Β΄ τετράμηνο. ,  Ημερομηνία ίδρυσης: 5-3-2013  Όνομα. Ψ.Υ.Ε. [ψυχολογική υποστήριξη Ελλήνων]  Ιδεολογικός προσανατολισμός: Πρεσβεύουμε ότι η ψυχική.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ Επαγγελματικά Λύκεια & Σχολές
Advertisements

Μια αγορά με ευκαιρίες και παγίδες. Η συγκεκριμένη αγορά γίνεται πολύ συχνά, αντικείμενο λαϊκισμού, δημαγωγίας και πλειοδοσίας μιας δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας.
Κεφάλαιο 8 Πειρατεία Λογισμικού Πληροφορική Α’ Γυμνασίου Κεφάλαιο 8.
Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΦΕΕ Ανατιμολόγηση & Νέα Προϊόντα Νίκος Κεφαλάς, Αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 2013.
1.3.2 Αγορά Μορφές αγοράς Παπαδοπούλου Άννα.
ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΝΑ Π.Δ. 85/2012 Ίδρυση Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
3 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Αθήνα, Ιουνίου 2007.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΜΨΥ ΒΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΠΑΨΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
Φιλοθέη-Ψυχικό 2013 Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα
Τα δικαιώματα του παιδιού
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Ε.Φ.Κ.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
 Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα  Ε.Ο.Κ..
Διοίκηση της Μετανάστευσης και νομική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελλάδα Στάθης Καμπουρίδης Στέλεχος Δ/νσης Αστικής Κατάστασης Αθηνών Α & Κοινωνικών.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Κοινωνικη και πολιτικη αγωγη
ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΉΣ Η. Λίτσος, Μηχανικός Παραγωγής, στέλεχος Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Υπολογιστές Στέφανος Ρηγόπουλος Χρήστος Ρίμπας Νάγια Σακελλαράκου
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
160 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Φιλοξενία Οικοτρόφων Φιλοξενoύνται: Αγόρια και κορίτσια σχολικής ηλικίας σωματικώς αρτιμελή και νοητικώς υγιή Παρέχονται:
Ε.Ψ.Ε.Π.Α. (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ.
Γ΄ ΥΠΟOMΑΔΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ
Η δυναμική της ελληνικής γλώσσας εκτός Ελλάδας σε περίοδο κρίσης Στόγιος Νικόλαος.
Το Περιβάλλον Του Αθλητικού Οργανισμού
Ενδοοικογενειακή Βία Λύσεις-Αντιμετώπιση
ΔΗΣ 110 Δημόσιες Σχέσεις ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 02/02/2015 1
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ;  Αντικείμενο προσοχής  Εσκεμμένη η απρόκλητη  Κοινωνικό πρόβλημα  Ομαδικό φαινόμενο  Συχνό φαινόμενο.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 8: Πειρατεία Λογισμικού Λέξεις Κλειδιά: Πειρατεία λογισμικού, παράνομο λογισμικό, πνευματικά δικαιώματα, άδεια χρήσης, πιστοποιητικό.
Τρόποι Αντιμετώπισης της Μετανάστευσης
Ποιος από τους παρακάτω είναι Φυσικό Πρόσωπο; (Φ.Π)
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 8: Πειρατεία λογισμικού Πειρατεία λογισμικού Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της αναπαραγωγής και χρήσης προγραμμάτων παρά τη θέληση.
Κοινωνικός και οικονομικός ρόλος της εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα
ΕΞΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Γυμνάστρια\Γυμναστής Ορισμός: Ο γυμναστής φροντίζει για την σωματική άσκηση και καλή φυσική κατάσταση των αθλητών ή άλλων ατόμων, προτείνοντας και εφαρμόζοντας.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 7: Προστασία Λογισμικού - Ιοί Λέξεις Κλειδιά: Πρόγραμμ α-ιός (virus), αντιικό πρόγραμμα (antivirus), αντίγραφα ασφαλείας (backup),
«ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ» ΜΑΘΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΤO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΤΑΞΗ:
Επισκόπηση της πρόσφατης νομολογίας της Αρχής σε θέματα επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων υγείας Χαρίκλεια Ζ. Λάτσιου Δ.Ν. Δικηγόρος Ειδική Επιστήμων ΑΠΔΠΧ.
Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΝ LL.M
Οι χώρες της Ε.Ε..
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ ΙΑΣΩΝ ΓΕΡΜΑΝΗΣ
Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
7.2. Ελεύθερη κυκλοφορία εμπορευμάτων
«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Το Ελληνικό συνταγματικό πλαίσιο για τα δικαιώματα των παιδιών με ΕΕΑ
ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ-ΛΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Εξαγωγή βεβαίωσης κρατήσεων με την βοήθεια συγχώνευσης αλληλογραφίας .
Η δημιουργία τραπεζικού συστήματος
Δικηγόρος.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Ψυχολογίας
Η έντονη αθλητική δραστηριότητα που ανέπτυξαν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, δεν ήταν απλώς και μόνο η αγάπη τους προς τον.
ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Οι ποινές επιβάλλονται με αποφάσεις των:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Στα διάφορα επαγγέλματα
Περιπτώσεις πειρατείας λογισμικού
Οργανισμός για τους πρόσφυγες
ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΚΙΝΗΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2005 ΚΑΙ 2009 Χρίστος Χρίστου Λειτουργός Εργασιακών.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ)
Φορολογικη Ι τιμολόγιο πώλησης
ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Β΄ τετράμηνο

,  Ημερομηνία ίδρυσης:  Όνομα. Ψ.Υ.Ε. [ψυχολογική υποστήριξη Ελλήνων]  Ιδεολογικός προσανατολισμός: Πρεσβεύουμε ότι η ψυχική υγεία του κάθε πολίτη είναι ο κύριος συντελεστής που μπορεί να οδηγήσει μια κοινωνία στην ανάπτυξη. Επαγγέλματα, όπως αυτά του δικηγόρου, του κοινωνιολόγου, του ψυχολόγου, πρέπει με τη βοήθεια του κράτους να ενσωματωθούν ενεργά στην κοινωνία και να βρίσκονται, ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του πολίτη  Νομοσχέδιο:  Άρθρο 1: Κάθε θύμα, θα πρέπει να παρακολουθείται από ειδικό ψυχαναλυτή. Οι θήτες θα πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθούνται από ειδικό ψυχολόγο πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους σε σωφρονιστικό ίδρυμα.  Άρθρο 2 : Ύπαρξη τουλάχιστον μίας ψυχολογικής κλινικής σε κάθε μεγάλη πόλη όπου θα στρέφονται άτομα που δεν έχουν την απαραίτητη οικονομική ευχέρεια.  ΄Αρθρο 3. Η παροχή προστασίας σε δικηγόρους και δικαστές ώστε να μην υπάρξει μεροληπτική και υποκατευθυνόμενη δικαστική απόφαση  ΄Αρθρο 4. Δημιουργία περισσότερων σωφρονιστικών ιδρυμάτων έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί, δηλαδή η σύνεση των εγκληματιών  ΄Αρθρο 5. Η ύπαρξη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στους οποίους θα μπορούν να στρέφονται οι μαθητές και να ενημερώνονται γονείς για ζητήματα

 Ημερομηνία ίδρυσης:  Όνομα: Ο.Σ.Ν. [ ΌΧΙ στα ναρκωτικά]  Ιδεολογικός προσανατολισμός: Το εμπόριο και η χρήση των ναρκωτικών εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και όλοι μαζί, μπορούμε να τα εξαλείψουμε από την κοινωνία μας για να περιθωριοποιηθούν με νέους και πιο αυστηρούς νόμους.  Νομοσχέδιο:  Άρθρο 1.Να επιβάλλονται ισόβια σε όποιον έχει πιαστεί με ναρκωτικά πάνω από 2-3 φορές  ΄Αρθρο 2. Η χρήση ναρκωτικών να τιμωρείται με πρόστιμο  ΄Αρθρο 3. Συνεχής έλεγχος στα νυκτερινά μαγαζιά για την αποφυγή διακίνησης ναρκωτικών  ΄Αρθρο 4. Φύλαξη των συνόρων για αποφυγή εισόδου εμπόρων από το εξωτερικό  ΄Αρθρο 5. Δημιουργία κέντρων αποτοξίνωσης και ένταξη ναρκομανών σε μικρό χρονικό διάστημα

Ημερομηνία ίδρυσης: Όνομα: Κ.Ε.Ε. [ Κόμμα Εμπόρων Ελλάδας ] Ιδεολογικός προσανατολισμός: Υποστηρίζουμε το νόμιμο εμπόριο καθώς προσφέρει θέσεις εργασίας και είναι κύρια πηγή πλούτου και ανάπτυξης της χώρας Νομοσχέδιο: ΄Αρθρο 1. Λεπτομερής έλεγχος σε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα με σκοπό την αποτροπή της εισαγωγής και πώλησης παρανόμων εμπορευμάτων στο εσωτερικό της χώρας ΄Αρθρο 2.Αύξηση μισθών των υπαλλήλων στα τελωνεία για αποφυγή δωροδοκίας Άρθρο 3.Απαγόρευση ιατρικών εργαλείων και μηχανημάτων σε ιδιώτες χωρίς ειδική άδεια από το το Υπουργείο Υγείας και πρόνοιας Άρθρο 4. Μεγάλα πρόστιμα και φυλάκιση στους αγοραστές παράνομων εμπορευμάτων ΄Αρθρο 5.Προστασία του κοινωνικού συνόλου από παράνομες αγοραπωλησίες

Ημερομηνία ίδρυσης: Όνομα: ΒΥΖ.ΑΝ. [ Βυζαντινή Αναγέννηση] Ιδεολογικός προσανατολισμός: Προσπάθεια εξάλειψης της βίας στα γήπεδα. ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ Νομοσχέδιο: Άρθρο 1: Θα πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερες χορηγίες στις αθλητικές ομάδες ΄Αρθρο 2. Περισσότερη αστυνομική φύλαξη στο χώρο του γηπέδου ΄Αρθρο 3. Καλύτερες εγκαταστάσεις και αθλητικοί χώροι ΄Αρθρο 4. Περισσότερες προσλήψεις γυμναστών Άρθρο 5. Μεγαλύτερος εξοπλισμός στα σχολεία

Άρθρο 1: Κάθε θύμα, θα πρέπει να παρακολουθείται από ειδικό ψυχαναλυτή. Οι θήτες θα πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθούνται από ειδικό ψυχολόγο πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους σε σωφρονιστικό ίδρυμα ΄Αρθρο 2. Η ύπαρξη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στους οποίους θα μπορούν να στρέφονται οι μαθητές και να ενημερώνονται γονείς για ζητήματα ΄Αρθρο 3. Συνεχής έλεγχος στα νυκτερινά μαγαζιά για την αποφυγή διακίνησης ναρκωτικών ΄Αρθρο 4. Δημιουργία κέντρων αποτοξίνωσης και ένταξη ναρκομανών σε μικρό χρονικό διάστημα

 Άρθρο 5. Λεπτομερής έλεγχος σε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα με σκοπό την αποτροπή της εισαγωγής και πώλησης παρανόμων εμπορευμάτων στο εσωτερικό της χώρας  Άρθρο 6. Μεγάλα πρόστιμα και φυλάκιση στους αγοραστές παράνομων εμπορευμάτων  Άρθρο 7: Θα πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερες χορηγίες στις αθλητικές ομάδες  Άρθρο 8: καλύτερος εξοπλισμός στα σχολεία

Α4