Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο Συνέδριο για Δικαστικούς Λειτουργούς με θέμα: “ Δικαιοσύνη και Χρηματιστηριακή Νομοθεσία ” 16 - 18 Νοεμβρίου 2007 Poseidon Resort, Λουτράκι ΧΟΡΗΓΟΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2 Δικαιοσύνη και Χρηματιστηριακή Νομοθεσία Καθηγητής Ν. Φράγκος Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας Επενδύσεις Ασφαλιστικών Ταμείων

3 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ; ‘ Μισθός’ μετά το τέλος του εργασιακού βίου.

4 ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; Εισφορές (εργαζομένων, εργοδοτών και κράτους) κατά την διάρκεια του εργασιακού βίου. «Υποχρεωτική αποταμίευση»

5 ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ

6 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ Σημερινοί Συνταξιούχοι Σημερινοί Εργαζόμενοι Υποχρέωση του Ταμείου

7 ΕΓΓΥΗΤΗΣ Κράτος (Τουλάχιστον στα Ταμεία Κυρίας Ασφάλισης)

8 ΥΨΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ Η αναλογιστική Επιστήμη μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπολογίσει το αναγκαίο ύψος του αποθέματος δηλαδή της ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ του Ταμείου.

9 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ της ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ

10 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ α) Πρέπει να επενδυθεί; β) Τι είδους Επενδύσεις; Τραπεζικοί Λογαριασμοί Ομόλογα Μετοχές Ακίνητα Ελληνικά ή Ξένα?

11 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΡΟΕΣ i) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ: Σύμβουλος Επενδύσεων, Δ.Σ. ii) ΟΔΗΓΙΕΣ για ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Σύμβουλος Επενδύσεων, Δ.Σ. iii) ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα iv) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΣ: Σύμβουλος Επενδύσεων, Δ.Σ.


Κατέβασμα ppt "Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google