Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξαγωγή βεβαίωσης κρατήσεων με την βοήθεια συγχώνευσης αλληλογραφίας .

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξαγωγή βεβαίωσης κρατήσεων με την βοήθεια συγχώνευσης αλληλογραφίας ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εξαγωγή βεβαίωσης κρατήσεων με την βοήθεια συγχώνευσης αλληλογραφίας .
Εξαγωγή βεβαίωσης κρατήσεων με την βοήθεια συγχώνευσης αλληλογραφίας .

2 Τι είναι η συγχώνευση αλληλογραφίας ;
Η συγχώνευση αλληλογραφίας χρησιμοποιείται για να δημιουργούνται φόρμες επιστολών, ετικέτες αλληλογραφίας, φακέλους, καταλόγους και μαζικές διανομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φαξ. Στη διαδικασία συγχώνευσης αλληλογραφίας εμπλέκονται τρία έγγραφα: το κύριο έγγραφο, το αρχείο προέλευσης δεδομένων και το συγχωνευμένο έγγραφο.

3 Χρησιμοποιώντας το excel με τιμολόγια από τους προμηθευτές του σχολείου καταφέραμε να περάσουμε δεδομένα αυτόματα σε ένα δημόσιο έγγραφο.

4 Βασικοί ορισμοί οικονομίας.
Τι είναι έσοδα ; Έσοδα, από επιχειρηματική άποψη, είναι κάθε αξία ή απαίτηση που αποκτά η επιχείρηση, ως αντιστάθμισμα εξόδου, για την πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών. Τι είναι έξοδα ; Έξοδα, γενικώς, είναι κάθε τι που αναλίσκεται για την πραγματοποίηση ενός σκοπού, ενός αποτελέσματος .

5 Ποιοι φόροι συνυπάρχουν σε ένα σχολικό τιμολόγιο;
Κρατήσεις υπέρ Μ.Τ.Π.Υ ( μετοχικό ταμείο πολιτικών υπαλλήλων )  Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Π.Δ. 422/81 και τη με αριθμό 437/ Γνωμοδότηση του Δ' Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους επιβάλλεται κράτηση 3% υπέρ Μ.Τ,Π.Τ. στις πραγματοποιούμενες από τις Σχολικές Επιτροπές δαπάνες για τη λειτουργία των δημοσίων σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

6 Κράτηση Χαρτοσήμου και ΟΓΑ
Η κράτηση Χαρτοσήμου και ΟΓΑ είναι υποχρεωτική από τον Κώδικα Τελών Χαρτοσήμου.

7 Η Ελλάδα του σήμερα. Με την εργασία που είχε βάση τα οικονομικά του σχολείου μας δόθηκε το έναυσμα να ασχοληθούμε λίγο και με την σημερινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας. Το ακόλουθο βίντεο αποτυπώνει ένα μέρος της ελληνικής πραγματικότητας στο λυκαυγές του 21ου αιώνα.

8


Κατέβασμα ppt "Εξαγωγή βεβαίωσης κρατήσεων με την βοήθεια συγχώνευσης αλληλογραφίας ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google