Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Advertisements

Η Κύπρος ετοιμάζεται για το ευρώ… …το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Κύπρος ετοιμάζεται για το ευρώ… …το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Σοφία Μπουλατζέα.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Εικοσι Χρονια Στην Ιδια Ομάδα, 11 Πρωταθλήματα Αγγλίας, Τέσσερα Κύπελλα, Δυο Τσαμπιονς Λιγκ, Παίκτης Της Χρονιάς Και Αθλητική Προσωπικότητα Της Βρετανίας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε’1 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ.
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
Ισπανία Μαδρίτη Αλέξης Μάνος.
Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: Β1(2)
Σελίδα 1 Έκτακτη Γενική Συνέλευση 5 Δεκεμβρίου 2007 Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός  Τερματοφύλακες Τερματοφύλακες  Υπολογιστές Υπολογιστές  Ξένοι Τραγουδιστές Ξένοι Τραγουδιστές  Ταινίες Ταινίες  Ολυμπιακοί.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
ΜAΔΡΙΤΗ Από τον Γιώργο Μασγανά.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
Ισπανία Βαρκελώνη.
Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όλοι μαζί μια ένωση.
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.
3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου
O Μήτρογλου Ο Κώστας Μήτρογλου (γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας). Είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο. ή απλά Παναθηναϊκός) είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Η ονομασία του συλλόγου παραπέμπει στο έργο.
Ολυμπιακός.
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ CHAPIONS LEAGUE. ΠIΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟ 2011; REAL MADRIT; BARCELONA; BAYERN;
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
Ισπανία βαρκελώνη.
Ισπανία Βαρκελώνη.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΟΜΑΔΩΝ
ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΑΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΩΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Γιάννης Βορρής 20 ο Γυμνάσιο Απρίλιος 2013.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ● Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρσελόνα, η σωστή προφορά ΔΦΑ στα καταλανικά είναι Μπαρσελόνα (bərsə ˈɫ onə) και στα ισπανικά είναι Μπαρθελόνα.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,
Εισαγωγή Σε όλα τα αθλήματα, υπάρχει ο πρωταθλητισμός και τα πρωταθλήματα. Υπάρχουν πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ. Ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,
Έχω ένα σκυλάκι που το λένε Μαρκάνα και είναι θηλαστικό ζώο
Ποια χρονιά προσχώρησε η Ελλάδα στην Ε.Ε.;
Ματάι Ίριδα E-dreams.
Πορτογαλία Γεωργία Φιλίππου.
Προέλευση και συμβολισμός του εμβλήματος των ομάδων.
Παρουσίαση για την Ισπανία
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Νικόλας Τσουφλίδης 1 ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Δ’ Τάξη.
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
OI 11 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κολομβία Η Κολομβία είναι χώρα που βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία της Λατινικής Αμερικής, με έκταση τ.χλμ. και πληθυσμό κατοίκους.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος ΟΜΑΔΕΣ Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος

C. Ronaldo O Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας. Τον Ιούνιο του 2009 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κόστος 95 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 στη Φούντσαλ της Μαδέρα στην Πορτογαλία

Messi Ο Λιονέλ Μέσι (Lionel Andrés Messi , γενν. στις 24 Ιουνίου 1987) είναι ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα (με την Μπαρτσελόνα) και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του,[1][2][3] έχοντας κερδίσει το βραβείο Χρυσή Μπάλα (2009) και το βραβείο του Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς από την FIFA (2009) (είχε υπάρξει και άλλες φορές υποψήφιος για αυτά χωρίς να τα κατακτήσει), καθώς και το βραβείο που αντικατέστησε τα δύο προηγούμενα, το βραβείο Χρυσή Μπάλα της ΦΙΦΑ το 2010. [4][5][6] Το στιλ του και η ικανότητά του στο γήπεδο έχουν κάνει πολλούς να τον συγκρίνουν με τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έχει ο ίδιος "ανακηρύξει" τον Μέσι διάδοχό του.[7][8] Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.[

Real Madrid Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το 1902. Η Ρεάλ κατέχει το ρεκόρ των 32 τίτλων στη Λα Λίγκα ή Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ έχει κατακτήσει και 18 Κύπελλα Ισπανίας. Ο σύλλογος επίσης διατηρεί δεύτερη ποδοσφαιρική ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης Β. Έδρα της ομάδας είναι το Σαντιάγκο Μπερναμπέου στη Μαδρίτη. Ιδιαιτερότητα της Ρεάλ είναι πως, σε αντίθεση με τα περισσότερα ποδοσφαιρικά σωματεία, ανήκει και διοικείται αποκλειστικά από τα μέλη της (socios), από το 1902. Στις 23 Δεκεμβρίου 2000, η Ρεάλ τιμήθηκε από τη ΦΙΦΑ ως "Ο μεγαλύτερος σύλλογος του 20ου αιώνα". Η ισπανική ομάδα είναι επίσης ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας κατακτήσει συνολικά 11 τρόπαια, 9 Κύπελλα Πρωταθλητριών, αριθμό ρεκόρ, και 2 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ. Η τεράστια και διαχρονική επιτυχία της, της έχουν χαρίσει το χαρακτηρισμό "Βασίλισσα της Ευρώπης". Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παραμένει τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των πιο πλούσιων συλλόγων του κόσμου με συνολικά έσοδα το 2007-08 ύψους 289,6 εκατ. ευρώ[1].

Chelsea Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905

Napoli H ΣΣΚ Νάπολι είναι ιταλική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη Νάπολη, στην νότια Ιταλία. Ιδρύθηκε το 1904

Porto ΦΚ Πόρτο (pt:Futebol Clube do Porto ή FCP) είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Πορτογαλίας μαζί με την Μπενφίκα

Milan Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας

Apoel ΑΠΟΕΛ Φ.Κ. είναι μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη Λευκωσία, Κύπρος και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Football Association Κύπρος

Liverpool Λίβερπουλ Fútbol Club είναι ένα Ουρουγουάης ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα στο Μοντεβιδέο. Ο σύλλογος εντάχθηκαν στην αρχή της πτήσης της Ουρουγουάης το 1919.

Barcelona Futbol Club Barcelona, ​​επίσης γνωστή ως Βαρκελώνης και να είναι γνωστή ως Μπάρτσα, είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, που εδρεύει στη Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία. Ιδρύθηκε το 1899