Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω στα ίδια πρότυπα ρυθμού και μελωδίας .Ο όρος Ποπ προέρχεται από τον αγγλικό όρο popular, που σημαίνει δημοφιλής. Τα κύρια μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται είναι η κλασική κιθάρα, η ηλεκτρική κιθάρα, το αρμόνιο και τα ντραμς. Κάποιες κατηγορίες της ποπ είναι: Soul Pop , R&B , Country Pop , Pop rock , Dance Pop , Latin Pop O όρος 'ποπ' συμπεριλαμβάνει το ροκ ν ρολλ, το ροκ (με το οποίο το 1960 και 1970 συχνά ταυτιζόταν η 'ποπ') την ρέγκε και την ελαφρά μουσική του 20ου αιώνα

3 Michael Jackson Γεννήθηκε στο Γκάρι της Ιντιάνα στις 29 Αυγούστου το Άρχισε τη σταδιοδρομία του ως τραγουδιστής της Motown με το συγκρότημα The Jackson 5 (αποτελούμενο από τα αδέλφια Jackson). Ενώ ήταν ακόμη μέλος των The Jackson 5, το 1971 ξεκίνησε τις πρώτες σόλο ηχογραφήσεις του. Ο Τζάκσον άρχισε ουσιαστικά τη σόλο σταδιοδρομία του το 1979 με τον δίσκο Off the Wall .Από τότε, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά καλλιτέχνες στην ιστορία της μαύρης μουσικής και ένας από τους πιο επιτυχημένους σόλο καλλιτέχνες συνολικά στην ιστορία της μουσικής.

4

5

6 MADONNA Η Μαντόνα 16 Αυγούστου, 1958 είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός, χορεύτρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης. Έχει κυκλοφορήσει σειρά από επιτυχημένα άλμπουμ, όπως Ray of Light και Confessions on a Dance Floor ,ενώ πολλά απ' τά τραγούδια της έχουν φτάσει στην κορυφή των τσαρτς, ". Είναι γνωστή για την συνεχής ανανέωση της εικόνας και μουσικής της.. Η μουσική και το στυλ της έχουν επηρεάσει πολλόυς καλλιτένχες σ'όλο τον κόσμο. Το Forbes την θεωρεί ως ένα "πολιτιστικό σύμβολο" και συχνά αναφέρεται ως η "Βασίλισσα της Ποπ".

7 Το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες την έχει αναγνωρίσει ως την πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 420 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Επίσης, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια όλων των εποχών.To περιοδικό TIME την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις "25 πιο ισχυρές γυναίκες του 20ού αιώνα" εξαιτίας της επίδρασής της στη μαζική κουλτούρα και τη μουσική πραγματικότητα των τελευταίων δεκαετιών.

8 ΜΕΛΙΣΣΕΣ Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το Μάιο του Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές. Μετα δημιουργήθηκε και το όνομα «Μέλισσες» και άρχισαν να γράφουν τα πρώτα τους κομμάτια όπως το « Κρυφά » και το « Μυστικό» Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα , ακολούθησε και η συνεργασία τους με την Universal Music . Το πρώτο τραγούδι τους με τίτλο «Κρυφά» κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.

9 Στέλιος Λεγάκης Ο Στέλιος Λεγάκης γεννήθηκε στις Ξεκίνησε να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα ερασιτεχνικά στην πρώτη γυμνασίου χωρίς καμία βοήθεια. Στις αρχές του 2012 πήρε μέρος στο πρώτο casting του Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου προκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στα επόμενα casting και τελικά ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή του γνωστού talent show. Ο Στέλιος Λεγάκης βρίσκει στη μουσική τη διέξοδο για να εκφράσει τα συναισθήματα του!Τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι αδύνατον να μην αγγίξουν όποιον ακούσει .. To πρώτο του τραγούδι εμπνευσμένο από... «ψυχής» με τίτλο "Σαν Μαχαίρι’’.

10 RIHANNA Η Ριάννα γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 στα Μπαρμπάντος της Καραϊβικής. Είναι τραγουδίστρια της r'n'b και της ποπ. Έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια άλμπουμ και 60 εκατομμύρια digital σινγκλς παγκοσμίως. Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012. Τον Οκτώβριο 2012 ονομασε το Billboard την Ριάννα νούμερο ένα ποπ καλλιτέχνη από τα τελευταια 20 χρονια (από 1992 μεχρι 2012).

11

12 Lana Del Rey Η Λάνα Ντελ Ρέι ,γεννημένη στις 21 Ιουνίου 1986, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία κέρδισε την προσοχή της διεθνούς μουσικής σκηνής το 2011 με το σίνγκλ «Video Games». Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Επέλεξε το ψευδώνυμό της επιθυμώντας κάτι που αντανακλά το στυλ της, που παραπέμπει στην παλαιά λάμψη του Χόλιγουντ. Ωστόσο, το πρώτο της EP, «Kill Kill», κυκλοφόρησε υπό το όνομά της, Λίζι Γκραντ, το 2009.» Ωστόσο, ήταν η κυκλοφορία του σινγκλ «Video Games» το 2011 που της χάρισε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία.

13 Λίγο μετά την άφιξή του στα ράφια των καταστημάτων, η καλλιτέχνιδα κέρδισε μία σειρά από βραβεία. Το βρετανικό μουσικό περιοδικό NME κατέταξε το «Video Games» στην κορυφή της λίστας των καλύτερων τραγουδιών για το Το πρώτο άλμπουμ της Ντελ Ρέι από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, με τίτλο «Born to Die» ,βρέθηκε κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στην κορυφή των τσαρτ επτά χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

14 Justin Timberlake O Τζάστιν Ράνταλ Τίμπερλεϊκ), γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του Είναι ένας Αμερικανός ποπ τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, χορευτής και ηθοποιός. Έγινε γνωστός ως ένας από τους τραγουδιστές του ποπ αντρικού συγκροτήματος 'N Sync. Το 2002, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο , με τιτλό Justified, που πούλησε πάνω από 9 εκατομύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μετά την κυκλοφορία του δίσκου τρία τραγούδια ακόμη έγιναν μεγάλες επιτυχίες κάνοντας τον Τίμπερλεϊκ, τον πρώτο άντρα τραγουδιστή που κατάφερε να αποκτήσει 6 επιτυχίες στα top twenty hits των Η.Π.Α., μετά τον Μάικλ Τζάκσον.Με τους πρώτους δύο δίσκους του κατάφερε να πουλήσει πάνω από 15 εκατομύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

15


Κατέβασμα ppt "Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google