Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Advertisements

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής
Γυμναστική,Αθλητισμός
Μασκοτεσ και συνθηματα
ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης ΘΕΜΑ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ :
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΕΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
Η πρώτη Διεθνής Ολυμπιακή
ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΘΕΜA:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1)ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
«Ολυμπιακή Φλόγα» Δημιουργός : Τσουκνίδα Μαρία.
Το ποδήλατο στην Καρδίτσα
Αθλήματα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα
ΘΕΜΑ:ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Τα Αθλήματα Των Ολυμπιακών Αγώνων.
Όνομα μαθητή / τριας , Καπετανέα Μάρθα
Παίκτες,ύμνος,ιστορία,σύλλογος ολυμπιακός
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Λιγότερο Δημοφιλή Αθλήματα
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΘΗΝΑ 2004.
Ερευνητικη Εργασια Ά Ταξησ Λυκειου Μyρινα ετοσ ο Τετραμηνο
Πετοσφαίρηση Χριστιάννα Λ. Ελενη Ν..
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Περιεχόμενα Γενικά Ποδόσφαιρο Καλαθοσφαίριση
Αντιπτέριση (Μπάντμιντον)
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ Οι σκυταλοδρομίες εντάχθηκαν στα ολυμπιακά αγωνίσματα στίβου στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το Τότε διεξήχθη μια σκυταλοδρομία 1600 μέτρων.
Νίκος Κοτοπούλης Σωτήρης Λέγκας
Επεξεργασία από την ομάδα PρojecT V
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:
Η Γαλλία και το Παρίσι. Παρίσι Το Παρίσι γνωστό και ως η Πόλη του Φωτός από τότε που φωτίστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με φανούς γκαζιού το 1828, είναι.
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Μαθαινω για τουσ ολυμπιακουσ αγωνεσ
Ολυμπιακα αθληματα.
 Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου.
ΜΑΘAIΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχαία Ολύμπια. Τότε οι Αγώνες.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους.
Κωστής Λ.. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαιότητα Οι ολυμπιακοί αγώνες ήταν οι αρχαιότεροι και σημαντικότεροι από όλους τους ελληνικούς αγώνες και η σπουδαιότερη.
Εργασία για τον όμιλο Γυμναστικής Επιμελητής καθηγητής: Αθανασόπουλος Λάμπρος Θέμα εργασίας: Θετικά αθλητισμού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ε΄. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η Τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες τόξων, τα ολυμπιακά και τα σύνθετα.
Δ΄ 1 ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΑΞΗΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΔΟΚΑΚΗ TA A ΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
Αθλήματα. Ολυμπιακοί Αγώνες Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν μία σειρά αθλητικών αγώνων μεταξύ εκπροσώπων των πόλεων-κρατών και ένας από τους πανελλήνιους αγώνες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Τα αγωνίσματα της αρχαίας Ολυμπιάδας ήταν 6.Οι αγώνες δρόμου,η πάλη,η πυγμαχία,το παγκράτιο,το πένταθλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Στέλιος Μητρόπουλος Α2 Εργασία για τον όμιλο φυσικής αγωγής
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
Ευάγγελος Αλμπανίδης Καθηγητής
Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Αθλητισμός στην πόλη μας
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Χαρακτηριστικά - Σύμβολα
Στην Αρχαιότητα και Σήμερα
ΙΕΚ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΘΕΜΑ:ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ: «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ» ΜΑΘΗΜΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ.
Oλυμπιακοί αγώνες Ευτυχία Α. Δέσποινα Χ..
Η Ιστορία του μπάσκετ ή καλαθοσφαίρισης
Ολυμπιακοί Αγώνες Μερόπη Χ. Δέσποινα Ζ..
Ολυμπιακή αγώνες Ειρήνη Β. Ραφαηλία Κ..
Παραολυμπιακοί Αγώνες
Special Olympics Hellas.
ΣΤΙΒΟΣ Μάθημα: Project Τμήμα: Α’1 Συμμετέχοντες : Κων/να Μανιάτη
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΙΒΟΣ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΒΟΛΕΥ

ΒΟΛΕΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΥ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟ 1964. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΣΤΙΒΟΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ 1896 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΤΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1992 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΦΤΜΠΟΛ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΚΑΙ ΤΟ 1932. ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ 1996. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α' ΑΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΤΟ 1896 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΧΓΡΟΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1936. ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ 1976. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙAΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΤΟ 1900 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ