Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου του Αρδηττού, δια των οποίων διέρχεται ο Ιλισός ποταμός.

3  Από τις πρώτες προσπάθειες αναβίωσης της ιδέας των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν οι αθλητικοί αγώνες που οργανώθηκαν το 1870 και 1875 στο Παναθηναϊκό Στάδιο στα πλαίσια των Ζάππειων Ολυμπιάδων, εκθέσεων ελληνικών προϊόντων με χρηματοδότηση του εθνικού ευεργέτη Ευάγγελου Ζάππα.

4 Γενικές πληροφορίες:

5 Αν θέλετέ δείτε και αυτό http://www.360orasis.gr/tour/DcRfVtGbY/

6 Οι πηγές μου:  http://goo.gl/6jM6ER http://goo.gl/6jM6ER  http://goo.gl/dlTzEK http://goo.gl/dlTzEK

7


Κατέβασμα ppt " Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google