ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 15ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ & ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Advertisements

Μνημεία Πολιτισμός Διασκέδαση Διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία.
Πανοραμική θέα των Αγίων Θεοδώρων
ΕΔΙΝΒΟΥΡΓΟ.
ΠΑΡΓΑ Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε, τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε,
Τα δευτεράκια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 10ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΜΑΛΙΑΚΩΣΤΑΣ & ΥΙΟΙ 4 STARS HOTEL.
Επανομή.
ΚΑΝΝΕΣ.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ-ΣΤΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤ’2
Γιώργος Χατζηαντωνίου Γ’5
Χρύσα Ρέππα Άννα Υψηλάντη
Αλεξανδρούπολη.
Βασίλης Σωτηρακόπουλος Χρήστος Τομαράς  Η Ελλάδα έχει πρωτεύουσα την Αθήνα που εκεί υπάρχει η ακρόπολη που είναι χτισμένος ο Παρθενώνας.  Η Ελλάδα.
Θρησκευτικός Τουρισμός
Τα Κύθηρα Τουριστικός Οδηγός.
Κακκαλής Ιωάννης Κοιλάκου Σταυρούλα Κρητικίδης Μάνος Λιοκάτης Χρήστος
1) Αρχαία μνημεία και έργα γλυπτικής με σπουδαία ιστορία.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 7ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Η Σάμος διαθέτει πολλά αξιοθέατα για τον επισκέπτη της, αυτό οφείλεται τόσο στην μεγάλη ιστορία της όσο και  στης φυσικές ομορφιές της. ΣΑΜΟΣ.
Η Αθήνα σε 1 μέρα! Σωτηρούλα Σταύρου.
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Θερμο Αιτωλοκαρνανιας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 7ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Ήσυχες γραφικές παραλίες ή πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα;
Σχολείο: Γυμνάσιο ΛΤ Χάλκης Ημερ/νία: 31/05/2009
Πολεμικές επιχειρήσεις
Το νησί μου. Η Κως είναι νησί του Αιγαίου. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου σε έκταση μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο και το δεύτερο σε πληθυσμό.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ είναι πόλη της Αγγλίας, που γεωγραφικά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της. Η Μάντσεστερ αποτελεί Μητροπολιτικό δήμο της μητροπολιτικής.
Ια ΘΕΜΑ :<<ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ>>
Χάρης Αλεξίου Νικόλας Βουβάκης
Το Κάστρο της Μονεμβασιάς
54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο ΠΟΡΟΣ Ε’ 1 54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Η Συκαμιά ανήκει στο Δήμο Μηθύμνης και βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. από τη Μήθυμνα, χτισμένη στις κατάφυτες από πεύκα και πλατάνια πλαγιές του Λεπέτυμνου.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ Μπενάκη Χριστίνα Τσιμπουκέλλη Μαρία Μάστορη Νίκη.
Μαρία , Δημήτρης Μαρία , Μαργαρίτα
Καλωσορίσατε στην όμορφη Βέροια
Βιέννη Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη.
ΕΡΕΤΡΙΑ 54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΣΙΑ ΚΟΤΣΙΡΑ-
Λεσχη αναγνωσης Υπατια ελενα στροπωνιατη
Πεζόδρομοι και δίκτυα πεζοδρόμων: ελληνική και διεθνής εμπειρία
Πως πέρασα το καλοκαίρι
Ορχομενός Βοιωτίας ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΓΛΑ - ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΥΟΥ - ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΡΙΠΟΥ- ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ.
Ε1 Ανδριάνα Ελεάνα Ηλιάνα Νεφέλη
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
54 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Το Πλωμάρι διασχίζεται από το χείμαρρο Σεδούντα.
Πελοπόννησος.
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ. Η θέση της Πάτρας και σημεία ενδιαφέροντος H Πάτρα είναι μια πόλη στην Δυτική Ελλάδα που βρέχεται στα βόρεια από.
2. Ο ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αρχαία Ιστορία. Ο ΧΡΟΝΟΣ Εποχή του Λίθου (έως το 3000 π. Χ.) Εποχή του Χαλκού (3000 – 1100 π.Χ.) --- Παλαιολιθική Μεσολιθική.
Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Αναστασία Σπηλιοπούλου Μαρία Κοτσίρη Νεφέλη Τσαούση ΤΑΞΗ Δ2 Εργασία 4 ΤΠΕ 2016.
ΧΑΝΙΑ. Η Σπλάντζια είναι παλιά τουρκική συνοικία, που σήμερα ονομάζεται «πλατεία 1821» και όπου θα δείτε την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ Η παραλία έχει πολύ κόσμο το καλοκαίρι, καθώς είναι ένα πολύ δημοφιλές θέρετρο κοντά στη θάλασσα.
ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ναταλία Καντιώ. Λευκός Πύργος Παρθενώνας Γέφυρα Ρίο-Αντί Ρίο Ναός του Δία Επίδαυρος Το Μαντείο των Δελφών Κνωσός Μυκήνες Το Γεφύρι.
Ελληνορωμαϊκά μνημεία στην Ελλάδα Μαλβίνα Αντωνίου Ε΄1.
Αυτόχθονες λαοί Βασίλης Μπαρμπαρής Στ’2
Ξεναγηση στην αρχαια ελλαδα
ΠΛΑΚΑ.
Πολιτιστικές διαδρομές γύρω από το Βελιγράδι
ΕΛΛΑΔΑ Μια εργασία του μαθητή: Αλέξανδρου Παπαγεωργίου
ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Καρανάσιου Κατερίνα Β’1 26/05/2017
το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα πλάι στο κύμα και τον αρχαίο πολιτισμό
Η ρωμαϊκή αγορά.
Ναύπλιο.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ Μέρα Προορισμός Μίλια 1 Αθήνα-Σπέτσες 58 2 Σπέτσες -Ύδρα 23 3 Ύδρα- Αθήνα 46 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ/ 58 ΜΙΛΙΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΕΡΑ 1Η Οι Σπέτσες είναι ένα καταπράσινο πευκόφυτο νησί στον Αργοσαρωνικό. Στην Αρχαία Ελλάδα οι Σπέτσες είχαν την ονομασία «Πυτιούσα», λόγω της πληθώρας πεύκων που τη χαρακτηρίζουν. Αξιοθέατα που αξίζει κανείς να επισκεφτεί στο νησί των Σπετσών είναι: η Πλατεία Ντάπια, το Σπίτι της Μπουμπουλίνας το οποίο αποτελεί πλέον Μουσείο ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες, καθώς και το Μοναστήρι του Αγ.Νικολάου. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι η παραλία της Αγ.Παρασκευής & και οι Αγ.Ανάργυροι, όπου μπορείτε να απολαύσετε και ποικιλία θαλάσσιων σπορ. Στην πρωτεύουσα του νησιού υπάρχουν πολυάριθμα μπαράκια, clubs και πολλά cafes και ζαχαροπλαστεία, για όλες τις ηλικίες και γούστα, καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας ΜΕΡΑ 1Η

ΣΠΕΤΣΕΣ-ΥΔΡΑ/23 ΜΙΛΙΑ ΥΔΡΑ ΜΕΡΑ 2Η Η Ύδρα βρίσκεται ανάμεσα στον Σαρωνικό κόλπο και στον κόλπο Αργολίδας και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα. Το νησί είναι γνωστό για τη νυχτερινή του ζωή, τα κομψά του εστιατόρια με τις παραδοσιακές λιχουδιές, τις γραφικές και ταυτόχρονα πολυτελείς βίλλες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια και την ξεχωριστή κλιμακωτή αρχιτεκτονική του, που ξεκινάει από τους πρόποδες στο γραφικό λιμανάκι της Ύδρας και καταλήγει στην κορυφή του νησιού, οπού κανείς έχει πρόσβαση μόνο με ποδήλατο ή παραδοσιακή άμαξα, μιας και κύριο χαρακτηριστικό του νησιού είναι ότι δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα. Στην Ύδρα υπάρχουν πολλές Εκκλησίες και Μοναστήρια. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι: ο Μόλος, η Παλαμίδα και τα Καμίνια. ΜΕΡΑ 2Η

ΥΔΡΑ-ΑΘΗΝΑ/ 46 ΜΙΛΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡA 3H Η Αθήνα, όντας η Πρωτεύουσα της Ελλάδας και αποτελώντας τον τόπο «γέννησης» του Δυτικού πολιτισμού, έχει μια πληθώρα αξιοθέατων και μνημείων για να επισκεφτεί κανείς. Το πρωταρχικό μνημείο που αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» για την ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό της Αθήνας, είναι η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Άλλα αξιοθέατα που αξίζει κανείς να επισκεφτεί στην πρωτεύουσα, είναι η Αρχαία Ελληνική «Αγορά», στην καρδιά της Πλάκας, καθώς και τα αμέτρητα παραδοσιακά σοκάκια, γεμάτα μικρά μαγαζάκια, γραφικά cafes και παραδοσιακά ταβερνάκια που βρίσκονται στην Πλάκα και το Μοναστηράκι. Απέναντι ακριβώς από ο λόφο της Ακρόπολης, βρίσκεται ο περίφημος Λόφος του Λυκαβηττού, με το γνωστό σε όλους Αρχαίο Θέατρο. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες της Νότιας & Ανατολικής Αττικής, είναι: Η παραλίες της Βουλιαγμένης, του Καβουριού, της Βάρκιζας, της Νέας Μάκρης, του Λαγονησίου, της Σαρωνίδας και του Σουνίου. ΜΕΡA 3H