ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ - ΣΕΧΒ Μέλος « How to upload to the ICCA GPS portal» Αρετή Βουλωμένου Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ SUSTCHEM ENGINEERING.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
« Υποχρεώσεις για CLP Notification » SUSTCHEM ENGINEERING ΕΠΕ
w w w . i c a p b 2 b . g r Νέο Περιβάλλον Online Services
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
ADAM Projects and Products Portal for Leonardo da Vinciwww.adam-europe.eu ADAM Διαδικτυακή πύλη για σχέδια και προϊόντα του Leonardo da Vinci 16/10/2009.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Πίνακες.
Δημιουργια ιστοριογραμμησ στο
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
Διαδίκτυο.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Εθνικό σχέδιο υλοποίησης προγράμματος Global Product Strategy (GPS)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
« Global Product Strategy » SUSTCHEM ENGINEERING ΕΠΕ
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Εισαγωγή στο Blackboard
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση πληροφοριών Επίπεδο.
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Heal Link Η HEAL Link (Hellenic Academic Libraries Link) είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και λειτουργεί υπό.
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Ο οδηγός περιγράφει πώς να: - Εγγραφείτε στο Blog του HiStory (σελίδες 2-3). - Αλλάξετε την επισκόπηση χρησιμοποιώντας το ζουμ (σελίδες 4- 5). - Δημιουργήσετε.
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
ΕΣΔ 232: Οργάνωση δεδομένων στην Κοινωνία της Πληροφορίας © 2013 Nicolas Tsapatsoulis Φόρμες Δημιουργία Περιεχομένου Ι.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Σχολικό Ιστολόγιο στο ΠΣΔ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ή ‘ο Μαγικός Κόσμος του Ιντερνετ σε απλά λόγια’
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
ΤΙ ΕΙΝΑΙ WIKI Eίναι μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν, ή να επεξεργαστούν το περιεχόμενό της, πολύ γρήγορα και.
Χρήση του.
Εισαγωγή στο Blackboard
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ DNS SERVERS ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ  Παράνομο περιεχόμενο  Περιεχόμενο βίας ή άλλες.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Ηλεκτρονική Δημοσίευση The Goddard Library Web Capture Project Χριστιανούδης Ιωάννης Π.Μ.Σ. Κέρκυρας Μάιος 2005.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Δρ Σεισμολόγος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
17:00-17:30Προσέλευση - Εγγραφές Εισαγωγήκ. Πάνος Σκαρλάτος Γενικός Δ/ντής ΣΕΧΒ Χαιρετισμoίκ. Θ. Κ. Κωνσταντινίδης, Καθηγητής Ιατρικής.
“Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ' αυτό μένειν” «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ»
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία Μαθήματος & Εργαλεία Διαχείρισης
Καθοδήγηση στο Twinspace
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Πρότυπος Σχολικός Ιστότοπος Πτυχιακή Εργασία Ευσταθιάδης Πασχάλης
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΤΟ
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ - ΣΕΧΒ Μέλος « How to upload to the ICCA GPS portal» Αρετή Βουλωμένου Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ SUSTCHEM ENGINEERING ΕΠΕ

Πρόσβαση – “upload” δεδομένων στο ICCA portal Βήμα προς βήμα: » Εισαγωγή στην ιστοσελίδα του ICCA ( » Click στην άνω – δεξιά ετικέτα του“GPS Chemical Portal”

» Click στο κάτω – αριστερά link “want to register” του“GPS Chemical Portal”

» Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και πατήστε “submit”:

» Θα λάβετε με τα στοιχεία σύνδεσης (login, password). » Κάνετε login. »Βλέπετε αρκετές δυνατότητες / επιλογές για το ‘’ανέβασμα’’ της GPS Safety Summary.

» 1 η Επιλογή: Η Safety Summary δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο CAS number, καθότι αφορά μείγμα ή προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει CAS number – ή – διότι το CAS number δεν περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων ICCA. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αυτή η επιλογή όταν υπάρχει CAS number. » Αριστερά στη στήλη εισαγωγής των στοιχείων, υπάρχει το πεδίο “Safety Summary upload”, το οποίο κλικάρετε. » Μπορείτε να ανεβάσετε τη ‘’Safety Summary’’ είτε παραθέτοντας το link από το site της εταιρίας σας, όπου την έχετε δημοσιεύσει – ή εναλλακτικά να ‘’ανεβάσετε’’ το pdf κατευθείαν στο ICCA portal

» 2 η Επιλογή: Η Safety Summary αναφέρεται σε συγκεκριμένο CAS number! » Κάνετε click στην ετικέτα “GPS Chemical Information Search” » Πληκτρολογήστε αναγνωριστικές πληροφορίες, όπως CAS (προτιμητέο), χημική ονομασία, συνώνυμο και πιέστε “submit”. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μία αναγνωριστική πληροφορία για κάθε αναζήτηση, σε περίπτωση που είναι αντικρουόμενα – δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα.

» Επιλέξτε το CAS / Χημικό που θέλετε να ‘’ανεβάσετε’’ στην μηχανή αναζήτησης:

» Κάνετε click στην ονομασία, το CAS ή στην περίπτωση που είναι διαθέσιμο το πράσινο tick στη στήλη της safety summary. Οποιοδήποτε από αυτά τα clicks, θα σας οδηγήσουν στην ειδική σελίδα της ουσίας.

» Εισάγετε το Brand και / ή το Product Name » Διευκρινίστε τον τύπο πληροφορίας που θέλετε να ‘’ανεβάσετε’’ π.χ. Safety Summary, MSDS. » Μπορείτε να ‘’ανεβάσετε’’ τη Safety Summary παραθέτοντας το link από την ιστοσελίδα της εταιρίας σας, όπου έχει αναρτηθεί η safety summary – ή εναλλακτικά – μπορείτε να ‘’ανεβάσετε’’ το pdf κατευθείαν στο ICCA portal. » Συμφωνείτε με τους ‘’Όρους Χρήσης’’ » Πιέστε ‘’submit’’ » Η πληροφορία σας έχει ‘’ανέβει’’ στο ICCA GPS portal. Είναι δυνατόν οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε, να αλλάξετε και να αναθεωρήσετε – κανείς άλλος που έχει πρόσβαση δεν μπορεί, παρά μόνον εσείς.

» Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις πληροφορίες που έχουν ‘’ανέβει’’ ήδη. Για να είστε σε θέση να ‘’ανεβάσετε’’ πρόσθετες πληροφορίες, κάνετε click στο κάτω – δεξιά πεδίο “upload information to this substance” της σελίδας.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!