Mood board (σύνθεση) Μοναδικό αντικείμενο Background και κύρια εικόνα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ: Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α. Ανάπτυξη Κεντρικής Δράσης Υποστήριξης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Γ.Π.Α. «Δημιουργία.
Advertisements

Xρώματα Ολόκληρη Ασπρόμαυρες Με λίγα ενχρωμα στοιχεία
ΘΑΛΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στον ΕΛΚΕ 1 και 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής.
Δημιουργία Παρουσιάσεων με τη βοήθεια του PowerPoint
Δ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Π ΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ P OWER P OINT.
Να περιγράψετε τους 2 τρόπους οργάνωσης Ιστοσελίδων
Διημερίδα για την Κοινωνική Διάσταση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Αθήνα, Δεκεμβρίου 2004 Μελέτη: «Οριζόντια παρακολούθηση και μεθοδολογικές κατευθύνσεις.
Όργανα- παραγωγή ρεύματος
NGO’s refugee LOGOS. Χρωματική μελέτη των logo Τα logo των οργανώσεων χρησιμοποιούν κατα κύριο λόγο το μπλέ και το πράσινο.
Βλάχου Ευα Computer Designer Πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ: Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α. Ανάπτυξη Κεντρικής Δράσης Υποστήριξης Προπτυχιακών Προγραμμάτων.
Λογότυπα βασισμένα στο γράμμα
Τμήμα Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επιστήμη της Πληροφορίας Διοίκηση Βιβλιοθηκών με έμφαση στις Νέες.
Μάθημα: Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Τμήμα ΔΕΤ, 6ο Εξάμηνο Σπουδών 1 Γενικές Κατευθύνσεις Εργασίας Ι Αξιοποίηση άρθρου [Gardner & Cooper 2003] για τον.
Ηλεκτροστατική ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ
3.3 ΣΥΝΘΕΣΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
4.1 Σχέση μεταξύ φιγούρας και φόντου για τη τελική σύνθεση Να μπορείτε να εκτιμάτε και να σχολιάζετε τη σημασία που έχει η σύνθεση τελικής παρουσίασης.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ Μάθημα 9ο
ΣΤΟΧΟΣ : Ο μαθητής να μπορεί να, Προοπτική
(C) 2005 Ioannis Kouraklis Πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε την εργασία; ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Ι.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ.
Ο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.
Υποέργο Τουρκικής 08 Υποέργο Τουρκικής 08 Επιμόρφωση νέων αξιολογητών και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εξεταστών της.
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗ Υδροστατική είναι το κεφάλαιο της Υδραυλικής που μελετά τους νόμους που διέπουν τα ρευστά όταν βρίσκονται σε ηρεμία.
ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΠΑΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΛΚΟΥΝΗ Ορισμός – έννοια Απαιτήσεις – περιορισμοί – κριτήρια ταξινόμησης Στοιχεία.
Θεσμός Αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ Βιβλίο: Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για το Αστικό.
ΤΙΤΛΟΣ POSTER ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ανάπτυξη της γλώσσας Η ανάπτυξη της γλωσσικής ικανότητας περνάει από συγκεκριμένα στάδια απόκτησης γλωσσικών επιπέδων. Ο στόχος ενός παιδιού που μαθαίνει.
Αλληλοεπιδράσεις οπτικών στοιχείων
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Δ.Ε.Υ.Α ΛΑΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Ερωτήσεις Ένα αυτοκίνητο κινείται προς το Βορρά, σε οριζόντιο δρόμο. Ποια είναι η κατεύθυνση της στροφορμής των τροχών του; Η στροφορμή ενός συστήματος.
Συνεδρία 8 Εννοιολογική Χαρτογράφηση
Γραφιστικός Σχεδιαμός
Ηλεκτρικές δυναμικές γραμμές
#2_γεωμετρία επιμέλεια_Σύμος Χαραλάμπους
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ     «Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: εγώ μονάχος έχω χρέος να σώσω.
5o Λύκειο Ν.Σμύρνης Εργασία :Project
Φροντιστηριακό μάθημα «Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας»
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ
ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ.
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Μεθοδολογία Έρευνας Διάλεξη 9η Σύνταξη Πτυχιακής Εργασίας
Διάλεξη 10η Ο εξεικονισμός των σχολικών εγχειριδίων και ο ρόλος των πλάγιων τυπογραφικών στοιχείων Επικ. Καθ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
Πλαίσιο για την ανάλυση των γραπτών πηγών
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΛΥΚΟΣΙΔΙΚΟY ΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ L-DAUNOSAMINE
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
Ονοματεπώνυμο : ………………………. Τμήμα : Β…. α ή β
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ

14o Δημοτικό Σχολείο Ιλίου.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «……Τίτλος…»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( PROJECT)
Επιχειρησιακές Επικοινωνίες
Ο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Γραφιστικός Σχεδιαμός
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Δ.Ε.Υ.Α ΛΑΜΙΑ
Εννοιολογική Χαρτογράφηση
Γλώσσα Προγραμματισμού LOGO MicroWorlds Pro
Γλώσσα Προγραμματισμού LOGO
H Προσαρμόστε αυτό το πανό με το δικό σας μήνυμα! Επιλέξτε το γράμμα και προσθέστε το δικό σας κείμενο. Χρησιμοποιήστε ένα χαρακτήρα ανά διαφάνεια.
ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ των ζώων
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 Βασικές Συμβουλές Φωτογραφίας
Κεφάλαιο 11 Τροποποίηση φόρμας.
Εισαγωγικά... ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Mood board (σύνθεση) Μοναδικό αντικείμενο Background και κύρια εικόνα Γραφιστική απόδοση

ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ Όλες οι αφίσες χωρίζονται σε τρείς κάθετες και τρείς οριζόντιες στήλες. ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Σπάνια οι αφίσες των ΜΚΟ που ασχολούνται με τα ζώα και γενικότερα τη φύση περιλαμβάνουν κάποιο κείμενο . Συνήθως έχουν μια πρόταση ή φράση με την οποία αποδίδουν το πρόβλημα και περνάνε το μήνυμα .Αυτό τοποθετείτε στην πάνω οριζόντια στήλη στα δύο άκρα της αφίσας και περιβάλετε από ένα πλαίσιο και εντάσσετε έτσι στο χώρο. ΕΙΚΟΝΕΣ Η πλειοψηφία των αφισών αποτελείτε από μια μεγάλη κύρια εικόνα που βρίσκετε στην κεντρική οριζόντια και κάθετη στήλη και μπορεί να συνοδεύετε κάποιες φορές από ένα background .

LOGO Το λογότυπο της κάθε οργάνωσης τοποθετείτε εννιά στις δέκα περιπτώσεις στην τρίτη και τελευταία οριζόντια στήλη ,στα δύο άκρα δηλαδή της αφίσας . Συνοπτικά , οι αφίσες χωρίζονται σε δύο επίπεδα : το background και το κύριο αντικείμενο ,εικόνα ,που βρίσκετε στο κέντρο(μεσαία στήλη) και σε τρείς οριζόντιες ή κάθετες στήλες . Στην πρώτη τοποθετείται το κείμενο αν υπάρχει ,στην μεσαία όπως ήδη αναφέρθηκε η φωτογραφία και στην τρίτη το λογότυπο . Όλα αυτά ισχύουν κυρίως για τις αφίσες μεγάλων ΜΚΟ όπως η WWF και η Greenpeace . ’Aλες αφίσες μικρότερων οργανώσεων είναι πιο αφηρημένες ως προς τον τρόπο δομής τους καθώς δεν ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση . Χρησιμοποιούν όλο το χώρο της αφίσας τοποθετώντας το κείμενο στο κέντρο της πρώτης στήλης !