Θίασος Σκιών Τάσου Γεωργίου Οργανωμένες παραστάσεις Καραγκιόζη

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ.Δ.Ε Φυλακών Δομοκού Σχολικό Έτος: Εισήγηση: Ηλιοπούλου Βασιλική.
Advertisements

Η ιστορία του Θεατρικού Μουσείου
Το προφίλ •Ιστοσελίδα με ειδήσεις από τον χώρο των Games. •Μέχρι το καλοκαίρι του 2007 ήταν γνωστός ως Ήταν ο 1ος ραδιοφωνικός σταθμός.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Παράδειγμα eTwinning καλής πρακτικής
Ιδέες Συνεργασιών Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα eTwinning αλλά δεν έχουν συνάψει ακόμα συνεργασία.
Ημερίδα SafeLine: «Ασφάλεια στο κινητό internet» DIVANI CARAVEL, ΑΘΗΝΑ, # 01 ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ INTERNET Οι ευθύνες των γονιών, ο ρόλος των ΜΜΕ Γιάννης.
Τηλέφωνο :.  σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον κ. Τρ. Πατρασκίδη. Βαθμός πτυχίου:
Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ (ΝΕΟΦΥΤΕΙΟ)
Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι!
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> ΗΕΤΑΙΡΕΙΑΗΕΤΑΙΡΕΙΑ 1.
Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη
YOUR LOGO ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣΠΟΥΔΩΝ Θ. Στεφανίδου – Τιβερίου Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ThinkQuest Εργαστήριο Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Κωστής Δ.. Eminem ► Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Eminem, ο οποίος είναι τραγουδιστής.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμός και Παραδόσεις της Πατρίδας μου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ»
ανακύκλωση Η/Υ και περιφερειακών
Γεωπονικό πανεπιστήμιο αθηνών (Γ. Καλπουζάνης). Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000 – 2006 Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων Τμήμα.
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 – 2012 ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Α.Κ.Π.Π.Α.)
Σκοπός του μαθήματος Οι μαθητές να γνωρίσουν βασικές πληροφορίες που αφορούν τα τείχη της Λευκωσίας, το συνεδριακό κέντρο και οργανισμούς που προάγουν.
Η παράσταση έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Αυτό είναι το σχολείο μας!. Πριν ξεκινήσουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα θέσαμε 4 ερωτήματα. Ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε; Τι να κάνουμε.
17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Μακεδονίτισσα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Παράδοσις Δρώμενα
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τα ειδώματα του πανηγυριού» Σχ. έτος
8η ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Δεκαετία ογδόντα: ενδογενής ανάπτυξη Κινητοποίηση του ντόπιου δυναμικού μιας περιοχής (τοπικοί πόροι,
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη…. » Σχ
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Η ενδυμασία στο πέρασμα του χρόνου» Σχ
 Με τον όρο θέατρο εννοούμε την παραγωγή απεικονίσεων και συμβάντων, παραδοσιακών ή φανταστικών, ανάμεσα σε ανθρώπους με σκοπό την τέρψη και την επιμόρφωση.
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη…» Σχ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Συγκρότηση Επιτροπών Φωτογραφίες-επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ.
Καραγκιόζης Από την Ειδική Μονάδα Γυμνάσιο Γερίου στο Comenius
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ψηφιδωτό, ψηφιδωτό από τον κόσμο τον παλιό ως και τον σημερινό,ΨΑΧΝΩ,ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΩ.» Σχ. έτος Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός:
Καινοτομίες στη Μέση Εκπαίδευση Καινοτομίες στην Μουσική Εκπαίδευση ΑΧΛ2009.
Γιάννης Βάρης Ε2’ 1 ο πρότυπο πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε Α.Π.Θ
ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ B2
Φιλοτελισμός, ένα πρόγραμμα πολιτιστικών θεμάτων που δουλέψαμε στο 14ο Νηπιαγωγείο Δράμας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ Γεωργιαδου.
Η μουσική,οι οργανοπαίκτες-καραγκιοζοπαίκτες και η κοινωνική ιστορία.
Πρόγραμμα entwinning <Ο ηρωισμός >
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ 1 η Ιουλίου - 31 Δεκεμβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2012.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
«Μες του κάστρου τη σιγή, ιστορία ν΄ακουστεί…» τάξη: Ε΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΣΟΥΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Τ.
Τίτλος Προγράμματος: ή «Τα παιγνίδια του παππού/ γιαγιά»
Θέατρο ! Το θέατρο είναι ο κλάδος της τέχνης που αναφέρεται στην απόδοση ιστοριών μπροστά σε κοινό, με τη χρήση κυρίως του λόγου, αλλά και της μουσικής.
Ο ζωγράφος Θεόφιλος. Ο Θεόφιλος Χατζημιχαήλ ή Θεόφιλος Κεφαλάς ή Κεφάλας όπως ήταν το πραγματικό του όνομα (Βαρειά Λέσβου,1870; – Βαρειά Λέσβου, 24 Μαρτίου;
Οι φάροι μας ενώνουν! 14 ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.
2o Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών
Εκπαιδευτική Εκδήλωση Εικαστικής Αγωγής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου
ΚΙΝΗΤΑ ΚΕΣΠΕΜ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική ομάδα:
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
3ο Γυμνάσιο Βόλου Κύπρου 9 & Λόρδου Βύρωνος τ.κ , Βόλος
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…
Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη Τηλ: Website: Facebook:
Η αναπηρία δεν είναι κολλητική
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Παρασταση θεατρου σκιων
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
Νηπιαγωγείο Κ. Μαζαρακίου
1 ο Νηπιαγωγείο Κάτω Αχαΐας
Νηπιαγωγείο Φαρρών
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Θίασος Σκιών Τάσου Γεωργίου Οργανωμένες παραστάσεις Καραγκιόζη Πρόταση Συνεργασίας Θίασος Σκιών Τάσου Γεωργίου Οργανωμένες παραστάσεις Καραγκιόζη

Βιογραφικό Θίασος Σκιών Τάσου Γεωργίου Ο Τάσος Γεωργίου ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία του στο θέατρο σκιών το 1998. Μαθήτευσε δίπλα στους σημαντικότερους καλλιτέχνες του Καραγκιόζη, και μυήθηκε στη Τέχνη κοντά στον Καραγκιοζοπαίχτη Μάνθο Αθηναίο. Κάθε χρόνο οργανώνει παραστάσεις σε σχολεία, νηπιαγωγεία, δήμους, συλλόγους, παιδικά πάρτι, κ.λπ.. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και εκθέσεις με παραστάσεις και έργα του. Έχει διακριθεί σε 4 διαγωνιστικά φεστιβάλ οπού έχει αποσπάσει τα πρώτα βραβεία.

Διακρίσεις σε φεστιβάλ Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου 1ο Διαγωνιστικό Πάτρας (Βραβείο καλύτερου νέου Καραγκιοζοπαίχτη) 2ο Διαγωνιστικό Πάτρας (Βραβείο καλύτερης παράστασης) 3οι Αγώνες θεάτρου σκιών (Βραβείο καλύτερου Καραγκιοζοπαίχτη) 4οι Αγώνες θεάτρου σκιών (Βραβείο καλύτερου Καραγκιοζοπαίχτη-Ολοκληρωμένης παράστασης)

Συμμετοχές σε φεστιβάλ Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Αθηναϊκό φεστιβάλ λόφου Στρέφη 2000,΄01,΄02,΄04,΄06,΄08,΄09,΄10 Φεστιβάλ Καραγκιόζη Μάνθου Αθηναίου 2006,2007 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 3ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2005 ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΗΜΕΡΑ΄΄ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2005 ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2004 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 2004

Τηλεόραση & DVDs Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Το 2005 ο Τάσος Γεωργίου συνεργάζεται με τον αθηναϊκό σταθμό HIGH TV και γυρίζει 67 διαφορετικές παραστάσεις από το κλασσικό ρεπερτόριο του Καραγκιόζη, οι οποίες προβάλλονται μέχρι σήμερα. Το χειμώνα του 2011 σε συνεργασία με την εταιρεία VICTORY,κυκλοφορούν 32 παραστάσεις Καραγκιόζη, με το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ.

Φωτογραφίες Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου

Φωτογραφίες Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου

Φωτογραφίες Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου

Καραγκιόζης…Ένα θέαμα για μικρούς και μεγάλους Οργανωμένες παραστάσεις, με πλούσιο ρεπερτόριο για όλες τις ηλικίες.

Ρεπερτόριο Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Ρεπερτόριο Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Ο πολυβραβευμένος Καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Γεωργίου, επέλεξε μέσα από το πλούσιο ρεπερτόριο του Καραγκιόζη, παραστάσεις ειδικά προσαρμοσμένες για όλες τις ηλικίες, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή του έτους.. Για την 28η Οκτωβρίου Ο Καραγκιόζης γερμανοκρατούμενος Το ηρωικό ΌΧΙ Για τα Χριστούγεννα Ο Καραγκιόζης άγιος Βασίλης Τα κάλαντα των κολλητηριών

Ρεπερτόριο Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Ρεπερτόριο Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Για τις απόκριες Το καρναβάλι του Καραγκιόζη Ο Καραγκιόζης με τα 10 πρόσωπα Για το Πάσχα Στη στάνη του Μπαρμπαγιώργου Η πασχαλιά του Καραγκιόζη Για την 25η Μαρτίου Ο Αθανάσιος Διάκος Το κρυφό σχολειό Ο Καραγκιόζης αρματολός

Ρεπερτόριο Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Ρεπερτόριο Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Για τη λήξη της σχολικής χρονιάς Ο Καραγκιόζης διευθυντής τουρισμού Τα κολλητήρια πάνε διακοπές Για οποιαδήποτε στιγμή του έτους Ο Καραγκιόζης γραμματικός Ο Καραγκιόζης φούρναρης Το πανηγύρι του Καραγκιόζη Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής Ο Μεγαλέξανδρος και το καταραμένο φίδι Ο γάμος του Μπαρμπαγιώργου Ο Καραγκιόζης προφήτης Το μαγεμένο δέντρο Η ατυχία του Καραγκιόζη

Τεχνικά χαρακτηριστικά Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Τεχνικά χαρακτηριστικά Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Ο Καραγκιόζης στο χώρο σας… Το θέατρό μας διαθέτει κινητή σκηνή πολλαπλών διαστάσεων, για τη κάλυψη κάθε χώρου. Με πλήρη ηχητικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό. Προετοιμασία παράστασης: 50’ Διάρκεια παράστασης:70’

Σεμινάρια-Εκθέσεις-Χειροτεχνίες Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Σεμινάρια-Εκθέσεις-Χειροτεχνίες Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Ο Καραγκιόζης, ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων, εκτός από τα φώτα του μπερντέ, μπορεί να ζωντανέψει και μέσα στα χέρια των μικρών μας φίλων. Σεμινάρια ιστορίας & κατασκευής φιγούρας Μέσα από μια αναδρομή στην ιστορία του θεάτρου σκιών, οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Τέχνη αλλά και να μάθουν την κατασκευή της φιγούρας. Εκθέσεις-χειροτεχνίες Ο χώρος της παράστασης μπορεί να ζωντανέψει με πολύχρωμες φιγούρες και σκηνικά από την πλούσια συλλογή μας. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν φιγούρες από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Επίσης οι μικροί μας φίλοι μπορούν να φτιάξουν τη δική τους φιγούρα την οποία θα πάρουν μαζί τους σαν ενθύμιο.

Σημαντικές συνεργασίες Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Δήμοι Αθήνας, Πάτρας, Πετρούπολης, Λουτρακίου, Συκιώνων, Θήβας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης, Ιωαννίνων, κ.α. Εξωτερικό Κύπρος, Γερμανία (Βερολίνο) Τηλεόραση High channel Dvd Victory media 400 Σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί & σύλλογοι κάθε χρόνο!

Ειδικές παραστάσεις Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Παραστάσεις με ζωντανή μουσική Παράσταση με συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής & λαϊκής ορχήστρας Παράσταση παραδοσιακού κουκλοθέατρου ¨Φασουλής¨ Παράσταση ¨Πολυθέαμα¨ Ο Τάσος Γεωργίου σε συνεργασία με καλλιτέχνες από όλους τους χώρους του θεάματος, μάγους, κλόουν, ξυλοπόδαρους, face painting, djs και καρτούν, οργανώνουν ένα μεγάλο ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ, διάρκειας 2-5 ωρών! Στη παράσταση δένουν αρμονικά οι φιγούρες, οι κούκλες και τα μαγικά, ενώ τα παιδιά μπορούν να χορέψουν με τα καρτούν, να παίξουν με τον κλόουν και να ‘’βάψουν’’ το πρόσωπο τους με το face painting!

Επικοινωνήστε μαζί μας Θίασος σκιών Τάσου Γεωργίου Τηλέφωνα επικοινωνίας 211 011 0642, 6946744919 Email Theatro_skiwn@yahoo.gr Website http://skiesgeorgiou.weebly.com/index.html Facebook Τάσος Γεωργίου

Χαρτοκοπτική για τους μικρούς μας φίλους Χαρτοκοπτική για τους μικρούς μας φίλους. Εκτυπώστε, κόψτε, ενώστε και καλή διασκέδαση!