Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παράσταση έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η παράσταση έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η παράσταση έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

2 «Το Δέντρο που έδινε» του Shel Silverstein Επιμέλεια - Παρουσίαση Τριαντάφυλλος Σιδερίδης

3 Η εταιρεία Theatre Reactor Είναι μια νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής παιδικών παραστάσεων, η οποία στοχεύει να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει το πιο απαιτητικό κοινό, τους μαθητές σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Βασικός πυρήνας αυτής της νέας προσπάθειας είναι ο Τριαντάφυλλος Σιδερίδης (εκπαιδευτικός και ηθοποιός) και ο Δημήτρης Κανίογλου (μουσικός και ηχολήπτης), οι οποίοι αφού δούλεψαν για χρόνια στο καλλιτεχνικό περιβάλλον προχώρησαν στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης εταιρείας, η οποία δημιουργεί θεατρικά δρώμενα παιδαγωγικοκεντρικού χαρακτήρα, αντιλαμβανόμενη πλήρως το ευαίσθητο κοινό, στο οποίο απευθύνονται.

4 Ειδοποιός διαφορά Η ομάδα μεταφέρεται η ίδια στα διάφορα σχολεία προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση των μαθητών. Το έργο είναι έτσι δομημένο, ώστε να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε χώρο του σχολείου (γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων)

5 Λίγα λόγια για το έργο Το 1964 o Shel Silverstein γράφει το παιδικό βιβλίο «το Δέντρο που Έδινε» (The Giving Tree). Αποτελεί μια τρυφερή ιστορία για τη σχέση ανάμεσα σε ένα μικρό αγόρι και σε ένα δέντρο, σχέση που μας αφήνει τη γεύση μιας αξέχαστης ευαισθησίας. Δεν είναι απλώς ένα ακόμα παραμύθι που απευθύνεται μονάχα σε παιδιά. Ο Shel Silverstein είναι βραβευμένος με Grammy, ενώ υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

6 Γιατί το συγκεκριμένο έργο  Είναι μια συγκινητική αλληγορία που πραγματεύεται το πανανθρώπινο μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης, της προσφοράς και της γενναιοδωρίας.  Έντονο το διαδραστικό στοιχείο: Ο ηθοποιός αμφιταλαντεύεται με τους μικρούς θεατές, παίζει φλάουτο και κρυφτό ανάμεσά τους!!

7 Ο εξοπλισμός της εταιρείας Βιντεοπροβολή με προτζέκτορα σε οθόνη 120 ιντσών, που θα «ταξιδεύει» τους μαθητές στο κατάλληλο περιβάλλον της ιστορίας.

8 Επαγγελματικός φωτισμός και ήχος, κατάλληλος για θεατρικές παραστάσεις, ώστε να δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα.

9 Και μια έκπληξη!! Στο τέλος της παράστασης μια έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους: ειδικά μηχανήματα πλημμυρίζουν τη σκηνή με μπουρμπουλήθρες!


Κατέβασμα ppt "Η παράσταση έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google