Το προφίλ •Ιστοσελίδα με ειδήσεις από τον χώρο των Games. •Μέχρι το καλοκαίρι του 2007 ήταν γνωστός ως www.gamesradio.gr. Ήταν ο 1ος ραδιοφωνικός σταθμός.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

Citibank Ελλάδος e-Corners 10 η, Ιουλίου Περιεχόμενα 1.Το «ψηφιακό προφίλ» της Ελλάδας 2.Η ψηφιακή στρατηγική της Citi διεθνώς & στην Ελλάδα 3.Ο.
ΟΜΑΔΑ /09/2004 Συντονιστής: Οδυσσέας Ντότσικας yellownetroad Ομάδα 2 Catch – Up Meeting Μοντέλα & Μέθοδοι Έρευνας, Καταγραφής, Διαχείρισης, Αξιολόγησης.
«Επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών εξαρτώμενη από την τοποθεσία, μέσω του Google Earth»
Facebook Ο 19χρονός Mark Zuckerberg ίδρυσε το facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ Πανελλήνια Έρευνα για το Internet Η εξέλιξη της χρήσης των Social Media.
‘’MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ’’ ΤΩΝ MULTIMEDIA
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
Iανουάριος 2007.
Marketing ( newsletters)
Οι Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες της Περιφέρειας: Φορείς γνώσης και πολιτιστικής ανάπτυξης Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας 18 Δεκεμβρίου 2008 ΑΒΕΚΤ 5.6 Νέα έκδοση.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
Τι είναι wiki; Μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν και να διαμορφώσουν το περιεχόμενό της.
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
«MULTI –ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ
The Greek Network of Rural Accommodation
Ισίδωρος Σιδερίδης Business Development Manager. 1η Φάση: Ειδήσεις & Portals Στόχος: Παρουσία 3η Φάση: Ψηφιακή Οικονομία Στόχος: Κέρδος 2η Φάση: Απλές.
ENA ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ “ΑGORA”
Εγκατάσταση & Διαχείριση
ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 Τι είναι blog; Τι είναι blog; Παρουσίαση της έννοιας του blogs  Απο που προήλθαν; Απο που προήλθαν;  Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα Blog; Πως μπορώ να.
Ψηφιακό Σχολείο Σύνδεση στο Διαδίκτυο Σύνδεση στο Εσωτερικό Δίκτυο Εξοπλισμός Εργαλεία Τράπεζα Υλικού Παιδαγωγικές Μέθοδοι Αξιοποίησης.
ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Υπεύθυνοι καθηγητές: Δεμιτσάνη ς Ευάγγελος Μαρινάκη Μαρία.
Η εφημερίδα «Καθημερινή» στο Διαδίκτυο
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Γραφειο διαςυνδεςης Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
Καθηγητής Πληροφορικής
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ»
Τίτλος εκπαιδευτικής δραστηριότητας: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» Όνομα Εκπαιδευτικού: Μιχαηλίδης Θανάσης Σχολείο: Δ.Σ. Ερατεινού-Πετροπηγής- Ποντολιβάδου.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Σελίδα 1 ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ. Σελίδα 2 OTE - Ευρυζωνικότητα Οι Ευρυζωνικές Υπηρεσίες αποτελούν την κύρια ευκαιρία ανάπτυξης στις τηλεπικοινωνίες.
Σεπτέμβριος  Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Θέμα: Διοίκηση ανάπτυξης μη-κερδοσκοπικού ιστόπεδου (ιστόπεδου Δήμου Αγ.Παρασκευής)
1 Ενότητα 5.3.2: Ανάλυση δεδομένων επισκεψιμότητας ιστοτόπων Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος - Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών.
Είμαστε το 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σχολείο Κατερίνης
Σελίδα 1 ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ. Σελίδα 2 OTE - Ευρυζωνικότητα Οι Ευρυζωνικές Υπηρεσίες αποτελούν την κύρια ευκαιρία ανάπτυξης στις τηλεπικοινωνίες.
SOCIAL MEDIA CREATIVE AD Βουδούρης Γιώργος, Γκιμούση Πανωραία, Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής, Τζώρτζη Μαργαρίτα.
Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν Έρευνα Web Id. Τεχνικές Προδιαγραφές.
Αποτελέσματα Έρευνας με θέμα Η Χρήση των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στην ΠΔΕ Μάιος 2006.
ΠΟΛΥΜΕΣΑ. Τι είναι Πολυμέσα; (Ι) Για έναν πωλητή υπολογιστών: Ένα PC με Sound Card, DVD-ROM drive, μεγάλη μνήμη, δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών.
Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Έκδοσης των Περιοδικών «Ιστορία» και «Αρχαιολογία»
Στέλιος Ευσταθίου Βλαδένης Θεόδωρος ΘΕΜΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ BLOG.
Εισαγωγή στο Blackboard
Πανελλήνια ενημερωτική εκστρατεία για τις Ρευματικές Παθήσεις και το ρόλο του Ρευματολόγου Ελληνική Ρευματολογική εταιρία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων.
Ερευνητική Εργασία Β Λυκείου
Τα blogs στην ζωή μας. Υπάρχουν πολλών ειδών ιστολόγια. Η πλειοψηφία τους είναι προσωπικά, όπου εκφράζονται καθαρά προσωπικές απόψεις και συνήθως ο συγγραφέας.
CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ Μαρία Καραδήμα Μαρία Καραδήμα.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΒΛΙΣΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΟΥΝΗΣ 2006.
Λογισμικό Εκπαίδευσης M- Pedia Ελευθέριος Μιχαηλίδης Διευθύνων Σύμβουλος, M-Data
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
3-month Marketing Plan. Website Design More contemporary Create a CTA Download demo/ free trial Blog Why InsMan (tagline, we solve YOUR problems, compare.
Ομάδα Εργασίας Θ2: «Εφαρμογές και υπηρεσίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς (3G)» 1 Ομάδα Εργασίας Θ2 «Εφαρμογές και υπηρεσίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Ρέα Βερβίτα Γενική Διευθύντρια Rent a Car.
«Η χρήση του Internet ως μέσο επικοινωνίας από μικρές και μεσαίες ελληνικές βιομηχανικές επιχειρήσεις»
Το Παιχνίδι των Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πόρων. Επισκόπηση Φάση Α’: Αναζητώντας ΑΕΠ – Προετοιμασία – Παιχνίδι Αναζήτησης ΑΕΠ – Ανάδειξη νικητή Φάση Β’:
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Γεωργοπούλου Ειρήνη Γκοσιμήδα Ευφροσύνη Κονιδάρη Αναστασία
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εθισμός σε αυτά
Ta μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή μας
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑ «Μποτίλιες» Α΄ ΤΑΞΗ Γιάννης Αντώνης Νίκος
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ
Προσφορά προς τα μέλη του Ιατρικού συλλόγου Πυργου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το προφίλ •Ιστοσελίδα με ειδήσεις από τον χώρο των Games. •Μέχρι το καλοκαίρι του 2007 ήταν γνωστός ως Ήταν ο 1ος ραδιοφωνικός σταθμός για Games στην Ελλάδα και ο No.1 Online σταθμός στο ελληνικό διαδίκτυο με πλήρες 14ωρο πρόγραμμα και live εκπομπές στις οποίες οι ακροατές μπορούσαν να συζητήσουν On Air ότι αφορούσε τα αγαπημένα τους Games. Από τον Νοέμβριο του 2007 το site είναι πλέον γνωστό ως και εκτελεί πλέον καθήκοντα ενημερωτικού game site. •Περιέχει τον αναλυτικότερο τομέα με Reviews από κάθε άλλο game site, με παιχνίδια από το ξεκίνημα της ιστορίας των Games μέχρι σήμερα και αναλύσεις των οποίων τα κείμενα φτάνουν μέχρι και τις 10 σελίδες. •Οι συντάκτες του site έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο των media τόσο μέσω των εκπομπών του σταθμού όσο και στα media με τα οποία συνεργάζονται (PC Master, Games, Game Pro, Βήμα, Πρώτο Θέμα κ.α.) •O τομέας των Downloads είναι ο πληρέστερος από οποιοδήποτε ελληνικό game site αφού οι επισκέπτες του μπορούν να κατεβάσουν ανά πάσα στιγμή demos, patches, full abandonware games, mods, shortlists και κάθε είδους αρχείο για τα αγαπημένα τους games. •Το forum του είναι το μόνο που δίνει βήμα σε κάθε είδους gamer αφού καλύπτει όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών αλλά και τα μεγάλα games σε μεμονωμένες κατηγορίες του. Με αριθμούς •Ιδρύθηκε την 1/8/2005. •Η συντακτική του ομάδα απαρτίζεται από 20 συντάκτες, αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ για κάθε άλλο ελληνικό μέσο στον χώρο των games. •Από τους πρώτους μήνες του 2006 μέχρι τα μέσα του 2007, το έγινε το πρώτο ενημερωτικό game site στην Ελλάδα με περισσότερους από χρήστες και ταυτόχρονο peak 281 χρηστών. •Διαθέτει το Νο.1 ελληνικό game forum και το μόνο που υποστηρίζει όλα τα είδη των Games. •Το target group του site: άτομα ηλικίας ετών, δηλαδή κοινό το οποίο έχει την τάση να ξοδεύει διαρκώς χρήματα για διασκέδαση. •Η μηνιαία επισκεψιμότητα του site ξεπερνά τους χρήστες με ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης. •Απευθύνεται σε έλληνες gamers (PC ή Console gamers), κοινό το οποίο έχει την τάση να ψάχνει καθημερινά την αγορά των Games και της Τεχνολογίας και να δέχεται νέες προτάσεις.

Το site Το site ξεχωρίζει για τους παρακάτω τομείς: •Ειδήσεις: Άμεση ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Games μέσω των ειδήσεων της κεντρικής σελίδας. •Downloads: Full Abandonware Games, Demos, Patches, Emulators, Shortlists και Mods για όλα τα δημοφιλέστερα games. •Reviews: Κριτικές των σημαντικότερων παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μέχρι σήμερα. •Συνεντεύξεις: Επικεφαλείς προγραμματιστικών εταιρειών, clans αλλά και επώνυμοι του αθλητικού χώρου δίνουν το στίγμα τους σε εφ’ όλης της ύλης συνεντεύξεις •Game Links: Όλα τα sites από τον ελληνικό και διεθνή χώρο τα οποία πρέπει να γνωρίζει κάθε gamer •Radio Links: Δυνατότητα να ακούσετε live το πρόγραμμα του σταθμού σε 64Κ ή 32Κ ποιότητα. •Blog: Μέσω του οι παραγωγοί του Games Radio, αρθρογραφούν σε μόνιμες στήλες στις οποίες διατυπώνουν την προσωπική τους άποψη, πάντα πάνω στο θέμα των εκπομπών τους. Επιπλέον, δίνουν φωνή στους ακροατές, δημοσιεύοντας στο blog τα τους και απαντώντας τα, ώστε να υπάρχει μία interactive επικοινωνία.

Events •Ο Games Radio είναι πάντοτε κοντά σε κάθε μεγάλο ελληνικό event ως χορηγός επικοινωνίας. Από το 2006, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία του ως έχει καλύψει live τα events: Gamics, Mediaterra, Digital Technology Expo και Electronika & Digitec, εκθέσεις στις οποίες συμμετείχε με δικό του περίπτερο. Η κάλυψη του κάθε event περιλαμβάνει πλήρες φωτογραφικό υλικό, αναλυτική παρουσίαση όσων γεγονότων έχουν συμβεί στο event κατά το χρονικό διάστημα που διεξήχθη καθώς και βίντεο από τα περίπτερα των περισσοτέρων εκθετών. Με αυτό τον τρόπο, ο επισκέπτης του μπορεί να έχει την πιο ολοκληρωμένη άποψη για το κάθε event, σαν να βρισκόταν ο ίδιος εκεί.

. Key points •Το διαθέτει την μεγαλύτερη συντακτική ομάδα στον ελληνικό χώρο των games (20 συντάκτες εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενό τους). •Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά game sites στην Ελλάδα κυρίως λόγω του ότι ασχολείται με όλα τα είδη των Games, τόσο μέσω των εκπομπών του όσο και μέσω του site και του forum, αλλά και λόγω του ότι στηρίζει τα Games αυτά με έναν πλήρως ενημερωμένο τομέα για Downloads. •Δεν περιορίζει τους χρήστες του forum με ειδικούς κανονισμούς, ούτε επεμβαίνει στην ελευθερία του λόγου τους. Αντιθέτως, κρίνει με αντικειμενικά κριτήρια όλα τα games της αγοράς, ανεξαρτήτως συμφερόντων. •Σύμφωνα με έρευνα στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη του site, 7 στους 10 Έλληνες gamers έχουν ADSL σύνδεση, κάτι που τους επιτρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στο site οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. •Η αγορά του Internet είναι διαρκώς αυξανόμενη σε αντίθεση με τον χώρο των εντύπων (και ιδιαίτερα των περιοδικών) ο οποίος χάνει σταδιακά έδαφος. Ως εκ τούτου, τα περισσότερα ελληνικά game sites (ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και το έχουν πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σχέση με τα μηνιαία περιοδικά του χώρου.