Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στέλιος Ευσταθίου Βλαδένης Θεόδωρος ΘΕΜΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ BLOG.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στέλιος Ευσταθίου Βλαδένης Θεόδωρος ΘΕΜΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ BLOG."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στέλιος Ευσταθίου Βλαδένης Θεόδωρος ΘΕΜΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ BLOG

2 Το blog ονομάζεται dental-blog και βρίσκεται στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.dental-blog.gr/ Είναι έμπιστο blog αφού είναι γραμμένο από οδοντίατρο που είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

3 Το blog απευθύνεται σε όλο το κοινό ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης, φύλου ή ηλικίας αφού οποιοσδήποτε μπορεί να δεί, να διαβάσει και να κατανοήσει το περιεχόμενό του. Η ιστοσελίδα έχει όσο το δυνατό απλούστερη δομή και δημιουργήθηκε για να προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τα οδοντιατρικά προβλήματα και όχι μόνο.

4 Στο συγκεκριμένο blog περιέχονται:  πληροφορίες για τις παθήσεις των δοντιών και των ούλων,  πληροφορίες για την αποκατάσταση των παθήσεων,  και συμβουλές σχετικά με οδοντιατρικά θέματα

5 Επιπλέον ο κάθε χρήστης του blog μπορεί να λύσει τις διάφορες απορίες του που σχετίζονται με την οδοντιατρική αλλά και τη γενική του υγεία καθώς και να βρεί συμβουλές χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για τις ερωτήσεις του.

6 Το blog ανανεώνεται συνεχώς και είναι από τα δημοφιλέστερα οδοντιατρικά blog όπως αποδεικνύεται από την επισκεψιμότητά του.

7 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.


Κατέβασμα ppt "Στέλιος Ευσταθίου Βλαδένης Θεόδωρος ΘΕΜΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ BLOG."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google