Αγαπητοι φιλοι και συναδελφοι , τα κοσμηματα και τα αντιγραφα των τοιχογραφιων [καποια κοματια ]που θα δειτε σε αυτη την παρουσιαση , ειναι οτι εχει απομεινει.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GB ( ) 5 1 ( ) ( ) ( /cm 2 ) 0.2 /30min·φ90 (5 /m 3 ) 0.4 /30min·φ90 (10 /m 3 ) /30min·φ90 (25 /m 3 )
Advertisements

Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 10 ZOOM Από το απειροελάχιστο στο …άπειρο .
 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.
Αποτελέσματα Μελέτης για το Μέγαρο Πολιτισμού Κύπρου Ετοιμάστηκε για την Εταιρεία KPMG Από την Εταιρεία RAI Consultants Public Ltd Μάρτιος 2008.
ΑΒΟΡΙΓΙΝΕΣ.
3o Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων «ΠΩΛΗΣΕΙΣ: ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ – ΠΑΝΩ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: e-Invoicing, Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PRESENTER: William Δράκος.
ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΟΜΑΔΑ : ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΜΕΛΗ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΔΑΥΙΔ, ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.
“Φέρνοντας τους Θησαυρούς της Γης... στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο,,
2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
Γενικές πληροφορίες για την Ελλάδα
Royal FrieslandCampina
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NWA. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 150,000,000 Ε H ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MLM
H προιστορικη πολη του Ακρωτηριου στην Σαντορινη δινει μια θαυμασια προοπτικη βαθους στον χωρο, ειτε προκειται για ταξη σχολειου, γραφειο η το σπιτι σας.
Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού Είδη προβλημάτων στην κλασματική μονάδα
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
Retail vs e-tail Σπύρος Λούρος Marketing Director Multirama.
Η λεξη Οικονομια , ετυμολογικα , σημαινει ο «νομος » του «οικου» , ειναι δηλαδη το συνολο των μετρων που παιρνει μια Πολιτεια , για να βαλει ορους στην.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
SN 1987A Παρουσίαση Ερευνητικής Πρότασης. 1. Υπερκαινοφανείς Ορισμένοι αστέρες κατά το τέλος της ζωής τους (αφού κάψουν όλο το υδρογόνο που περιέχουν)
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμός και Παραδόσεις της Πατρίδας μου.
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ Μινωικός πολιτισμός.
Διδασκαλία εννοιών προγραμματισμού με το Scratch για τις Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού Η παρούσα σειρά μαθημάτων ΤΠΕ υλοποιήθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.
Εξάσκηση στην προπαίδεια
Δυνάμεις του 10: κοσμικό ταξίδι, από το Σύμπαν των γαλαξιών μέχρι το άτομο.
. ZOOM ZOOM Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 10 Από το απειροελάχιστο στο …άπειρο.
Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών 29/5/2014 Μάνος Δημήτριος.
Εισαγωγή στις Βασικές Έννοιες Πληροφορικής
Κυκλαδικός πολιτισμός
ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ
1. Θερμόμετρα και μέτρηση θερμοκρασίας
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ! Κάντε αυτή τη σύντομη μαθηματική άσκηση που θα καταπλήξει πολλούς.
Η θρησκεία των Μινωϊτών
Αναγωγή στη μονάδα!. Πρόβλημα Ο πατέρας αγόρασε ένα αυτοκίνητο που κόστιζε συνολικά € Έδωσε τα 7 του ποσού έως τώρα! 15 α) Πόσα € έδωσε ως τώρα;
Μινωικός πολιτισμός Η τέχνη των Μινωιτών
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
Η γιορτή της μητέρας Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι κινητή εορτή προς τιμήν της μητέρας και γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή.
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
Ο διάλογος Αθηναίων-Μηλίων
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Αγγελική Γεωργιάδου- Αναστασία Πεκτέσογλου Δράμα 2006
Μυκηναϊκός πολιτισμός
13. Χριστιανισμός – Ελληνισμός : μια ιδιότυπη συνάντηση
Τι σκέφτονταν οι άνθρωποι την Εποχή του Χαλκού;
Μινωικός πολιτισμός (καθημερινή ζωή, θρησκεία, γραφή)
Ρούχα & Κοσμήματα ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΚΛΕΙΑ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ.
Η έννοια του κλάσματος πρώτες βασικές έννοιες. η έννοια του κλάσματος  πώς μπορούμε να δουλέψουμε με κλάσματα δίχως να χρησιμοποιήσουμε μαθηματικά σύμβολα;
Μαρία Στυλιανού Στ’3 Δημοτικό Σχολείο Άγιου Σπυρίδωνα !!
Ο Λόγος του Αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ 3.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Με την εργασία ασχολήθηκαν οι μαθητές: Αλέξανδρος Φράγκος, Γαβριήλ Χαϊδεμένος, Κώστας Σταθόπουλος, Χρηστογιάννης Πρεβεζάνος, Kωνσταντίνος Χρυσανθακόπουλος.
Ενθαρρύνοντας την ανταπόκριση στη Βιβλική Αλήθεια
ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΚΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α2’ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
Η τέχνη στον Κυκλαδικό, Μινωικό, Μυκηναϊκό πολιτισμό
Ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα
ΜΙΝΩΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Σε τι πίστευαν;
Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Κυκλαδίτες, Μινωίτες και Μυκηναίοι- σύγκριση της τέχνης τους
ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Μύθοι και Επιστήμη.
Η εποχή του χαλκού (3000/ π.Χ.)
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αγαπητοι φιλοι και συναδελφοι , τα κοσμηματα και τα αντιγραφα των τοιχογραφιων [καποια κοματια ]που θα δειτε σε αυτη την παρουσιαση , ειναι οτι εχει απομεινει απο μια πρωτη Ελληνικη συλλογη με διεθνη κατοχυρωση η οποια ειχε στοχο να διαφωτισει τους επισκεπτες της Σαντορινης , σχετικα με το γεγονος οτι οι αξιες του μινωικου πολιτισμου φτανουν μεχρι της μερες μας . Αν εχετε καταστημα με ειδη τεχνης , γκαλερι η κοσμηματοπωλειο, η συλλογη αυτη θα φερει σιγουρα πελατες , οτι εκλεκτοτερο εχει μπει ποτε στο μαγαζι σας ! Επι μια ολοκληρη 20ετια , αυτοι που την προτιμησαν ησαν οι πιο μορφωμενοι και ευποροι επισκεπτες της Ελλαδας , αυτοι που ειναι εθνικο συμφερον της Χωρας μας, να συνεχισουν να ερχονται και να ξαναρχονται ...Η συλλογη των κοσμηματων η των αντιγραφων των τοιχογραφιων [σε καμβα ζωγραφικης ], εγιναν με οτι καλυτερο σε ανθρωπινο δυναμικο η μηχανηματα , γιατι ο στοχος ειναι ιερος για την πολιτιστικη ταυτοτητα της Ελλαδας και ταυτοχρονα η εμπορια τους μια επικερδης δραστηριοτητα ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ Ειναι ενα εμπορευμα σχεδιασμενο για να διαφημιζει την πραγματικη χρηση του χρυσουκαι θα ικανοποιησει τον επισκεπτη να το δει στον χωρο σας ! Καντε μια αρχη με οποια κομματια βλεπετε να σας αρεσουν απο αυτη την παρουσιαση. Μπορειτε να τα βαλετε στην επιχειρηση σας και να τοα εξωφλησετε μολις πουληθουνε ! Καντε το βημα τωρα να δειτε τι ποιοτικη πελατεια θα φερουν στην βιτρινα σας και ποσο ευχαριστημενοι θα μεινετε απο την τιμη πωλησης την οποια θα πετυχετε γιατι ειναι η μονη Ελληνικη συλλογη κοσμηματων με διεθνη κατοχυρωση !

Γιατι οι αρχαιοι Θηραιοι αφησαν τον χρυσο αιγαγρο εξω απο το κουτι του φευγωντας απο το νησι , λογω της επικειμενης εκρηξης του ηφαιστειου?

Η απαντηση βρισκεται απεικονισμενη στην Βιβλικη αυτη αναφορα οπου ο Μωυσης καταστρεφαι το χρυσο ταυρο κατεβαινωντας απο το ορος Σινα ...

Η ομοιοτητα του Ταυρου με το σχημα της μητρας με τιςωοθηκες , ειναι η αιτια που ολοι οι προιστορικοι πολιτισμοι δοξαζαν τον ταυρο σαν απεικονηση της θεας της γονιμοτητας …

Ο Μαιανδρος , συμβολιζει το αμνιακο υγρο της γεννας Σετ απο κολιε , βραχιολι , σκουλαρικια και δακτυλιδι σε χρυσο 22k χειροποιητο και 3.50 καρατια μπριγιαν ποιοτητας vvs1-vvs2… Τελικη τιμη του σετ = 20.000 ευρω

Ενα σετ –κειμηλιο γιαυτους που θελουν να βαλουν στην πιο επισημη εμφανιση της γυναικας τους , οση Ελλαδα εχει φτασει στα περατα της γης σαν κοιτιδα ενος Πολιτισμου χωρις ορια …

Η σπειρα , συμβολιζει τον ομφαλιο λωρο που συνδεει την μητερα με το παιδι , η ατερμονη συνθηκη της παρουσιας μας , η διαιωνηση του ειδους σε ολο το θρησκευτικης ομορφιας, μεγαλειο …

Ενα σετ απαραμιλλο , σφυρυλατο στο χερι , σε 18 κ χρυσο Ενα σετ απαραμιλλο , σφυρυλατο στο χερι , σε 18 κ χρυσο .... Τιμη σετ κολιε και βραχιολι = 6000 ευρω

Ο κισσος και αργοτερα το φυλο της αμπελου , προιστορικα συμβολα που η ιστορια τους συνδεεται με την αναπαραγωγη και εραιναν το γαμηλιο κρεβατι με τα πεταλα τους στην Αρχαια Ελλαδα και Ρωμη Τιμη κολιε = 1500 ευρω

Κολιε «Ζαφορα » σε χρυσο 14 κ τιμη =350 ευρω

Κολιε Αφροδιτη , σε χρυσο 18κ και μπριγιαν 0.16 pts τιμη = 600 ευρω

Κολιε «Αφροδιτη » σε χρυσο 18 k Με 0.96 pts μπριγιαν Τιμη = 2500 ευρω

βραχιολι «Αφροδιτη» σε χρυσο 18 k με μπριγιαν 0.50 pts Τιμη = 1.200 ευρω

Μενταγιον « Ναυγος» Με αλυσιδα 14 κ Τιμη= 350 ευρω

Μενταγιον σε χρυσο 14 k Σπειρα = 150 ευρω ναυαγος = 200 ευρω Ατλαντιδα = 250 ευρω

Κολιε «Αφροδιτη» σε ασπρο χρυσο ματ και μπλε τοπαζ Τιμη = 600 ευρω

κολιε «αφροδιτη»σε 18k χρυσο και μπλε τοπαζ Τιμη= 1.000 ευρω

Βραχιολι «Αφροδιτη» Σε ασπρο χρυσο ματ 18 k και μπλε τοπαζ Τιμη = 1.200 ευρω

βραχιολι «αφροδιτη» σε 18 k χρυσο και μπλε τοπαζ τιμη = 650 ευρω

Κολιε ασημενιο «δελφινια» τιμη= 200 ευρω

Ασημενιο κολιε και επιχρυσομενο ασημι “ιερεια “ τιμη = 180 ευρω

Βραχιολια “Ιερεια” και “Ζαφορα “σε επιχρυσομενο ασημι .. τιμη = 80 ευρω

Ασημενιο κολιε “Ζαφορα “ τιμη= 170 ευρω

Ασημενιο κολιε σε σπειρα Τιμη= 200 ευρω

Σφυρηλατο ασημι σε σπειρα τιμη = 240 ευρω

Ασημενια σκουλαρικια μαιανδρος [3 διαφορετικα ζευγη] τιμη = 15 ευρω Σκουλαρικια ασημενια με κλιπ Prix = 15 euro Ασημενια δακτυλιδια [2] Prix = 10 euro Ασημενια σκουλαρικια με τοπαζ τιμη = 45 euro μενταγιον «ιερεια» σε ασημι.τιμη= 40 ευρω Μενταγιον «σταυρος της Μαλτας » σε ασημι τιμη = 38 ευρω

Ειδικα μετα το κλεισιμο του αρχαιολογικου χωρου του Ακρωτηριου η αναγκη για μια διακοσμηση που να φερνει νοερα τον νου στις τοιχογραφιες και την αρχαια πολη ειναι πιο επικαιρη απο ποτε ! Η συλλογη μας στην διαθεση σας σε τιμη κοστους απο τα καλυτερα μηχανηματα της Γαλλιας …