A d e l e.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Advertisements

Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο.
Κάποτε ήταν μια κοπέλα τυφλή. Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα
Ακούς τις αγαπημένες σου εκπομπές χρησιμοποιώντας: ΑγόριαΚορίτσια.
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Κ ΕΊΜΕΝΑ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Λ ΟΓΟΤΕΧΝΊΑΣ Μ ΑΡΊΑ Μ ΟΥΡΚΟΚΏΣΤΑ Τ ΜΉΜΑ Α'2 Το σοφό σπουργίτι.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.
Ένα πολύ ενδιαφέρον έργο.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Επιμελήτρια παρουσίασης: Μαρία Γαϊτανίδου
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Skrillex.
Έχεις δύο επιλογές! από το
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
«Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»
Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα εξωτικό νησί ζούσε ένας παράξενος ελέφαντας το παράξενο που είχε ήταν ότι ήταν τριχωτός. Κάθε μέρα προσευχότανε στον ειδωλολάτρη.
Στην τάξη μου.
Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ.
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Τα πολιτεύματα στην Αρχαία Ελλάδα!!!
Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Και ξαφνικά το κόκκινο… χάθηκε!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ
Ο ΓεωργΟς και τα ΠαιδιΑ του
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ2.
Παρουσίαση του βιβλίου …………..
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Αναγνώριση, έκφραση, χειρισμός συναισθημάτων»
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Τάξη Στ1 Σχολική χρονιά Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
17/9/15 ΣΤ2. Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ.
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
«DIFRIENDS» Κατερίνα Μαρία-Αγγελική Βασιλική Ανδριάνα Σενάριο για το μάθημα της Γλώσσας Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κ. Κατερίνα Νικολοπούλου.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧ.ΜΟΝΑΔΑ: 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΧ.ΕΤΟΣ: ΤΑΞΗ: Α' ΜΑΘΗΤΕΣ: 15 ΔΑΣΚΑΛΑ: ΜΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Στο προηγούμενο μάθημα είχαμε μιλήσει για το παιχνίδι, τον ορισμό του, τη σημασία του, τα είδη του παιχνιδιού κατά τον Piaget , και το.
ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Το άγαλμα που κρύωνε του Χρ. Μπουλώτη
To test της κουνιάδας.
Τα ζώα που ζουν κοντά μας
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ 24/9/2015 Ε’1.
Η έμπνευση των ονομάτων τους
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Ένα απο τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς και οι καθηγητές είναι πως τα παιδιά απο μικρή.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
Γραφή της πρόσθεσης με τη χρήση συμβόλων
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
«Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»
Πώς διηγούμαστε ιστορίες από την Αγία Γραφή για να προκαλέσουν εντύπωση στα παιδιά; Πρώτα απ’ όλα πρέπει να τις διηγηθούμε σε μια γλώσσα τόσο απλή και.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

A d e l e

Επέλεξα να σας παρουσιάσω την Adele, διότι τώρα τελευταία ακούω μόνο αυτήν και τα τραγούδια της, μ'αγγίζουν και με εκφράζουν. Πιστεύω ότι είναι από τα λίγα που έχουν νόημα και αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσουν.

Η Adele έχει μια υπέροχη φωνή, που σε κάνει να θέλεις να την ακούς συνέχεια. Έτσι λοιπόν άρχισα και εγώ να την ακούω και μου αρέσει πολύ.

Το πλήρες όνομα της είναι Adele Laurie Blue Adkins Το πλήρες όνομα της είναι Adele Laurie Blue Adkins. Γεννήθηκε στις 5 Μαίου το 1988 στο Τottenham της Αγγλίας. Είναι τραγουδίστρια και στιχουργός και έχουν κυκλοφορίσει 2 άλμπουμ της, τα οποία είχαν μεγάλη επιτυχία.

Διαβάζοντας τη βιογραφία της Adele, μαθαίνουμε ότι γενικά ειναι ένας ήρεμος χαρακτήρας που σπάνια μπορεί να εκνευριστεί. Υπήρξε όμως μια φορά, που ήταν όπως δήλωσε έτοιμη να σκοτώσει. Όλα αυτά γιατί διαφωνούσε έντονα με τον παραγωγό του δίσκου της (''21''), τον Paul Epworth, ο οποίος ήθελε μόνο δυνατά κομμάτια στο δίσκο, ενώ η ίδια έθελε να γράψει κάποιες μπαλάντες.

Tελικά κατάφερε να τον πείσει να γράψουν και μπαλάντες Tελικά κατάφερε να τον πείσει να γράψουν και μπαλάντες. Μάλιστα, μια από αυτές αναφέρεται σε έναν οδυνηρό χωρισμό, που η Αdele είχε περάσει σχετικά πρόσφατα. Τον χωρισμό αυτόν κατάφερε να τον εκφράσει μέσα από ένα υπέροχο τραγούδι το ''Someone Like You''

Το τραγούδι αυτό είναι και το αγαπημένο μου Το τραγούδι αυτό είναι και το αγαπημένο μου. Το μύνημα που θέλει να μας δώσει είναι πως η αγάπη μπορεί να διαρκέσει για πάντα, όμως πονάει. Μέσα από αυτό το τραγούδι, η Adele εκφράζει τα συναισθήματα της, εύχεται το καλύτερο για εκείνον, τη νοσταλγία της για τις στιγμές που πέρασε με αυτόν που αγαπούσε και τέλος πιστεύει ότι θα βρει κάποιον σαν κι εκείνον.