Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η έμπνευση των ονομάτων τους

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η έμπνευση των ονομάτων τους"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η έμπνευση των ονομάτων τους
Γραφίστες: Ψευδώνυμα Η έμπνευση των ονομάτων τους

2 Σκιτσοφρενής από Καλαμάτα..!
Το πραγματικό του όνομα είναι Κώστας Λούζης .Στην αρχή είχε άλλο όνομα διότι συμμετείχε σε μια μπάντα και ένας φίλος του τον έβλεπε συνέχεια με ένα μολύβι και ένα χαρτί στο χέρι και έτσι άρχισαν να τον φωνάζουν σκιτσοφρενή .Και από τότε του έμεινε το όνομα. Τώρα εργάζεται επαγγελματικά στην Καλαμάτα και έχει κάνει πολλά έργα σε όλη την πόλη.!

3

4

5 Ο σκιτσοφρενής ζωγραφίζει «graffiti» με ποιήματα
Ο σκιτσοφρενής ζωγραφίζει «graffiti» με ποιήματα. Αυτό το κάνει γιατί πιστεύει ότι κάποιες φορές ένα σκέτο «graffiti» δεν το καταλαβαίνουν όσοι το βλέπουν, και έτσι το θεωρούν «βανδαλισμό»..

6 «simple» Το πραγματικό του όνομα είναι Θανάσης Μ. Άλλαξε το όνομα του σε «simple» (που σημαίνει απλό) γιατί όπως θα δούμε και στα έργα του προσπαθεί με έναν απλό τρόπο να περάσει μηνύματα μέσα από τα graffiti του.!

7

8

9

10 «Oups» Ο ουπς δεν μας δήλωσε το όνομα του, το κρατάει κρυφό για προφύλαξη. Το όνομα του είναι το ειρωνικό ουπς, δηλαδή ότι κατά λάθος βάφτηκε ο τοίχος ουπς…

11

12 « Loufaa» Loufa = Χρήστος Κ. Το όνομα του βγήκε ειρωνικά από την παρέα του, γιατί ήταν ο πιο «Λουφατζής» όπως λέει και ο ίδιος.

13

14 «Fola» Ο Φόλα είναι ένα πολύ αναρχικό παιδί που δεν μπορεί τις αδικίες που γίνονται στην Ελλάδα. Με το φόλα εννοεί να πεθάνουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την θέση.

15

16 Φόλας

17 «China» Η έμπνευση του ονόματος του ήταν απλή: του αρέσει η Κίνα και μια μέρα θα ήθελε να την επισκεφτεί.

18

19 «Epic» Θοδωρής Λ. Ο Θοδωρής ήταν από τους πρώτους που έκαναν graffiti. Στην αρχή είχε άλλο παρατσούκλι μα το άλλαξε επειδή αυτός και η παρέα του ήταν η γένια του graffiti και ήθελε να το δηλώσει.

20

21 «Buns» Bun είναι ένα είδος ψωμιού το γνωστό σε εμάς «μαργαρίτα». Το όνομα του το έβγαλε ο μπαμπάς του, γιατί από μικρός έτρωγε buns, και τον φώναζε «ότι θα γίνει ένα μεγάλο bun».Έτσι, όταν μια μέρα αποφάσισαν σαν παρέα να κάνουν graffiti, χρειαζόντουσαν ονόματα με τα οποία δεν θα τους αναγνώριζαν. Τα παρατσούκλια τους ήταν αναγνωρίσιμα και δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν, έτσι αυτός αποφάσισε το buns για το όνομα του.

22

23 «420 crew» Το 420 crew είναι ένα είδος τσιγάρου κι επειδή είναι το αγαπημένο του το χρησιμοποίησε.

24

25

26 «Ozone» Απ’ ότι λέει δεν θυμάται από πού έβγαλε το όνομα του, μα τα σχέδια του είναι πολύ καλά. Το όνομα του πάντως σημαίνει «Όζον». Το χέρι του είναι πολύ καλό, και αυτό τον βοήθησε. Τώρα είναι ένας από τους καλύτερους tattouazer με το ίδιο όνομα.

27

28 «Hit» Γιώργος Π. «Από μικρός ήμουν τελειομανής και ήθελα σε ότι κάνω να επιτύχω. Όλοι οι γύρω μου το έβλεπαν και με ειρωνεύονταν. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το όνομα ‘επιτυχία’ στα graffiti άλλα στα αγγλικά το σχέδιο μου έβγαινε καλύτερο οπότε το κράτησα έτσι (‘Hit’)»

29

30 «Pixel» Το όνομα του το βρήκε επειδή έπαιζε με τις ώρες Pixel games.

31

32

33

34 ΤΕΛΟΣ Τζούλια Λάλα.. Μαρία Ιγνατιάδου Εργασία Μάθημα: Project Θέμα: street art/graffiti


Κατέβασμα ppt "Η έμπνευση των ονομάτων τους"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google