Ακολουθήστε την πιο νόστιμη online κοινότητα!. Καλώς Ορίσατε! Αυτή η παρουσίαση έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
Μέτρηση στο διαδίκτυο για μικρές επιχειρήσεις Μέτρηση στο διαδίκτυο για μικρές επιχειρήσεις Βελτιώστε το μάρκετίνγκ σας με πολύτιμες πληροφορίες σχετικά.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Διαδίκτυο και Επιχειρηματικότητα
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ισορροπημένη διατροφή
Η πληροφορική στην προαγωγή της οδοντικής υγείας σε παιδιά
Ιστολόγιο (Blog)  σε τι διαφέρει από μια ιστοσελίδα;  γιατί να αποκτήσω;  είναι δωρεάν;  είναι εύκολο; 1.
Δημιουργία Ιστολόγιου στο Blogger
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Υπηρεσία Δανεισμού - Διαδανεισμού
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Η παραχώρηση αδειών εκμετάλλευσης των πνευματικών έργων των χρηστών μέσα από τους Όρους Χρήσης των Κοινωνικών Δικτύων: αναγκαίο καλό ή κακό; Αρχοντούλα.
FACEBOOK • Το Facebook χώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε το Φεβρουαρίου του 2004 από το δημιουργό του Mark Zuckerberg που ήταν μέλος του πανεπιστημίου.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EMGOLDEX Γιάννης Διβράμης Paramarketing Blog
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
1 Ενότητα 5.3.2: Ανάλυση δεδομένων επισκεψιμότητας ιστοτόπων Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος - Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
SOCIAL MEDIA CREATIVE AD Βουδούρης Γιώργος, Γκιμούση Πανωραία, Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής, Τζώρτζη Μαργαρίτα.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και Μάρκετινγκ Όνομα : Χατζηπαυλίδης Ανέστης
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Ερευνητική Εργασία Β Λυκείου
Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης
Ημερίδα «Τρόποι Χρηματοδότησης ΜΚΟ
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
Ερευνητική Εργασία Α Λυκείου
 Ένας τόπος μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις νέες τεχνολογίες για να προβάλει τα πλεονεκτήματα του.  Τα παρακάτω μέσα χρησιμοποιούνται πολύ.
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΟΜΑΔΑ:ΦΑΝ ΦΑΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΡΟΣΣΩ ΔΙΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΤΣΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΥΠ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΤΡΑΨΙΩ ΤΗ ΑΘΗΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ
Μπόλαρη Αγγελικη(1451) Επιβλέπων Βολογιαννίδης Σταύρος ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σέρρες 2013.
Web 2.0 (περιεχόμενο παραγόμενο από τον χρήστη) Forums (ομάδες συζήτησης) Web Blogs η Blogs (ιστολόγια) You Tube, Vimeo (Video Sharing) Social Networking.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ « Εξέλιξη FarmManager για παροχή βοηθητικών υπηρεσιών (Android εφαρμογή) » Σέρρες 2016 ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
Κεφαλαιο 15 Κοινωνικά Δίκτυα.
Καθοδήγηση στο Twinspace
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
Γεωργοπούλου Ειρήνη Γκοσιμήδα Ευφροσύνη Κονιδάρη Αναστασία
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
Βιβλιογραφική Αναφορά ενός Κοινωνικού Δικτύου: PINTEREST
Youtube Ομάδα : Λουμιάνα Γκίστι Ηλιάνα Αρμαμέντου Φραντσέσκα Πρόκο Υπεύθυνος:Στέλιος Πλιάτσικας.
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Ψηφιακη διαφημιση Παρουσιαση μαθηματοσ
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Biz Experts
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ακολουθήστε την πιο νόστιμη online κοινότητα!

Καλώς Ορίσατε! Αυτή η παρουσίαση έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του FoodFeed!

Το Food Feed δημιουργήθηκε από μια ομάδα ατόμων που αγαπάνε το απλό, καθημερινό αλλά και το γκουρμέ φαγητό! Πίσω από αυτή την ομάδα, δεν κρύβεται καμία χρηματοδότηση, επιχείρηση, όμιλος ή δημόσιο πρόσωπο. “ Μέσα από χιλιάδες αναζητήσεις συνταγών και εικόνων, φαγητών και γλυκών που γίνονται ανά ώρα στο διαδίκτυο, η ιδέα μιας κοινότητας που θα συγκεντρώνει, παρουσιάζει και κατηγοριοποιεί συνταγές από ελληνικά websites & blogs σε έναν «εικονικό πίνακα», ήρθε γρήγορα.. “ Πoιοί είμαστε;

Η Ιδέα Εικονικός Πίνακας Προβολή Συνταγών Εύκολη Αναζήτηση Μοιραστείτε Ανταλλάξτε Επικοινωνήστε Feed It ! Εγγραφή Προβολή Ιστότοπων i ♥ Σοκολάτα, παγωτό, τυρί, κοτόπουλο, κέικ, μπισκότα, ζυμαρικά, cupcakes, σπαράγγια, ντομάτες, μπαχαρικά, κακάο, αυγό, μπύρα, ρύζι, μανιτάρια, φράουλες, greek mousaka, λεμονάδα, ντομάτες, πιπέρι, ρόκα, πίτσα, ρόδι, πίτες, βανίλια, γλυκά του κουταλιού.. Food Feed

Χρειάζεται μόλις 1’ Προαιρετική είσοδος με Facebook ή Twitter ! Πώς δουλεύει; Προσθήκη Feed Είσοδος ή είσοδος με Facebook & Twitter Εγγραφή μέλους Χειροκίνητα ή αυτόματα εάν είστε “Foodie” To Feed σας αναμεταδίδετε αυτόματα στο Facebook, Twitter και σε όλους τους αναγνώστες !

Κερδίζω επισκεψιμότητα Αφού όλες οι συνταγές στο Foodfeed, Οδηγούν με link στο blog μου! Για Food Βloggers Im Foodie Κερδίζω δωρεάν προβολή του blog μου στο site.. αλλά και στο Facebook & Twitter του Foodfeed Κερδίζω δωρεάν προβολή στα RSS του Foodfeed Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χωρίς κόστος! Κερδίζω Likes & Shares από τους Food Feeders

Σχολιάστε ή αναδημοσιεύστε στα αγαπημένα σας Social Media! Food Feed Για αναγνώστες Food Feeders Δείτε και ανακαλύψτε χιλιάδες Συνταγές Εγγραφείτε στο Food feed Βρήκατε και σας άρεσε μια Συνταγή Ένα video, μια εικόνα σχετικά με το φαγητό σε οποιοδήποτε ιστότοπο.. Feed it και μοιραστείτε την! Συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή το Τwitter! Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε άμεση Εγγραφή στο Food Feed! Επεξεργαστείτε το προφίλ σας! Ακολουθήστε τους Foodies, δημιουργήστε πίνακες, αποθηκεύστε αγαπημένες συνταγές και μοιραστείτε τις μέσω ReFeed!

Γιατί FoodFeed; i ♥ Food Feed Ι Like it Lets feed It! Μπορείτε να τις δείτε ή ακόμη να αναζητήσετε μια Συνταγή πληκτρολογώντας το όνομά της στην αναζήτηση! Όλες οι Συνταγές είναι συγκεντρωμένες στον εικονικό πίνακα! Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε την Συνταγή! Η πιο νόστιμη κοινότητα! Μοιραστείτε και ακολουθήστε την Γεύση..

Αν κάποιος χρήστης υποβάλλει δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό θα αποκλείεται από την κοινότητα του FoodFeed και το FoodFeed θα διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει την διεύθυνση ΙΡ του στις αρμόδιες αρχές. Οι διαχειριστές του FoodFeed δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την εγγραφή προς διαφημιστικούς σκοπούς. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν θα παραχωρηθούν πότε σε τρίτους. Για την υποβολή υλικού, θα πρέπει να εγγραφείτε και επιλέξτε όνομα χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Ο λογαριασμός μέλους που δημιουργείται κατά την εγγραφή σας είναι προσωπικός. Από την δωρεάν προβολή στο FoodFeed εξαιρούνται όλοι οι ιστότοποι που παρέχουν υπηρεσίες και προωθούν προς πώληση είδη συναφή και σχετικά με το φαγητό, την ζαχαροπλαστική και την γαστρονομία, εκτός αν επιθυμούν διαφημιστική προβολή στο FoodFeed. Όροι και Προϋποθέσεις

Επικοινωνία Facebook linkTwitter link Tel: Fax:

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!