Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Youtube Ομάδα : Λουμιάνα Γκίστι Ηλιάνα Αρμαμέντου Φραντσέσκα Πρόκο Υπεύθυνος:Στέλιος Πλιάτσικας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Youtube Ομάδα : Λουμιάνα Γκίστι Ηλιάνα Αρμαμέντου Φραντσέσκα Πρόκο Υπεύθυνος:Στέλιος Πλιάτσικας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Youtube Ομάδα : Λουμιάνα Γκίστι Ηλιάνα Αρμαμέντου Φραντσέσκα Πρόκο Υπεύθυνος:Στέλιος Πλιάτσικας

2 Τι είναι το YouTube; To YouTube είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός τόπος, ο οποίος επιτρέπει την αποθήκευση, την αναζήτηση και την αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο.

3 Πότε και από ποιον δημιουργήθηκε;
Δημιουργήθηκε το Φεβρουάριου το 2005 Το Youtube ιδρύθηκε από τους Τσαντ Χάρλεϊ, Στηβ Τσεν και τον Τζουντ Καρίμ.

4 Ποιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση ;
Όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αποθηκευμένες ψηφιακές ταινίες (βίντεο), ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να αποθηκεύουν απεριόριστο αριθμό ταινιών με χρονικό όριο δεκαπέντε λεπτών το κάθε βίντεο. Μαζί με τις ταινίες φαίνεται και ο αριθμός των μελών που τις έχουν δει, ώστε να φαίνονται ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς. Επίσης ένας χρήστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του για ένα βίντεο αν του αρέσει ή όχι. Μη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίντεο, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες επιτρέπεται να ανεβάσουν απεριόριστο αριθμό βίντεο. Βίντεο που θεωρούνται ότι περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες 18 και άνω.

5 Δημιουργία λογαριασμού και κανόνες:
 Δημιουργία λογαριασμού και κανόνες: Ένα άτομο για να δημιουργήσει ένα λογαριασμό θα πρέπει: Να είναι άνω των 13 ετών. Να ελέγχει το περιεχόμενο των βίντεο που ανεβάζει Να ελέγχει τα σχόλια από το βίντεο που δημοσιεύει

6 Λειτουργίες του Youtube
Δημιουργία Προφίλ Διαχειριστής καναλιού ή απλός χρήστης Δημιουργία playlist Κοινοποίηση βίντεο σε άλλα κοινωνικά δίκτυα Εμφάνιση προτεινόμενων βίντεο Ενημέρωση

7 Θετικά του Youtube Σύνδεση με τον ίδιο λογαριασμό που έχουμε στην Google Γρήγορο ανέβασμα βίντεο Δημοσίευση ενός βίντεο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης( π.χ. Facebook) Προβολή προτεινόμενων βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας

8 Αρνητικά του Youtube Καθόλου μέτρο στην χρήση του – Εθισμός Ακατάλληλο περιεχόμενο Κλέψιμο προσωπικών δεδομένων Απειλητικά σχόλια – Eκφοβισμός (Cyberbullying)

9 Στατιστικές

10

11

12

13 Ικανοποίηση από τις δυνατότητες του Youtube

14

15 Youtube ή Ραδιόφωνο

16 Γενικά στατιστικά στοιχεία
Κάθε μήνα επισκέπτονται το YouTube περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Κάθε μήνα προβάλλονται πάνω από 6 δισεκατομμύρια ώρες βίντεο στο YouTube, αριθμός που αντιστοιχεί σχεδόν σε μία ώρα για κάθε κάτοικο της Γης και είναι 50% πάνω από τον προηγούμενο χρόνο. Κάθε λεπτό ανεβαίνουν 100 ώρες βίντεο στο YouTube Το 80% της επισκεψιμότητας στο YouTube προέρχεται από χώρες εκτός ΗΠΑ. Το YouTube έχει μεταφραστεί σε 61 χώρες και σε 61 γλώσσες Σύμφωνα με το Nielsen, το YouTube προσελκύει ενήλικες ηλικίας ετών στις ΗΠΑ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο καλωδιακό δίκτυο. Κάθε ημέρα γίνονται εκατομμύρια εγγραφές. Ο αριθμός των ατόμων που εγγράφονται καθημερινά είναι τουλάχιστον τριπλάσιος από πέρυσι, ενώ ο αριθμός των εγγραφών που πραγματοποιούνται καθημερινά είναι τουλάχιστον τετραπλάσιος από πέρυσι. Σχεδόν το 40% του καθολικού χρόνου παρακολούθησης YouTube προέρχεται από την εφαρμογή για κινητά. Το YouTube είναι διαθέσιμο σε εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές.

17 Το πρώτο βίντεο από το YouTube, με τίτλο "Me at the zoo", δείχνουν τον συνιδρυτή Τζουντ Καρίμ στο Diego Zoo San. Το βίντεο αναρτήθηκε στις 23 Απριλίου του 2005, και ακόμα προβάλεται στην ιστοσελίδα και έχει φτάσει μέχρι σήμερα προβολές .

18 Ευχαριστούμε!


Κατέβασμα ppt "Youtube Ομάδα : Λουμιάνα Γκίστι Ηλιάνα Αρμαμέντου Φραντσέσκα Πρόκο Υπεύθυνος:Στέλιος Πλιάτσικας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google