Τίτλος εκπαιδευτικής παρουσίασης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Παρουσιάσεις Τα Βασικά…
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥ∆ΩΝ
Δημιουργία Παρουσιάσεων με τη βοήθεια του PowerPoint
Sketchpad Χρήση του λογισμικού ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ
Ενότητα 13. Μες το Μουσείο Ανάπτυξη Γραπτού Λόγου: Γράφουμε λεζάντες
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Δασκάλων Συνεργάτες στη Μάθηση Microsoft Hellas.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (EXCEL)
4o Μάθημα.
Γενική Αυτός είναι ο δευτερεύων τίτλος. Εισαγωγή Αναφέρετε το σκοπό της συζήτησης Παρουσιάστε τον εαυτό σας.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
IT-SKILLS Διάλεξη Παρουσιάσεις (PowerPoint)
7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών Συνεργάτες στη Μάθηση Microsoft Hellas.
Τίτλος δραστηριότητας: Όνομα Εκπαιδευτικού: Σχολείο:
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Εργασία με παράθυρα.
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
Εισαγωγή στο Blackboard
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
Zotero Πως μαζεύω βιβλιογραφία με άνεση και σύστημα.
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office Excel® 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Εκπαίδευση στο Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
Ανακαλύψτε τη δύναμη των προσαρμοσμένων διατάξεων
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Αρχεία και φάκελοι.
6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Δασκάλων
Πως δημιουργούμε μια παρουσίαση στο PowerPoint
[Τίτλος αφίσας] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Αντικαταστήστε τα ακόλουθα ονόματα και.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Τίτλος παρουσίασης εκπαίδευσης
Εργαστήρια Ε Εξαμήνου στον κλινικό χώρο
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΑΓΓΛΙΚΑ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ English 5th Grade -Writing Activities-
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΕ03
H “Βοήθεια” στον Η/Υ 10/11/2018 Β' ΤΑΞΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
Φόρμες Φόρμες χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον για την διαχείριση των δεδομένων της βάσης. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας.
Δημιουργία πλάνου καθισμάτων
Εργαστήρια Ε Εξαμήνου στον κλινικό χώρο
Υπολογιστικά Φύλλα Διαχείριση Κελιών
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Δεν μπορείς να βασίσεις τη φήμη σου σε αυτό που σκοπεύεις να κάνεις.
Τίτλος παρουσίασης εκπαίδευσης
Δημιουργία πλάνου καθισμάτων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τίτλος εκπαιδευτικής παρουσίασης Παρουσίαση από Το όνομά σας Κάντε κλικ για να προσθέσετε σημειώσεις

Εισαγωγή Θέμα παρουσίασης Με ποιόν τρόπο θα επωφεληθεί το ακροατήριο από την παρουσίαση Επίπεδο εμπειρίας του παρουσιαστή στο θέμα αυτό Συμβουλή: Κάντε κλικ και μετακινηθείτε στο παράθυρο σημειώσεων παρακάτω για να εμφανίσετε περισσότερες πληροφορίες ή για να προσθέσετε τις δικές σας σημειώσεις ομιλητή Με ποιόν τρόπο θα επωφεληθεί το ακροατήριο από την παρουσίαση: Οι ενήλικες εκπαιδευόμενοι ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα θέμα αν γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους το θέμα είναι σημαντικό. Επίπεδο εμπειρίας του παρουσιαστή στο θέμα αυτό: Αναφέρετε συνοπτικά τις πιστοποιήσεις σας σε αυτόν τον τομέα ή τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σας παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες.

Διάρθρωση εκπαιδευτικής παρουσίασης Μάθημα 1: Όνομα Εάν θέλετε, παραθέστε μια σύντομη περιγραφή Μάθημα 2: Όνομα Μάθημα 3: Όνομα Οι περιγραφές των μαθημάτων πρέπει να είναι σύντομες σε αυτήν τη διαφάνεια

Μάθημα 1: Στόχοι Αναφέρετε τα αποτελέσματα στα οποία αποβλέπετε για αυτό το μάθημα Κάθε στόχος πρέπει να είναι ακριβής, πρέπει να περιέχει ρήμα και να έχει μετρήσιμο αποτέλεσμα Συμβουλή: Κάντε κλικ και μετακινηθείτε στο παράθυρο σημειώσεων παρακάτω για να εμφανίσετε παραδείγματα ή για να προσθέσετε τις δικές σας σημειώσεις ομιλητή Παραδείγματα στόχων Θα μπορείτε να: Αποθηκεύσετε αρχεία στο διακομιστή Web ομάδας Μεταφέρετε αρχεία σε διαφορετικές θέσεις του διακομιστή Web ομάδας Κάνετε κοινή χρήση αρχείων στο διακομιστή Web ομάδας

Μάθημα 1: Περιεχόμενο Προσθήκη κειμένου εδώ. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα, γράφημα ή άλλα περιεχόμενα στη δεξιά στήλη κάνοντας κλικ στο κατάλληλο κουμπί. Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερες από μία διαφάνειες για κάθε μάθημα. Για να προσθέσετε μια διαφάνεια, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία διαφάνειας του μενού Εισαγωγή ή πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL+M.

Μάθημα 1: Σύνοψη Συνοψίστε τα σημαντικά σημεία Διαθέστε χρόνο για ερωτήσεις

Μάθημα 2: Στόχοι Αναφέρετε τα αποτελέσματα που αναμένετε από αυτήν την περίοδο εκπαίδευσης Κάθε στόχος πρέπει να είναι ακριβής, πρέπει να περιέχει ρήμα και να έχει μετρήσιμο αποτέλεσμα

Μάθημα 2: Περιεχόμενο Προσθήκη κειμένου εδώ. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα, γράφημα ή άλλα περιεχόμενα στη δεξιά στήλη κάνοντας κλικ στο κατάλληλο κουμπί. Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερες από μία διαφάνειες για κάθε μάθημα. Για να προσθέσετε μια διαφάνεια, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία διαφάνειας του μενού Εισαγωγή ή πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL+M.

Μάθημα 2: Σύνοψη Συνοψίστε τα σημαντικά σημεία Διαθέστε χρόνο για ερωτήσεις

Μάθημα 3: Στόχοι Αναφέρετε τα αποτελέσματα που αναμένετε από αυτήν την περίοδο εκπαίδευσης Κάθε στόχος πρέπει να είναι ακριβής, πρέπει να περιέχει ρήμα και να έχει μετρήσιμο αποτέλεσμα

Μάθημα 3: Περιεχόμενο Προσθήκη κειμένου εδώ. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα, γράφημα ή άλλα περιεχόμενα στη δεξιά στήλη κάνοντας κλικ στο κατάλληλο κουμπί. Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερες από μία διαφάνειες για κάθε μάθημα. Για να προσθέσετε μια διαφάνεια, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία διαφάνειας του μενού Εισαγωγή ή πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL+M.

Μάθημα 3: Σύνοψη Συνοψίστε τα σημαντικά σημεία Διαθέστε χρόνο για ερωτήσεις

Σύνοψη εκπαίδευσης Αναφέρετε τα πιο σημαντικά σημεία από όλα τα μαθήματα Αναφέρετε πηγές πληροφοριών στις οποίες μπορούν να ανατρέξουν οι συμμετέχοντες σχετικά με το θέμα Αναφέρετε τις πηγές

Εκτίμηση και αξιολόγηση Προετοιμάστε ένα τεστ γνώσεων ή μια πρόκληση για να διαπιστώσετε αν οι συμμετέχοντες έχουν μάθει απαραίτητες πληροφορίες Κάντε έρευνα ανάμεσα στους συμμετέχοντες για να διαπιστώσετε αν έχουν επωφεληθεί από την εκπαίδευση