Biz Experts www.bizexperts.eu.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. 2 Ο ρόλος της Morison International Πρόσβαση σε εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών Υποστήριξη των επιχειρηματικών.
«Συμβουλευτική υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Δήμο Αθήνας σε θέματα επιχειρηματικότητας και συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
FRANCHISE SUCCESS ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΟ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ;  ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ;  YΠΑΡΧΕΙ…………………..ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Ηλεκτρονική Δημοσίευση
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE
Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
ENA ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ “ΑGORA”
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
W.A.M.O. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Web Advertisement Methodize Operation ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε Θέματα Εξωστρέφειας.
Η ποιότητα της πληροφορίας στο εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται ή διανέμεται μέσω του Internet Χρήστος Σαβρανίδης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τμήμα ΦΠΨ.
Οι υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης
Διαδραστικές διεπαφές στα μνημεία της Ρόδου Δημήτρης Πλατής.
Ειδικές μορφές επικοινωνίας των τουριστικών επιχειρήσεων
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
ΜΕΛΛΟΥ ΡΟΖΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.4 Τρόπος δημιουργίας και επισημοποίησης του διακρατικού δικτύου συνεργασίας.
EDUPORTAL ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EDUPORTAL Υπεύθυνη για το τμήμα: Αναπλ.
Κατάρτιση Στελεχών ΟΤΑ σε θέματα ΤΠΕ: Ηλεκτρονική Μάθηση Λάζαρος Μεράκος Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε.» Φοιτήτρια: Μαίρη Παπαδοπούλου ( Α.Μ. 8240) Επιβλέπων:
ΣΕΡΡΕΣ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύγχρονη και κορυφαία πρόκληση για τον κλάδο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός: η μελέτη μεθόδων προσέλκυσης και άσκησης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
Ημερίδα «Τρόποι Χρηματοδότησης ΜΚΟ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ WEBSITE. Tι προσφέρει ένα Web Site; Δηλώνει την ύπαρξη της επιχείρησης στον κόσμο του www Επιτρέπει την ολοκληρωμένη.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΜΠΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ
Δουλεύοντας μαζί για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των αλκοολούχων ποτών Εκστρατεία για την υπεύθυνη κατανάλωση από τη Diageo Μάρτιος 2014.
Σύστημα Διαxείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) ΑΠΘ Αίθουσα Συγκλήτου 13 Ιουλίου 2012.
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
Εκτίμηση της Απόδοσης των Οργανισμών Αθλητικής Αναψυχής
1 η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Τα Βασικά Στοιχεία του ΕΠ.
ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ MEDITERRANEAN PALACE
BizExperts. ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για.
T.E.I. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (Logistics) ΤΕΡΣΕΝΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ Επόπτρια Καθηγήτρια: ΣΤΑΦΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Πού θέλω να φτάσω; Πρέπει να γνωρίζουμε τον προορισμό, για ν’ ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο.
Πρόγραμμα Εταιρικής Ταυτότητας Διάλεξη 2. Στελέχη που ασχολούνται… Μικρομεσαίες επιχειρήσεις ▫ Ομάδα από 4-6 άτομα διαφόρων τμημάτων και ένα ανώτατο στέλεχος.
Όλη η ομορφιά της Ελλάδας σε ένα site! Follow your interests… Το ιδανικό μέσο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους!
Οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα. Είσοδος στο μάθημα Ανοίγετε τον Internet Explorer στον ιστότοπο
Τεχνικές Πωλήσεων ΕΝΟΤΗΤΑ 1 η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
«Οι αντικειμενικοί σκοποί της Ολικής Ποιότητας στον Τουρισμό»
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015
Ολοκληρωμένο σύστημα συμβουλευτικής
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΥΟΥΣ ΠΟΛΗΣ
Επιχειρησιακή Στρατηγική
360funding.gr Μάϊος 2017.
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
Ομφάκινον Ομφάκινον.
ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
ΟΜΙΛΟΣ SINGULARLOGIC Στέλιος Τζανής Business Solutions Expert
Μάθημα: «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» Παρουσίαση Μαθήματος
Slideshare.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
Εκστρατεία για την υπεύθυνη κατανάλωση από τη Diageo Μάρτιος 2014
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Είμαστε ένα δίκτυο έμπειρων επαγγελματιών
Διάταξη τίτλου Σχεδιασμός Πεδίου Εφαρμογής του Έργου.
Ψηφιακή ευκαιρία: μια μεγάλη ευκαιρία! Πως να την διεκδικήσετε;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Biz Experts www.bizexperts.eu

(εξαιρούνται οι λογιστικές υπηρεσίες) ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις   Στρατηγική Οικονομική Επιχειρήσεων Αναπτυξιακά Προγράμματα Πιστοποιήσεις ISO Υπηρεσίες Ορκωτών Ελεγκτών Human Resources Νομικές Υπηρεσίες Social Media (εξαιρούνται οι λογιστικές υπηρεσίες)

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE Αρθρογραφία Αφιερώματα – Αναλύσεις Χρήσιμα Link

ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE Χώρος Προβολής και Διαφήμισης Member club Προβολή υφιστάμενων πελατών Είπαν για μας ! Γίνε Guest expert! Έντυπο Αξιολόγησης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Πρόκειται για άρθρα καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα προκειμένου οι επιχειρήσεις να γνωρίσουν το Οικονομικό Γίγνεσθαι. Μέσω των άρθρων μας, γνωρίζεστε με τους BizExperts και την εξειδικευμένη γνώση του καθενός στο γνωστικό του αντικείμενο. Διαπιστώνετε και κατανοείτε αν ο Expert γνωρίζει το αντικείμενο του και αν είναι ικανός να σας βοηθήσει.

Αρθρογραφία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Δίνεται έμφαση: Στις νέες συνεργασίες και δράσεις  των BizExperts. Στην προβολή επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο αντιμετώπισης τους. Σημαντικές Ανακοινώσεις Επενδυτικού ενδιαφέροντος (πχ ΕΣΠΑ).

Αφιερώματα Αναλύσεις

(πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη και η εγγραφή ως μέλος είναι Δωρεάν) ΧΡΗΣΙΜΑ LINK Στην ενότητα αυτή θα βρείτε: Επιχειρηματικά Εργαλεία Τη Μηνιαία Αναφορά Οικονομικού Περιβάλλοντος Case Studies Videos (πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη και η εγγραφή ως μέλος είναι Δωρεάν)

Χρήσιμα Link

ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Δίνεται η δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο ιστότοπο που προσελκύει επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό. Αποστείλετε το banner της επιχείρησης σας και εμείς θα το προβάλουμε με χαμηλό κόστος.

Χώρος Προβολής

ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ Σε αυτό το πεδίο οι BizExperts παρουσιάζουν και προβάλουν τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί και εκτελέσει ένα project, με στόχο ουσιαστικά την παροχή συστάσεων για την ποιότητα της εργασίας μας.

Προβολή υφιστάμενων πελατών

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ! Η θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει φράσεις – προτάσεις – επιστολές των υπευθύνων των επιχειρήσεων που έχουμε συνεργαστεί, με στόχο την παροχή πληροφοριών όχι μόνο για την ποιότητα ενός project αλλά και της μεταξύ μας συνεργασίας.

Είπαν για Εμάς Περισσότερα Σχόλια

ΓΙΝΕ GUEST EXPERT! Είναι η δική μας συνεισφορά στη μετάδοση και διεύρυνση της γνώσης και εμπειρίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αποστείλουν τα άρθρα τους με σκοπό να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζονται σε λογική επιχειρηματολογία που πηγάζει από επιστημονικά δεδομένα.

Γίνε GustExpert

ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Οι BizExperts δεσμευόμαστε πλήρως στη συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Με το έντυπο Αξιολόγησης έχετε τη δυνατότητα να μας γνωστοποιήσετε τις επιδόσεις μας, με την αποστολή του σχετικού εντύπου στο e-mail info@bizexperts.gr

Έντυπο Αξιολόγησης

Εφόσον ο χρόνος σας το επιτρέπει, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις δυνατότητες μας για να προσφέρουμε επιστημονική γνώση, και αν θέλετε γίνετε μέλος!!!!.

Σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Η Επιστημονική Ομάδα BizExperts