Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ WEBSITE. Tι προσφέρει ένα Web Site; Δηλώνει την ύπαρξη της επιχείρησης στον κόσμο του www Επιτρέπει την ολοκληρωμένη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ WEBSITE. Tι προσφέρει ένα Web Site; Δηλώνει την ύπαρξη της επιχείρησης στον κόσμο του www Επιτρέπει την ολοκληρωμένη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ WEBSITE

2 Tι προσφέρει ένα Web Site; Δηλώνει την ύπαρξη της επιχείρησης στον κόσμο του www Επιτρέπει την ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησής. Επεκτείνει τις δραστηριότητες της επιχείρησής.

3 Ποιοι είναι οι κύριοι στόχοι ενός site; Να προσελκύει νέους πελάτες. Να ενημερώνει σωστά και να δίνει το επιθυμητό “στίγμα” της επιχείρησης. Να αποκτούν www ταυτότητα οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

4 Άλλοι στόχοι ενός site; Να μπει ένα url σε μια business card www.katsikothanasislebites.net και έτσι να λέμε στους υφιστάμενους πελάτες μας ή σε μελλοντικούς που μας έχουν εντοπίσει με άλλους τρόπους ότι “έχουμε και site...πάμε μια βόλτα...”.

5 Πακέτα δημιουργίας

6

7 Επαγγελματισμός & Πακέτα Add value – Διατήρηση Πελατών One stop & Go Διαφήμιση & Νέοι Πελάτες Χαμηλό κόστος


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ WEBSITE. Tι προσφέρει ένα Web Site; Δηλώνει την ύπαρξη της επιχείρησης στον κόσμο του www Επιτρέπει την ολοκληρωμένη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google