Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

BizExperts. ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "BizExperts. ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 www.bizexperts.gr BizExperts

2 ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις  Στρατηγική  Οικονομική Επιχειρήσεων  Αναπτυξιακά Προγράμματα  Πιστοποιήσεις ISO  Υπηρεσίες Ορκωτών Ελεγκτών  Human Resources  Νομικές Υπηρεσίες  Social Media (εξαιρούνται οι λογιστικές υπηρεσίες)

3

4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE  Αρθρογραφία  Αφιερώματα – Αναλύσεις  Χρήσιμα Link

5 ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE  Χώρος Προβολής και Διαφήμισης  Member club  Προβολή υφιστάμενων πελατών  Είπαν για μας !  Γίνε Guest expert!  Έντυπο Αξιολόγησης

6 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Πρόκειται για άρθρα καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα προκειμένου οι επιχειρήσεις να γνωρίσουν το Οικονομικό Γίγνεσθαι. Μέσω των άρθρων μας, γνωρίζεστε με τους BizExperts και την εξειδικευμένη γνώση του καθενός στο γνωστικό του αντικείμενο. Διαπιστώνετε και κατανοείτε αν ο Expert γνωρίζει το αντικείμενο του και αν είναι ικανός να σας βοηθήσει.

7 Αρθρογραφία

8 ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Δίνεται έμφαση:  Στις νέες συνεργασίες και δράσεις των BizExperts.  Στην προβολή επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.  Σημαντικές Ανακοινώσεις Επενδυτικού ενδιαφέροντος (πχ ΕΣΠΑ).

9 Αφιερώματα Αναλύσεις Αφιερώματα Αναλύσεις

10 ΧΡΗΣΙΜΑ LINK Στην ενότητα αυτή θα βρείτε:  Επιχειρηματικά Εργαλεία  Τη Μηνιαία Αναφορά Οικονομικού Περιβάλλοντος  Case Studies  Videos (πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη και η εγγραφή ως μέλος είναι Δωρεάν)

11 Χρήσιμα Link Χρήσιμα Link

12 ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Δίνεται η δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο ιστότοπο που προσελκύει επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό. Δίνεται η δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο ιστότοπο που προσελκύει επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό. Αποστείλετε το banner της επιχείρησης σας και εμείς θα το προβάλουμε με χαμηλό κόστος. Αποστείλετε το banner της επιχείρησης σας και εμείς θα το προβάλουμε με χαμηλό κόστος.

13 Χώρος Προβολής Χώρος Προβολής

14 MEMBER CLUB Κάντε Register και γίνεται μέλος του club των BizExperts. Η εγγραφή είναι Δωρεάν και σας δίνει πρόσβαση στα Χρήσιμα Link.

15 Πατήστε στο πεδίο ‘Γίνε Μέλος’ και σας οδηγεί απευθείας στην μάσκα για να κάνετε Register ή Εναλλακτικά πατώντας Register γίνεται εγγραφή νέου μέλους. Με login είσοδος υφιστάμενου μέλους

16 ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ Σε αυτό το πεδίο οι BizExperts παρουσιάζουν και προβάλουν τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί και εκτελέσει ένα project, με στόχο ουσιαστικά την παροχή συστάσεων για την ποιότητα της εργασίας μας. Σε αυτό το πεδίο οι BizExperts παρουσιάζουν και προβάλουν τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί και εκτελέσει ένα project, με στόχο ουσιαστικά την παροχή συστάσεων για την ποιότητα της εργασίας μας.

17 Προβολή υφιστάμενων πελατών

18 ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ! Η θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει φράσεις – προτάσεις – επιστολές των υπευθύνων των επιχειρήσεων που έχουμε συνεργαστεί, με στόχο την παροχή πληροφοριών όχι μόνο για την ποιότητα ενός project αλλά και της μεταξύ μας συνεργασίας. Η θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει φράσεις – προτάσεις – επιστολές των υπευθύνων των επιχειρήσεων που έχουμε συνεργαστεί, με στόχο την παροχή πληροφοριών όχι μόνο για την ποιότητα ενός project αλλά και της μεταξύ μας συνεργασίας.

19 Είπαν για Εμάς Περισσότερα Σχόλια

20 ΓΙΝΕ GUEST EXPERT! Είναι η δική μας συνεισφορά στη μετάδοση και διεύρυνση της γνώσης και εμπειρίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αποστείλουν τα άρθρα τους με σκοπό να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζονται σε λογική επιχειρηματολογία που πηγάζει από επιστημονικά δεδομένα. Είναι η δική μας συνεισφορά στη μετάδοση και διεύρυνση της γνώσης και εμπειρίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αποστείλουν τα άρθρα τους με σκοπό να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζονται σε λογική επιχειρηματολογία που πηγάζει από επιστημονικά δεδομένα. (προϋπόθεση να γίνει κάποιος Guest Expert είναι να είναι μέλος του member club)

21 Γίνε GustExpert Γίνε GustExpert

22 ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Οι BizExperts δεσμευόμαστε πλήρως στη συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Οι BizExperts δεσμευόμαστε πλήρως στη συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Με το έντυπο Αξιολόγησης έχετε τη δυνατότητα να μας γνωστοποιήσετε τις επιδόσεις μας, με την αποστολή του σχετικού εντύπου στο e-mail info@bizexperts.gr Με το έντυπο Αξιολόγησης έχετε τη δυνατότητα να μας γνωστοποιήσετε τις επιδόσεις μας, με την αποστολή του σχετικού εντύπου στο e-mail info@bizexperts.gr

23 Έντυπο Αξιολόγησης Έντυπο Αξιολόγησης

24 Εφόσον ο χρόνος σας το επιτρέπει, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις δυνατότητες μας για να προσφέρουμε επιστημονική γνώση, και αν θέλετε γίνετε μέλος!!!!.

25 Σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Η Επιστημονική Ομάδα BizExperts


Κατέβασμα ppt "BizExperts. ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google