ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Καρκίνος Ο Καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες.Μπορεί να υπάρξει σε πολλά μέρη του.
Advertisements

Να σας επιτρέψουν να δαγκώνετε και να μασάτε φυσιολογικά Να σας αφήσουν να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά ξανά, όπως με τα φυσικά σας δόντια Να.
Ας μιλήσουμε για την Εθελοντική Αιμοδοσία…
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΥΠΝΙΚΗΣ ΑΠΝΟΙΑΣ
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS
…πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει…
Εκστρατεία ενημέρωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Η Γρίπη Θωμάς Αρμένης-Κωνσταντίνος Μυτιληνέλης Γ1’ Εργασία Βιολογίας.
Το Κάπνισμα.
Έφη Τσόγκα, α5/γ Ελληνογερμανική Αγωγή
Εργασία στην Οικιακή Οικονομία Βασίλης Λαμπρινος Α1
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
Εγκαύματα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Πρώτου βαθμού – κοκκίνισμα και πόνος στο δέρμα
ΤΟ ΔΕΡΜΑ Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Γνωρίζετε ότι… Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακριά από το κεφάλι μας … ενδείκνυται η ανοιχτή ακρόαση ή η χρήση hands-free.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1ης ΕΠΑ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΜΑΛΑΞΗ
Οι ψυχολογικές διαστάσεις του θηλασμού για την μητέρα και το βρέφος
Καθηγητής Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρης
1 Υγεία και Ασφάλεια - Περιβάλλον. 2 Στόχοι Μαθήματος Τα κύρια σωματικά προβλήματα που σχετίζονται με την χρήση του Η/Υ Κανόνες υγείας και ασφάλειας Χρήση.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Το κάπνισμα ΣΚΟΤΩΝΕΙ κάτι πρέπει να κάνουμε
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑ 3.
Σωματική άσκηση και Διαβήτης
Δεδομένα σχετικά με τον πόνο και τον τραυματισμό!
FACIAL REJUVENATION ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
Νερό Τα 2/3 του βάρους του σώματος μας αποτελούνται από νερό, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται μέσα στα κύτταρα. Χωρίς φαγητό ο άνθρωπος μπορεί.
Κεφάλαιο 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
Δηλητηριασεισ Χρυσάνθη Ρηγοπούλου Α2’.
ΤΥΦΟΣ Ο τύφος είναι μια ασθένεια που προκαλείται από βακτηρίδια. Υπάρχουν δύο τύποι βακτηριδίων που προκαλούν τύφο, οι Ricketsia typhi και Ricketsia prowazewkii.Υπάρχουν.
1 τσιγάρο στερεί 5,5 λεπτά ζωής…
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Γ’ ΕΠΑ.Λ. ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ.
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ.
1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΙΑΣ Σχολ. Έτος Γνωρίζετε ότι… Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακριά από το κεφάλι μας !!! Ενδείκνυται η ανοιχτή.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα του καρκίνου του μαστού και της μαστεκτομής.Με.
ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ
Κονδυλώματα (HPV).
ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ Διερευνητική εργασία Ά Τετραμήνου
Το Κάπνισμα Βλάπτει Σοβαρά Την Υγεία!
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Ανατομία προσώπου. Χρήσιμες συμβουλές αποφυγής επιπλοκών έγχυσης.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ειρήνη – Σπυριδούλα Παπαγεωργοπούλου. ΕΤΟΣ:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. Βοτανοθεραπεία Η χρήση των βοτάνων για θεραπευτικούς σκοπούς χάνεται στην αρχαιότητα. Τα βότανα χρησιμοποιούνται σαν συστατικά.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
ΕΝΕΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΡΥΤΙΔΕΣ  Γήρανση: συνοδεύεται από χαλάρωση, λέπτυνση και ξήρανση του δέρματος  Το λίπος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
Είναι δύσκολο, αλλά αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα, πρέπει να σταματήσετε το τσιγάρο - όχι μόνο το δικό σας, αλλά και των οικείων σας, διότι.
ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Ομάδα: Φανούλη Μαρία Χασιώτου Βαλεντίνα 3 ο Ενιαίο Λύκειο Σταυρούπολης.
Ο τέτανος είναι μια οξεία νόσος που προκαλείται από μια τοξίνη (δηλητήριο) η οποία παράγεται από το βακτήριο κλωστηρίδιο του τετάνου (Clostridium tetani)
ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πόνος στο πόδι!!!!! Πόνος ή δυσφορία μπορεί να γίνει αισθητή σε οποιοδήποτε σημείο του άκρου ποδός, όπως την πτέρνα, τα δάκτυλα, την καμάρα, το κουτουπιέ,
Αναλγηςια για τον φυςιολογικο τοκετο
Διδασκαλία της ώρας Τσορμπάρη Αρετή ΑΕΜ:3908 Χρόνος.
ΟΠΙΟΥΧΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Οι οπιούχες ουσίες περιέχουν το όπιο, την ρητίνη που
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Πέρα από το πλύσιμο του σώματος, πρέπει να φροντίζουμε επίσης και να κρατούμε σε καθαρή και υγιεινή κατάσταση και κάποια επιμέρους.
Υγεία από το νερό Οι ειδικοί προειδοποιούν πως οι υπερβολές κάνουν κακό στην υγεία σου και τα ευεργετικά οφέλη του νερού θα σου γυρίσουν μπούμερανκ αν.
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ Από τους μαθητές: Τσιλίκας Σάββας Τσαντίλας Αλέξανδρος Ηλιάσκος Ξενοφώντας Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.
Συνέπειες/Επιπτώσεις
ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι γνώριζαν τη βότανα στη λαϊκή θεραπευτική δράση των φυτών. Διάφορες ουσίες των φυτών χρησιμοποιούνται.
Δρ. Αντωνία Καλλή BSc, MSc, PhD
Μυϊκή κράμπα (muscle cramp)
Μυοσκελετικά προβλήματα Φυσικοθεραπεία
ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT

Πως δρα το Botox (μποτοξ) / Dysport; Μπλοκάρει το σήμα που στέλνει ο μυς ότι θέλει να συσπαστεί . Με αυτόν τον τρόπο ηρεμεί-χαλαρώνει συγκεκριμένους μύες του προσώπου με αποτέλεσμα να εξαλείφονται οι ρυτίδες .

Είναι ασφαλές; Έχει χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο και εφαρμόζεται για σχεδόν 20 χρόνια. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες, που αποδεικνύουν την ασφάλεια αυτής της θεραπείας.

Αλήθειες για το botox: Είναι γεγονός ότι το botox είναι ακριβό φάρμακο. Επομένως δεν θα πρέπει κανείς να αναζητά φθηνές λύσεις ή «προσφορές» καθώς στις περιπτώσεις αυτές η ποιότητα και προέλευση του botox είναι αμφίβολη, η αραίωση προφανώς όχι σωστή και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα φτωχό.

Αλήθειες για το botox: Δύο είναι οι εγκεκριμένες ουσίες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα και Κύπρο. Το botox Allergan και το Dysport Ipsen. Θα πρέπει να απαιτείτε να βλέπετε το φιαλίδιο του botox που σας εφαρμόζεται, γιατί οτιδήποτε άλλο πέρα των προαναφερόμενων φαρμάκων δεν κυκλοφορεί νόμιμα και είναι επικίνδυνο.

Το botox θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από ιατρό ΔΕΡΜΑΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ή Πλαστικό Χειρουργό που έχει εξειδικευθεί στη χρήση botox . Δηλαδή να γνωρίζει πού και πόσο botox χρειάζεστε για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Αλήθειες για το botox: Το αποτέλεσμα του botox διαρκεί 4-6 μήνες, ανάλογα με την εκφραστικότητα και την υπερκινητικότητα του προσώπου μας. Όταν το botox γίνεται τακτικά, αυξάνεται η δράση του και οι ρυτίδες παραμένουν λείες για μεγαλύτερο διάστημα.

Ακόμη και σήμερα η θεραπεία με botox αποτελεί ταμπού για πολλές γυναίκες και άνδρες. Υπάρχουν πολλοί μύθοι για το botox που πρέπει να καταρριφθούν.

Μύθοι για το botox : Μύθος είναι ότι το botox παγώνει και αγριεύει το πρόσωπο. Όταν αυτό γίνεται σωστά αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να μειώνει την εκφραστικότητά μας.

Μύθοι για το botox : Μύθος είναι ότι αν ξεκινήσει κανείς νωρίς το botox, μετά δεν θα έχει το ανάλογο αποτέλεσμα και θα χαλαρώσει το δέρμα του. Μύθος είναι ότι το botox είναι βλαπτικό για την υγεία. Στην ιατρική γίνεται χρήση μεγάλων δόσεων σε νεογνά με σπαστική παράλυση και ουδέποτε έβλαψε την υγεία των νεογνών αυτών.

Ποιες ρυτίδες εξαλείφονται; το πόδι της χήνας ή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. οι ρυτίδες στο μέτωπο. οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. οι κάθετες ρυτίδες στο στόμα και κυρίως στο άνω χείλος (ρυτίδες του καπνιστή).

Είναι η θεραπεία αυτή κατάλληλη για μένα; Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους που προβληματίζονται με τις ρυτίδες τους και θέλουν να δείχνουν πιο νέοι και πιο ξεκούραστοι.

Πριν από τη θεραπεία Πριν από τη θεραπεία θα έχετε μία εκτεταμένη συζήτηση με τον γιατρό για το τί είναι το Botox (μποτοξ) / Dysport ,αν υπάρχουν προβλήματα και ότι άλλο θα θέλατε να μάθετε σχετικά με αυτή την θεραπεία.

Η θεραπεία Στην αρχή ο γιατρός θα σας φωτογραφήσει για να έχουμε το πριν και το μετά της θεραπείας. Μετά θα αξιολογήσει το πρόσωπο σας και θα μαρκάρει σε ποια σημεία χρειάζεστε botox. Αμέσως μετά γίνετε η εφαρμογή του botox. Για την εφαρμογή χρησιμοποιείτε μια πολύ λεπτή βελόνα με αποτέλεσμα να έχουμε μόνο ένα μικρό πόνο. Ολόκληρη η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά και φυσικά γίνεται από Δερματολόγο ή Πλαστικό χειρουργό .

Οδηγίες μετά τη θεραπεία:  Μην ξαπλώσετε για 4 ώρες μετά το botox.  Μην τρίβετε την περιοχή εφαρμογής του botox για 6 ώρες περίπου μετά την θεραπεία .  Μην υπερθερμαίνετε την περιοχή που έγιναν οι ενέσεις botox για 3 ημέρες. Επομένως μετά το botox δεν συνιστάται η χρήση πολύ ζεστού νερού ή οι τεχνικές κομμωτηρίου που ζεσταίνουν το μέτωπο.  Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση για 3 ημέρες μετά το botox.  Αποφύγετε την χρήση αλκοόλ και ασπιρίνης για 3 ημέρες μετά το botox.

Επιπλοκές μετά την θεραπεία με Botox (μποτοξ) / Dysport: Μπορεί προσωρινά να εμφανιστεί : κοκκινίλα  μικρό οίδημα, μελανιά πονοκέφαλος Ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις πρέπει ναενημερώσουν το γιατρό. Επίσης δεν  πρέπει να γίνει Botox (μποτοξ) / Dysport σε εγκυμονούσες.

Botox (μποτοξ) για υπεριδρωσία Η υπεριδρωσία είναι μία κατάσταση στην οποία το σώμα παράγει μεγάλες ποσότητες ιδρώτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνει τις περιοχές εκείνες μια υγρασία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις καθημερινές ασχολίες του ανθρώπου. Με το botox οι ιδρωτοποιοί αδένες παύουν να λαμβάνουν το ερέθισμα για να παράγουν ιδρώτα. Πρέπει να επισημανθεί ότι η εφαρμογή botox σε τέτοιες καταστάσεις εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση κι όχι τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα.

Οι πιο συχνές περιοχές οι οποίες θεραπεύονται είναι οι μασχάλες, παλάμες και πέλματα.

Πέλματα και Παλάμες

Με ποια άλλη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί το Botox; Μπορεί να συνδυαστεί  μ' ένα μεγάλο αριθμό θεραπειών όπως μικροδερμοαπόξεση , μεσοθεραπεία , υαλουρονικο οξύ ,οξυγονοθεραπεία Jet Peel.

Σε τι διαφέρει το Botox (μποτοξ) / Dysport από το υαλουρονικό; Το υαλουρονικό εγχύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σε μια ρυτίδα , γεμίζει αυτήν την ρυτίδα και δεν έχει καμία δράση στους υποκείμενους μύες (κάνει αποκατάσταση του όγκου).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ