Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

…πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει…

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "…πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει…"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 …πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει…

2 Βυθιστείτε στη ζεστή αγκαλιά
του δικού σας Ideales Spa

3 ...και ανακαλύψτε μικρές αλήθειες που βελτιώνουν
τη ζωή σας !

4 1

5 1 Μετά από έρευνα της New England Journal of Medicine, εθελοντές που χρησιμοποιούσαν Spa 30’ καθημερινά, 6 μέρες την εβδομάδα, για 3 συνεχόμενες εβδομάδες, έχαναν πάνω από μισό κιλό την εβδομάδα, απλά χαλαρώνοντας στο Spa, χωρίς καμία άλλη αλλαγή στον τρόπο ζωής τους. Μελέτες του Case Western Reserve Medicine University, απέδειξαν ότι 30’ βύθισης μέσα σε ένα Spa, 2 ώρες πριν από τον ύπνο, οδηγούν σε μείωση βάρους και χάσιμο πόντων.

6 2

7 2 Βάλτε σήμερα την Υδροθεραπεία στη ζωή σας !
Η υδροθεραπεία βασίζεται στη θερμότητα, στην άνωση και στο μασάζ. Τα 3 αυτά στοιχεία δημιουργούν την πλέον χαλαρωτική αίσθηση. Το μασάζ με ζεστό νερό διεγείρει το σώμα, ώστε αυτό να απελευθερώσει τις ενδορφίνες του και να μειώσει το stress με απόλυτα φυσικό τρόπο. Βάλτε σήμερα την Υδροθεραπεία στη ζωή σας !

8 3

9 3 Έχει αποδειχτεί ότι η αύξηση της σωματικής θερμοκρασίας προκαλεί “βαθύτερο” ύπνο. Η απελευθέρωση των ενδορφινών αποτελεί φυσικό γιατρικό που εγγυάται την απόλαυση ενός καλού ύπνου. Για την αντιμετώπιση της αϋπνίας το National Sleep Foundation συνιστά τη βύθιση σε ζεστό νερό τουλάχιστον 2 ώρες πριν κοιμηθείτε.

10 4

11 4 Με τη βοήθεια της υδροθεραπείας οι φλέβες διαστέλλονται και ανακουφίζεστε άμεσα από τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες.

12 5

13 5 Βάλτε σήμερα την Υδροθεραπεία στη ζωή σας !
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η Υδροθεραπεία ενδείκνυται για ανακούφιση από πόνους αρθρίτιδας και δυσκαμψία, καθώς και από πόνους της πλάτης. Το ζεστό, παλλόμενο νερό των Ideales Spa αυξάνει την παροχή αίματος, γεγονός που συντελεί στη μείωση των φλεγμονωδών σωματιδίων, ανακουφίζοντας αποτελεσματικά απ’ τον πόνο. Βάλτε σήμερα την Υδροθεραπεία στη ζωή σας !

14 6

15 6 Η μείωση του stress, ο καλύτερος ύπνος και η σύσφιξη του δέρματος, συμβάλλουν στην καλή σας υγεία. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η απελευθέρωση των ενδορφινών, δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, επουλώνουν πληγωμένους ιστούς ενώ προσδίδουν αυξημένη ενέργεια στον οργανισμό.

16 7

17 7 Η ρεφλεξολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της Υδροθεραπείας. Αρκούν λίγα λεπτά βύθισης μέσα σ’ ένα Ideales Spa για να τονώσουν τις ζώνες των αντανακλαστικών στα πόδια σας, όπου το σώμα αναπαράγεται λεπτομερώς στις αμέτρητες απολήξεις νεύρων. Η διέγερση των αντανακλαστικών, γίνεται στέλνοντας ανακουφιστικά μηνύματα στους ιστούς –που σημαίνει καλύτερη μικροκυκλοφορία– επιτυγχάνοντας έτσι αναζωογόνηση και παράλληλα αίσθημα ηρεμίας.

18 8

19 8 Οι κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι η Αρωματοθεραπεία αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο την ελαφρά αϋπνία, τον εκνευρισμό, το άγχος, την κατάθλιψη, τον πονοκέφαλο, το κρυολόγημα κ.ά. Μελέτη του Memorial Sloan-Kettering Hospital ΝΥ απέδειξε την αποτελεσματικότητα της Αρωματοθεραπείας στη μείωση του στρες, ενώ η σπουδαιότερη δράση της είναι αντισηπτική.

20 9

21 9 Για κάθε Ideales Spa που κατασκευάζουμε, δίνουμε χρήματα για δενδροφύτευση, ώστε να εξισορροπήσουμε απόλυτα τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που εκλύονται κατά την παραγωγή του.

22 Βάλτε σήμερα την Υδροθεραπεία στη ζωή σας !
Βουτήξτε στο


Κατέβασμα ppt "…πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει…"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google