Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη Τηλ: Website: Facebook:

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
Advertisements

συμπληρωματικό υλικό για την διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης
Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου Ιανουαρίου 2012) Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με.
ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Η ελληνιδα που συγκίνησε το κόσμο
Παράδειγμα eTwinning καλής πρακτικής
Θίασος Σκιών Τάσου Γεωργίου Οργανωμένες παραστάσεις Καραγκιόζη
Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι!
Εργαστήριο : «Αξιοποίηση ή Ολοκληρωμένη Διαχείριση του Χώρου του Παλαιού Εργοστασίου Λιπασμάτων (μέθοδος Ιστοριογραμμής)» Σεμινάριο του Δικτύου : «Τα Λιμάνια.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμός και Παραδόσεις της Πατρίδας μου.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!»
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
Η Εθνική Χαρτοθήκη συναντά τους μαθητές. Η Εθνική Χαρτοθήκη ιδρύθηκε το 1997 ως Εθνικό Κέντρο Χαρτών και Χαρτογραφικής Κληρονομιάς (ΕΚΕΧΧΑΚ) - Εθνική.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ Ή ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τα ειδώματα του πανηγυριού» Σχ. έτος
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη…. » Σχ
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ… ΣΕ ΔΡΑΣΗ
ΚΙΘΑΡΑ Η κιθάρα ανήκει στην κατηγορία των έγχορδων μουσικών οργάνων. Αποτελείται συνήθως από έξι χορδές. Κατασκευάζεται από ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς,
 Με τον όρο θέατρο εννοούμε την παραγωγή απεικονίσεων και συμβάντων, παραδοσιακών ή φανταστικών, ανάμεσα σε ανθρώπους με σκοπό την τέρψη και την επιμόρφωση.
Οι Έλληνες κατακτούν τους Ρωμαίους με τον πολιτισμό τους.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΧΟΙ
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη…» Σχ
Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας. Η πόλη της Δράμας.
Βύρωνας: Μια Συνοικία, Μια Ιστορία
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Καραγκιόζης Από την Ειδική Μονάδα Γυμνάσιο Γερίου στο Comenius
Καινοτομίες στη Μέση Εκπαίδευση Καινοτομίες στην Μουσική Εκπαίδευση ΑΧΛ2009.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-
Γιάννης Βάρης Ε2’ 1 ο πρότυπο πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε Α.Π.Θ
Project : χορεύοντας στον κόσμο
Σχολείο:1ο ΕΠΑ.Λ. ΜΥΡΙΝΑΣ
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ποιός ήταν ο Αριστοφάνης;
Η μουσική,οι οργανοπαίκτες-καραγκιοζοπαίκτες και η κοινωνική ιστορία.
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ  Το θέατρο είναι ο κλάδος της τέχνης που αναφέρεται στην απόδοση ιστοριών μπροστά σε κοινό, με την χρήση κυρίως του λόγου, αλλά.
Λευτέρης Δάλπης 1 ο πρότυπο Πειραματικό Π.Τ.Δ.Ε -Α.Π.Θ Τάξη: Ε’
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΚΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η παρουσίαση ετοιμάστηκε από την Ενδοτμηματική Επιτροπή Γλωσσικού.
Το νερό 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Σχ. Έτος: Τάξεις: Δ1–Δ2
« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ βαρελλα ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Σκηνή από ρολό χαρτί Χάρτινες επίπεδες κούκλες
Σχέσεις Ελληνόφωνων χωρίων Ιταλίας- Ελλάδας Λάζαρος Συμεωνίδης Βασίλης Χατζιβασηλέιου.
1η Επιστημονική - Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπ/κων Μουσικής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης 2015 θέμα: ''Διαχείριση εκπαιδευτικού υλικού- παρτιτούρας και εξαγωγή.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ Ο Γεώργιος Ιακωβίδης ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός. Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853.
Μουσεία και Θέατρα της Λεμεσού Ηλιάνα Αχιλλέως. Μουσεία Αρχαιολογικό επαρχιακό μουσείο: Το Επαρχιακό Αρχαιολογικό Μουσείο Λεμεσού ιδρύθηκε στα 1948 και.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ Ο Γεώργιος Ιακωβίδης ήταν διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος και ακαδημαϊκός. Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Τα Δημήτρια Μαρία – Στεφανία Χατζηγρηγορίου 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε. – Α.Π.Θ
Νικόλας-Κωνσταντίνος Μπαρτζώκας Ε ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ.
Θέατρο ! Το θέατρο είναι ο κλάδος της τέχνης που αναφέρεται στην απόδοση ιστοριών μπροστά σε κοινό, με τη χρήση κυρίως του λόγου, αλλά και της μουσικής.
Ο ζωγράφος Θεόφιλος. Ο Θεόφιλος Χατζημιχαήλ ή Θεόφιλος Κεφαλάς ή Κεφάλας όπως ήταν το πραγματικό του όνομα (Βαρειά Λέσβου,1870; – Βαρειά Λέσβου, 24 Μαρτίου;
( ) Επιφανής ζωγράφος. Γεννήθηκε στην Τήνο, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Μετά την εγκατάσταση της οικογένειάς του στην Αθήνα (1850)
Εκδήλωση για την 1 η Απριλίου 1955 Τα παιδιά της Β’2 παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με θεατρικά, τραγούδια και ποιήματα. Τα παιδιά της Α’ τάξης τραγούδησαν.
Ονοματεπώνυμο: Καρακόλια Αναστασία ΑΕΜ: 912/2012 Κομοτηνή 2013
Η Κοκκινοσκουφίτσα σε νέες περιπέτειες
Ευγένιος Τριβιζάς.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Παρατακτική και υποτακτική σύνδεση, ασύνδετο σχήμα
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - ΠΟΡΕΙΑ.
Οδυσσεας Ελυτης.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…
ΒΙΛΛΥ ΚΑΝΝΑ ΠΕΝΥ ΤΖΕΦΕΡΕΜΗΝΑΙΟΥ
Η αναπηρία δεν είναι κολλητική
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Παρασταση θεατρου σκιων
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη Τηλ: Website: Facebook: Τάσος Ανδριώτης, Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη

Το Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη καλύπτει παντός τύπου εκδηλώσεις σε Δήμους, Συλλόγους, Σχολεία, Γεννέθλια, Καφέ, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Θέατρα, Ιδρύματα, Σινεμά κλπ. σε όλη την Ελλάδα με πλούσιο ρεπερτόριο έργων. Επίσης σεμινάρια και εκθέσεις με θέμα το θέατρο σκιών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Τάσος Ανδριώτης κατάγεται από τη Σπάρτη Λακωνίας. Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα και ασχολείται με το θέατρο σκιών από ηλικία έξι ετών. Συμμετείχε από νεαρή ηλικία (12 ετών) σε πολλά σημαντικά φεστιβάλ όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών στο Δήμο Πάτρας, στην Εβδομάδα Καραγκιόζη στο θέατρο του Μάνθου Αθηναίου στη Νέα Σμύρνη, Αθηναϊκό Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών στο Λόφο του Στρέφη, Λαϊκό Θέατρο Πάτρας, 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών στο θέατρο Απόλλων Πάτρας όπου και βραβεύτηκε, επίσης σε αφιερώματα έχει αναβιώσει το παλαιό θέατρο σκιών όπως παιζότανε παραδοσιακά για μεγάλους. Έχει γνωρίσει και συνεργαστεί με σπουδαίους καραγκιοζοπαίκτες όπως ο Γιάνναρος, Θανάσης Σπυρόπουλος, Ευγένιος Σπαθάρης, Βάγγος Κορφιάτης, Κώσταρος, Μάνθος Αθηναίος κ.α. Επίσης με λαϊκά συγκροτήματα έχει παρουσιάσει αφιερώματα με θέμα τα τραγούδια στο ελληνικό θέατρο σκιών. Κατασκευάζει φιγούρες και σκηνικά από παραδοσιακά υλικά (δέρμα, χαρτόνι, ζελατίνα, πανί) ενώ διαθέτει στη συλλογή του φιγούρες από παλαιούς καραγκιοζοπαίκτες και νεότερους. Έχει μελετήσει τις ρίζες του θεάτρου σκιών και έχει παρουσιάσει εκθέσεις και σεμινάρια διδάσκοντας παραδοσιακές τεχνικές του θεάτρου σκιών όπως την τέχνη κατασκευής φιγούρας. Διαθέτει πλούσιο ρεπερτόριο από παραδοσιακά έργα: κωμωδίες, ηρωικά του 1821, κοινωνικά, ιστορικά, θρησκευτικά, σατιρικά, μυθολογικά κλπ Συνεργάζεται με δήμους, σχολεία και συλλόγους από όλη την Ελλάδα και η δουλειά του έχει προβληθεί από αρκετά ΜΜΕ. Εκτός από το θέατρο σκιών ασχολείται με τη ρεμπέτικη μουσική: παίζει μπουζούκι, μπαγλαμά, αρμόνιο και τζουρά.