Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Το ακριβό λουλούδι της ειλικρίνειας
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Μια φορά και έναν καιρό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ένας ζαχαροπλάστης έφτιαχνε τα γιορτινά γλυκά.
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν τρία μικρά λυκάκια με τη μαμά τους.
Ταξιδεύοντας … με τον καλύτερο μου φίλο …
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Και ο θεός δημιούργησε τον άντρα …. - Αδάμ πέρνα αυτήν την κοιλάδα… Ο Θεός του είπε: Ο Αδάμ ρώτησε: - τι είναι η κοιλάδα, Κύριε?
Άρης το σαλιγκάρι Άντον Κρινγκς.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Ο βασιλιάς των βατράχων
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Οι μαθητές της Β΄ τάξης μας συστήνουν βιβλία που διάβασαν…
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
27o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Το Τουβλο.
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
«Η γιαγιά και το Τζίνι».
Καλή διασκέδαση. Η πάπια που ψήθηκε Κάποτε, σε μία μακρινή λίμνη, υπήρχε μία πάπια που αποφάσισε να βρει την τύχη της μακριά από το σπίτι της και τους.
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
ΑΜΑΛΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ Β6. Σε ένα μακρινό βασίλειο ήταν ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα ως τώρα άτεκνοι. Λίγο καιρό μετά απέκτησαν ένα πανέμορφο κοριτσάκι και.
Ο Δουλευτάρης και ο Ακαμάτης
Ο ΓεωργΟς και τα ΠαιδιΑ του
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
Ο πατέρας Ακουάχε Κάποτε ήταν ένα δέντρο που το λέγανε «πατέρα Ακουάχε» και ζούσε σε ένα μικρό χωριό με μία παράξενη φυλή. Μία μέρα η φυλή αυτή αποφάσισε.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Ελίνα Γ., Α1 – 7gymioa.  Η Ηχώ ήταν μία νύμφη της αρχαιότητας. Που συνήθιζε να μιλάει πολύ. Όταν μία φορά η Ήρα κατέβηκε στην γη να ρωτήσει αν είδε κανείς.
Τα τρία λυκάκια και το κακό γουρούνι.
Ο άνθρωπος που προσπάθησε να πετάξει Παρασκευή Γιάννη Ανδρέας Παύλος.
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Το παραμύθι μας Γ
ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ2.
ΙΛΙΑΔΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
Η Παλιά Αθήνα Η Παλιά Αθήνα Η Παλιά Αθήνα ήταν μια μικρή, φτωχή πόλη, αλλά είχε την ομορφιά της. Χωριζόταν σε τριάντα έξι μαχαλάδες (γειτονιές). Οι δρόμοι.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Σ ΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ( ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ) Μ ΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ.
Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-
Κωνσταντίνος μπούτας Σεπτέμβριος 2015 Ε,2. Μονσεράτ Τεμπέλια Το λιοντάρι και το ποντίκι.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και.
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Αθηνα + Ραιφε Αννα -Δαναη ΣΤ 2 Τα ζωα του δασους
Φύλο εργασίας :στο σώμα του ανθρώπου, έκοψαν και κόλλησαν εικόνες ,όπου το σώμα λέει ΝΑΙ (ευχάριστα αγγίσματα)
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.
Το Τουβλο.
Το Τουβλο.
Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.
Η μάγισσα του βουνού.
Σεπτέμβρης 2015 Ε1’ Ελευθερία Μπάξα.
Ελπίδα Κορώση Δ1 Σεπτέμβρης 2015.
Και ο θεός δημιούργησε τον άντρα…
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Το διαδίκτυο έχει ρίζες παντού
Δ1 Ελiνα και Αναστασiα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου

Το ταξίδι της Παπλωματούς Κώστια Κοντολέων

Λίγα λόγια για το βιβλίο μου Η Παπλωματού ζούσε σε ένα μικρό σπιτάκι κάπου στην πλαγιά ενός βουνού. Κάθε μέρα έφτιαχνε παπλώματα και όλοι λέγανε ότι ήταν τα πιο όμορφα στην χώρα. Αλλά αυτή δεν τα πουλούσε, τα χάριζε σε αυτούς που ήταν σε δύσκολη θέση. Όλοι την είχαν ακουστά για τις καλές της πράξεις. Λέγανε ότι ήταν η πιο καλόκαρδη γυναίκα του κόσμου. Τον καιρό που ήταν νέα δεν νοιαζότανε για τους δυστυχισμένους και φτωχούς ανθρώπους κι αυτό όχι γιατί ήταν εγωίστρια, αλλά γιατί δεν ήξερε πως ήταν η φτώχια. Ζούσε σε ένα πολύ μεγάλο και πλούσιο σπίτι μαζί και με πολύ πλούσιους ανθρώπους. Οι γονείς της είχαν πεθάνει, μα της είχαν αφήσει μια περιουσία κι έτσι, η μικρή ζούσε με μία πριγκίπισσα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο μου Γύρο από γειτονιά της όμως, είχε προσέξει κάτι παράξενο. Ήταν ένας πολύ μεγάλος και ψηλός τοίχος! Αναρτιότανε τι ήταν πίσω από αυτόν. Μια μέρα στα κρυφά αποφάσισε με τις φίλες της ,να πάνε να δουν πιο κοντά. Η Παπλωματού προσπαθούσε, να ανέβει πάνω από τον τοίχο και τελικά τα κατάφερε! Ήταν φοβερό! Πίσω από τον τοίχο, ήταν ένα σωρό άνθρωποι, που ήταν πάρα πολύ φτωχοί. Η Παπλωματού συνέχισε να περπατάει. Από το σκαρφάλωμα τα παπούτσια της είχαν χαλάσει και στο δρόμο της βρήκε μια φτωχιά κοπελίτσα που της έδωσε τα παπούτσια της. Η Παπλωματού είπε ευχαριστώ και συνέχισε το δρόμο της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο μου Η Παπλωματού πήγε τόσο μακριά που χάθηκε. Πίσω από έναν θάμνο έβλεπε ένα μεγάλο σπίτι όπως το δικό της. «Ζήτω σώθηκα» είπε μόλις είδε το σπίτι. Πήγε να δει λίγο πιο κοντά. Εκεί πέρα ήταν πλούσιοι. Η Παπλωματού βρήκε έναν πλούσιο και τον ρώτησε άμα μπορεί να την βοηθήσει να γυρίσει πίσω στην γειτονιά της. Ο πλούσιος είπε ότι μπορεί να την βοηθήσει. Κι έτσι η Παπλωματού γύρισε πάλι στο σπίτι της και ήταν ευτυχισμένη!

Τι μου άρεσε Μου άρεσε ότι η Παπλωματού κατάφερε να περάσει πάνω από τον τοίχο με τους φίλους της.