Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο πατέρας Ακουάχε Κάποτε ήταν ένα δέντρο που το λέγανε «πατέρα Ακουάχε» και ζούσε σε ένα μικρό χωριό με μία παράξενη φυλή. Μία μέρα η φυλή αυτή αποφάσισε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο πατέρας Ακουάχε Κάποτε ήταν ένα δέντρο που το λέγανε «πατέρα Ακουάχε» και ζούσε σε ένα μικρό χωριό με μία παράξενη φυλή. Μία μέρα η φυλή αυτή αποφάσισε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο πατέρας Ακουάχε Κάποτε ήταν ένα δέντρο που το λέγανε «πατέρα Ακουάχε» και ζούσε σε ένα μικρό χωριό με μία παράξενη φυλή. Μία μέρα η φυλή αυτή αποφάσισε να κόψει και να φάει τα παιδιά του πατέρα Ακουάχε! Αυτός άρχισε να κλαίει! Τότε ο Ματθαίος, ένα παιδί που ζούσε σε αυτό το χωριό, βλέποντας το δέντρο να κλαίει, υποσχέθηκε ότι θα επαναφέρει πίσω τα παιδιά του.

2 Πηγαίνοντας σπίτι του, ο Ματθαίος, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του ένας μικρός νάνος και του είπε: «έλα, έχω κάτι να σου δείξω».Έτσι ο Ματθαίος τον ακολούθησε! Ξαφνικά και οι δύο τους βρέθηκαν στο απόλυτο κενό! Μετά από λίγη ώρα άρχισαν να εμφανίζονται μικρά-μικρά σπιτάκια! Ανάμεσά τους ήταν και το σπίτι του νάνου! Ο νάνος οδήγησε τον Ματθαίο στο σπίτι του. Εκεί είδε μπροστά του μία αλλόκοτη ντουλάπα που σχεδόν δε φαινόταν! Έτσι από περιέργεια την άνοιξε και μέσα της είδε πολλά μαγικά φίλτρα!

3 ! Ο νάνος διάλεξε ένα και το έδωσε στον Ματθαίο. Ο Ματθαίος γύρισε πίσω στον πατέρα Ακουάχε, έριξε το φίλτρο δίπλα του στο έδαφος και εμφανίστηκαν τα παιδιά του! Ο πατέρας Ακουάχε ήταν πολύ χαρούμενος!!!


Κατέβασμα ppt "Ο πατέρας Ακουάχε Κάποτε ήταν ένα δέντρο που το λέγανε «πατέρα Ακουάχε» και ζούσε σε ένα μικρό χωριό με μία παράξενη φυλή. Μία μέρα η φυλή αυτή αποφάσισε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google