Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
John Lennon.
Advertisements

Κυβέλη Ζώτου Μάθημα Πληροφορικής Β2 Ομάδα Α. Twiggy.
‘’Rock n’ Roll’’ Η εργασία που ακολουθεί όπως αναφέρω και ποιο πάνω έχει να κάνει με το Rock n’ Roll. Παρ ‘όλα αυτά αναφέρομαι σε δύο Καλλιτέχνες. Στον.
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πα. Μακ.
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑΓΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ CD/DVD
Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Ο λόγος που επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό το είδος μουσικής είναι γιατί μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης κατάφερα επιτέλους να βρω τη.
Η δική μας βουβή ταινία: «Περιπέτεια στο Πλατάνι»
Σχολικό Έτος Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος» Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
Ff.c Επέλεξα τους FF.C ή αλλιώς FortiFied Concept που σημάνει ‘Οχυρωμένη Αντίληψη’, διότι μέσα από την μουσική τους έμαθα πράγματα που δεν πρόκειται να.
THE BLUES.
Οι Πυξ Λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με γροθιές και κλωτσιές) ήταν ελληνικό έντεχνο / εναλλακτικό συγκρότημα, που.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Κωστής Δ.. Eminem ► Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Eminem, ο οποίος είναι τραγουδιστής.
Queen. Οι Queen δημιουργή- θηκαν στο Λονδίνο το 1971, με αρχικά μέλη τους Freddie Mercury (φωνητικά, πλήκτρα), Brian May (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά),
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η Μουσική είναι η γλώσσα της Ψυχής.
Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.
The Doors 21/8/2014 Παπαδόπουλος Θέμης1. Οι The Doors ιδρύθηκαν το 1965 από τους Τζιμ Μόρισον και Ρέι Μάνζαρεκ.Το όνομά τους το εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα.
Σχέδια μαθημάτων μουσικής
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
ΚΏΣΤΑΣ ΔΡΑΚΟΣ RAINBOW ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Skrillex.
Ιταλία Ισπανία Ελλάδα Θέμα: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Η κλασική κιθάρα είναι μια κιθάρα με έξι χορδές. Ανήκει ως είδος στα χορδοφωνα και με αυτήν παίζεται κυρίως κλασική μουσική, αν και.
BEATLES JOHN LENNON PAUL MACARTNEY GEORGE HARRISON RINGO STARR.
Ιδεολογία τ ης …. Μουσικά στοιχεία της House Η House χαρακτηρίζεται από τα υψηλής συχνότητας beats. Όταν πρωτοεμφανίστηκε τα beats δεν ήταν τόσο υψηλά.Το.
Κιθάρα Μαριέττα.
Ερευνητική Εργασία Θέμα: Μουσική Σχολικό Έτος
ΤΟ ROCK ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
… από την αρχή της μέχρι σήμερα ...
Εντεχνο (συγχρονο) λαικο τραγουδι
προχώρησαν στην σκοτεινή αμμουδιά
ΚΙΘΑΡΑ Η κιθάρα ανήκει στην κατηγορία των έγχορδων μουσικών οργάνων. Αποτελείται συνήθως από έξι χορδές. Κατασκευάζεται από ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς,
ΟΠΕΡΑ.  Η όπερα αποτελεί μουσικό θεατρικό είδος, είναι δηλαδή μουσική σύνθεση που περιλαμβάνει συγχρόνως και σκηνική δράση. Οι διάλογοι των ηθοποιών.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιώργος Νταλάρας Τμήμα: ΣΤ΄1 Βασίλης Βρ. Βασίλης Β.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΣΙΛ ΜΠΕΡΕ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΙΜΠΕΛ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ.
Ελευθεριάδου Ευδοξία ΒΤ1
Εφη Κεβοπουλου Αγγελικη Κεχρη
Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα.
Μουσική Ε'2 Ελευθερία-Φαίδρα Ποπ Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Ο όρος Ποπ προέρχεται από τον αγγλικό όρο popular, που σημαίνει δημοφιλής. Τα κύρια.
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αθήνα η Γέννηση της Δημοκρατίας
Αξιοποίησε το ταλέντο σου όπως…. τον Michael Jordan Το όνειρο του ήταν η καλαθοσφαίριση στην οποία πέτυχε και ίσως να είναι και ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής.
Η εποχή του Swing Η Jazz γινεται ο θεμέλιος λίθος της Pop κουλτούρας Από το1935 και μέχρι το1946, η jazz, η το swing όπως επικράτησε να ονομάζεται, ήταν.
Η επανάσταση του Bebop Στις αρχές του 1940 ένας άνεμος αλλαγής έπνεε στη Jazz. Τη στιγμή που η εποχή του Swing ήταν σε πλήρη άνθιση, μια μουσική επανάσταση.
COCA COLA. Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Όταν στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ξεκίνησα τα πρώτα μου ταξίδια στην Ευρώπη, ένα από τα κατά την γνώμη μου πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ 40’Σ Το βινύλιο. Οι πρώτοι δίσκοι γραμμοφώνου κατασκευάστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα, από ανθεκτικό σκληρό λάστιχο με διάμετρο περίπου.
ΜΑΓΔΑ ΙΑΤΡΟΥ,ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΠΕΝΥ ΚΥΒΕΡΗ ΤΜΗΜΑ Β’2
Ο ιδρυτής του Rock ‘n’ Roll
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.
LED ZEPPELIN Ηλιάνα Πατσιαούρα Γ’2.
Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας
Το μουσικό ερωτηματολόγιο
House Music και η Electro .
Trap μουσική είναι ένα είδος μουσικής που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι χαρακτηρίζεται από επιθετική.
U2.
Σπάρτη.
Aims Present your family Interrogative pronouns
Νοητική περιστροφή και πείραμα των Cooper & Shepherd
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ. Τ. Ε. Ι
Η δική μας Ελλάδα…ένα Σύννεφο…
Ελμπαχλαουάν Μαρουσώ,Δαρλής Μιχάλης,Καραγιάννη Λίνα,Καβέτσος Γιάννης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1 Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1

Η ιστορία του συγκροτήματος Οι Guns N' Roses ή GNR] ή Gn'R είναι αμερικανικό ροκ  μουσικό συγκρότημα. Είναι γνωστοί και ως "η πιο επικίνδυνη μπάντα όλων των εποχών.  Το Μάρτιο του 1985 τα μέλη ονομάζουν το συγκρότημα Guns N' Roses :Το 1985 στο Λος Άντζελες[1][3] έγινε συγχώνευση των συγκροτημάτων "Hollywood Rose" (είχαν αρχηγό τον Αξλ Ρόουζ) και "L.A. Guns (είχαν αρχηγό τον Τρέισι Γκανς, λόγω των προβλημάτων με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, κυρίως των μελών του δεύτερου.[3] Tα μέλη του συγκροτήματος κατέληξαν σε μια τελική σύνθεση: Αξλ Ρόουζ (φωνητικά), Ίζυ Στράντλιν (κιθάρα)[1][3] (οι δυο τους βρίσκονταν στους Hollywood Rose),[3] Slash (κιθάρα), Νταφ ΜακΚάγκαν (μπάσο) και Στίβεν Άντλερ (ντραμς) (οι τρεις τους ενσωματώθηκαν αργότερα).[1][3] Το νέο συγκρότημα έκανε μια μικρή περιοδεία στο Σιάτλ, για να μπορέσει να βρει τη χημεία του.[3] Μετά την περιοδεία, όλα τα μέλη του συγκροτήματος έμεναν στο ίδιο σπίτι, στο Λος Άντζελες και έπαιζαν σε διάφορα μπαρ, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον ήχο που τους ταίριαζε.[1] Μέχρι το 1986 είχαν γράψει 14 κομμάτια,[1] υπογράφοντας, παράλληλα, συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία "Geffren Records".[1][3] Μέχρι το 1987,[14] υποστήριζαν συναυλίες συγκροτημάτων,[1][14] όπως, οι Aerosmith, οι Alice Cooper[1] και οι Mötley Crüe.[1][14]

Albums 1987:Appetite for Destruction. 1988:GnR lies. 1991:Use your Illusion. 1993:Use your Illusion 2. 1993:The Spaghetti Incident? 1985-1994:Rarities. 1992:Goodfellows. 1991:Live at the Tacoma. 1991:Revolution calling . 2000:Maximum Guns and roses. 2004:Greatest Hits. 2008: Chinese Democracy. 2010:Guns and roses family. 2011:live on air. 2015:In the empire of the sun.

Μέλη συγκροτήματος Ο Γουίλιαμ Μπρους Ρόουζ, περισσότερο γνωστός ως Αξλ Ρόουζ είναι Αμερικανός μουσικός που έγινε διάσημος ως τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Guns N' Roses, του οποίου παραμένει επικεφαλής. Ο Γουίλιαμ Μπρους Ρόουζ γεννήθηκε στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα, στις 6 Φεβρουαρίου του 1962.  Ο Σωλ Χάντσον (Saul Hudson, 23 Ιουλίου 1965), γνωστός ως Slash, είναι Αγγλοαμερικανός μουσικός[1]. Είναι ευρύτερα γνωστός ως κύριος κιθαρίστας του αμερικανικού συγκροτήματος Guns N' Roses, με το οποίο έλαβε παγκόσμια φήμη στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και μέχρι την αποχώρησή του το 1996 λόγω διαφωνιών με τον τραγουδιστή Αξλ Ρόουζ.