ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ (INPUT/OUTPUT)
Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή
Καθηγητής: Δ. Μπουτακίδης
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με ήχο και βίντεο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Το υλικό του Υπολογιστή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Ο οδηγός περιγράφει πώς να: - Εγγραφείτε στο Blog του HiStory (σελίδες 2-3). - Αλλάξετε την επισκόπηση χρησιμοποιώντας το ζουμ (σελίδες 4- 5). - Δημιουργήσετε.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Παναγόπουλος Ασημάκης Βασιλειάδης Βασίλης Β’ τάξη 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
XERTE TUTORIAL - ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΜΕΛ ΣΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Xerte Interaction – Διάδραση Θεωρίες Μάθησης & Εκπαιδευτικό Λογισμικό Σημειώσεις Εργαστηρίου.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Πολυμέσα Δίκτυα Σχ. Ετος ΤΜΗΜΑ : Γ7 ΕΠΙΛΟΓΗΣ 10/11/2005 Χατζηκυριάκος Μάνος Σδράκας Κωνσταντίνος Χριστοδούλου Θοδωρής.
Εισαγωγή στο Blackboard
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
6/3/2015 OCLC Connexion Εργασία στο μάθημα ψηφιακές βιβλιοθήκες Μαρινοπούλου Μαρία.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Τεχνολογία powerline homeplug για τη δημιουργία του «έξυπνου» σπιτιού και εφαρμογή της στην κατασκευή αλληλεπιδραστικής διεπαφής.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Έγγραφα»: Μεταφόρτωση/Ανέβασμα.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Υ104-Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων 1
Κατηγορίες και Προδιαγραφές Λογισμικού Η/Υ (Software)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Ομάδες στο Google.
Το εκπαιδευτικό περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών AppInventor
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Πρότυπος Σχολικός Ιστότοπος Πτυχιακή Εργασία Ευσταθιάδης Πασχάλης
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Εικόνα 10.1: Το Περιβάλλον του Επεξεργαστή Κειμένου Word του MS-Office
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Παρουσίαση εκπαιδευτικής πλατφόρμας Eco-Destinations
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΕ03
Άνοιγμα/κλείσιμο Υπολογιστή
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

Ενεργοποίηση και αρχικοποίηση συσκευής Android Περιεχόμενα κουτιού Ενεργοποίηση Αρχικές ρυθμίσεις Λογαριασμός Google Εξοικείωση με το περιβάλλον Εγκατάσταση εφαρμογών

Αρχικά, κατά την παραλαβή της συσκευής, το κουτί πιθανότατα πέρα από την συσκευή θα περιέχει κάποια ή όλα από τα παρακάτω. Στο εγχειρίδιο χρήσης θα περιέχονται οδηγίες που αφορούν στην φόρτιση, την λειτουργία αλλά και την συνδεσιμότητα της συγκεκριμένης συσκευής. Ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και τον κατασκευαστή τα περιεχόμενα του κουτιού διαφέρουν. Αντίστοιχα, διαφέρουν και οι επιλογές και οι θέσεις των μενού ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού Android που έχει εγκατασταθεί. Φορτιστή: είτε ενιαίος με τον μετασχηματιστή είτε μεμονωμένα ο μετασχηματιστής και το καλώδιο micro USB. Καλώδιο micro USB: που χρησιμοποιείται για την φόρτιση και την σύνδεση του tablet με άλλες συσκευές (π.χ. laptop) Ακουστικά: για ακρόαση μουσικής και συνομιλιών. Λειτουργούν επίσης ως κεραία για το ραδιόφωνο Γραφίδα, θήκη και άλλα αξεσουάρ

Οι περισσότερες συσκευές τύπου tablet έχουν τα παρακάτω κουμπιά στο πλαίσιο της συσκευής που αντιστοιχούν σε λειτουργίες (απ)ενεργοποίησης, (ξε)κλειδώματος και ρύθμισης ηχητικής έντασης. Το κουμπί της ενεργοποίησης συνοδεύεται από το ακόλουθο σύμβολο. Οι λειτουργίες του αντιστοιχούν σε: σύντομο πάτημα κλειδώνει την συσκευή όταν είναι ξεκλείδωτη και το αντίστροφο. Το ξεκλείδωμα της συσκευής, ανάλογα με τις ρυθμίσεις, συνοδεύεται και από σάρωση προς το σύμβολο της ανοιχτής κλειδαριάς. παρατεταμένο πάτημα εμφανίζει το μενού με πολλαπλές επιλογές που αφορούν συνήθως σε απενεργοποίηση, επανεκκίνηση, λειτουργία πτήσης και σίγαση παρατεταμένο πάτημα μεγαλύτερης διάρκειας απενεργοποιεί άμεσα την συσκευή (hard shutdown) Τα κουμπιά με τα σύμβολα + και – αντιστοιχούν στην ρύθμιση της έντασης του ήχου αλλά επιτελούν και άλλες λειτουργίες ανάλογα με την εφαρμογή.

Επιλογή γλώσσας: Μετακινηθείτε ολισθαίνοντας το μενού ώστε να επιλέξετε την γλώσσα διεπαφής που επιθυμείτε.

Ρυθμίστε το λογαριασμό Google: Εάν έχετε λογαριασμό Google, αγγίξτε Ρύθμιση τώρα και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν όχι μπορείτε να δημιουργήσετε τώρα.

Έχετε τις επιλογές να δημιουργήσετε τώρα λογαριασμό Google ή να παραλείψετε το βήμα αυτό. Συνίσταται έντονα να δημιουργήσετε λογαριασμό Google αν δεν διαθέτετε.

Κατά την διάρκεια δημιουργίας του λογαριασμού σας θα χρειαστεί να επιλέξετε όνομα χρήστη (μοναδικό) και κωδικό ασφαλείας αλλά και άλλες ρυθμίσεις συγχρονισμού και προτιμήσεων.

Μόλις ολοκληρωθεί η αρχικοποίηση της συσκευής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tablet σας. Κάποιες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές εμφανίζονται στην μπάρα εφαρμογών ενώ όλες είναι προσβάσιμες μέσω του πλήκτρου εκκίνησης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε συντόμευση σε εφαρμογή απλά σέρνοντας το εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας. Η επεξεργασία της συντόμευσης γίνεται επίσης με παρατεταμένη επιλογή του εικονιδίου.

Για διαγραφή της συντόμευσης σέρνετε το εικονίδιο στην επιλογή Διαγραφή.

Οι πιο συνηθισμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται με την σάρωση προς τα κάτω της επιλογής ρυθμίσεων.

Η σημαντικότερη κατά την αρχικοποίηση ρύθμιση είναι η σύνδεση με το διαδίκτυο. Συνήθως γίνεται με επιλογή του ασύρματου τοπικού δικτύου.

Ρυθμίσεις ήχου περιλαμβάνουν την ένταση, τόνους ήχου κλήσης, κ.α.

Οι εγκατεστημένες εφαρμογές είναι προσβάσιμες και μπορούν να τροποποιηθούν από την αντίστοιχη επιλογή.

Οι ρυθμίσεις ασφαλείας περιλαμβάνουν το κλείδωμα οθόνης και τους κωδικούς πρόσβασης στην συσκευή. Περισσότερο προχωρημένες ρυθμίσεις ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Οι ρυθμίσεις της γλώσσας περιλαμβάνουν τις επιλογές ορθογραφικού ελέγχου και προσωπικού λεξικού. Ο τρόπος πληκτρολόγησης επίσης ορίζεται εδώ.

Ο λογαριασμός Google που δημιουργήσατε νωρίτερα ή αυτός που είχατε ήδη μπορεί να τροποποιηθεί από την αντίστοιχη επιλογή στην κατηγορία λογαριασμοί. Επίσης, άλλοι λογαριασμοί μπορούν να προστεθούν ή να τροποποιηθούν από αύτη την κατηγορία επιλογών.

Η εγκατάσταση εφαρμογών πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Google Play που βρίσκεται ήδη προεγκατεστημένη στην συσκευή σας.

Αναζητείστε μέσω ονόματος την εφαρμογή που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε ή περιηγηθείτε σε δημοφιλείς, προτεινόμενες ή κατηγοριοποιημένες εφαρμογές.

Επιλέξτε το πλήκτρο εγκατάσταση όταν βρείτε την επιθυμητή εφαρμογή.

Θα χρειαστεί να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και να εγκρίνετε την πρόσβαση σε αισθητήρες και στοιχεία ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Η πρόοδος της εγκατάστασης είναι ορατή από την γραμμή κατάστασης της συσκευής.