Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου Δημιουργία Πρώτης έκδοσης του Δικτυακού τόπου του έργου Ιωάννης Γ. Τσούλος ΤΕΙ Ηπείρου Ιωάννινα, Οκτώβριος.
Advertisements

Μονάδες Διασφάλισης Ποιότητας: Από τους τετραετείς κύκλους αξιολόγησης στους διαχρονικούς κύκλους ποιότητας Ημερίδα «Διασφάλιση της Ποιότητας στην Ανώτατη.
Κεφάλαιο 23 Η ζωή στις εύκρατες περιοχές. Εύκρατες περιοχές Εύκρατες ονομάζονται οι περιοχές που βρίσκονται ανάμεσα στην τροπική ζώνη και τις πολικές.
Κεφάλαιο 33 Οι σχέσεις των κρατών της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.
Διαχείριση Διαδικτυακής Φήμης! Do the Online Reputation Check! «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015» Ε. Κοντοπίδη, ΠΕ19.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (BLOG) ΣΤΟ BLOGGER Τα διαδοχικά βήματα.
Πώς μπορεί ένας νέος Δερματολόγος να είναι Αποτελεσματικός και Ανταγωνιστικός, με το λιγότερο δυνατό κόστος? Νικόλαος Γ. Αποστολάκης.
Κεφάλαιο 28 Η χλωρίδα και η πανίδα – Η βλάστηση της Ευρώπης.
Κανονικά πολύγωνα. Κανονικά πολύγωνα στη φύση, τέχνη, ανθρώπινες κατασκευές, Μαθηματικά …
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο
Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
Η δύναμη της εικόνας «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» είναι το κυρίαρχο μήνυμα της φετινής Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου καθώς αντικατοπτρίζει.
Εκπαιδευτικός: Μελέκ Ιμάμ Επ. Υπεύθυνη: Μαρία Ζωγραφάκη
Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση
Η Κοκκινοσκουφίτσα σε νέες περιπέτειες
Κοινωνικά Δίκτυα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15.
Θρησκευτικά Α Γυμνασίου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Γνωρίσαμε τους ήρωες του ελληνικού θεάτρου σκιών καθώς και την ιστορία του Καραγκιόζη. πληροφορίες αντλήσαμε από το Σπαθάρειο μουσείο. Καραγκιοζοπαίχτης.
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ Ν.ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΙΚΑ
Οι μαθητές μου κι εγώ γυρίζουμε ταινία
«Ο εθισμός των νέων στο διαδίκτυο»
24 Media Network. 24 Media Network Publishers Ranking in Unique Browsers MEDIA DOL Pegasus JIP
Ρομαντισμός.
Παρατακτική και υποτακτική σύνδεση, ασύνδετο σχήμα
Γιορτάσαμε την ΕΙΡΗΝΗ.
Κεφάλαιο 22 Η ζωή στα τροπικά δάση.
ΣΙΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.
Μεςα κοινωνικης δικτυωςης
Καρέκλη Ελένη Βοσινάκης Παντελής Ευαγγελακάκης Κωνσταντίνος
4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου Ενημέρωση Γονέων
Ά Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Τ Ι Α.
7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης
Μια προσέγγιση της πολιτικής οικονομίας
Μαρία Αμπατζή, Ε2, Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ
Προφίλ Facebook.
Χρήσιμες Λειτουργίες στο Google Chrome
Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου: Πως και Γιατί!
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ???
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Ο μοτοσικλετιστής Μαρίας Κέντρου-Αγαθοπούλου
Επικοινωνούμε; Από τα σήματα καπνού… στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Social Media | Job Search
Διδακτικη της ιστοριας με ΤΠΕ 4ο μαθημα
Διοίκηση επιχειρήσεων
Ημερίδα Παράδοσης Συμφωνιών Επιχορήγησης Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση ΚΑ Ιουνίου, 2018 Λευκωσία.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «Ταξιδεύοντας με ασφάλεια στο Διαδίκτυο»
Ο ρόλος της κοινωνικής δικτύωσης (social media) στην ευαισθητοποίηση των εφήβων και στη διάχυση πληροφοριών για την πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού.
Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Ιάσμου Εκπαιδευτικός: Μελέκ Ιμάμ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Ποιοί είμαστε: Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.
ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ | ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Διαδραστική Μάθηση © 2018.
Λογισμικό Εφαρμογών/Επεξεργασία Κειμένου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Ρητορική Μίσους (Hate Speech) Ηλεκτρονικά παιχνίδια (Game Over)
A.ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΛΟΧΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μεσα Κοινωνικησ Δικτυωσησ
Δραστηριότητα Νορβηγικό βίντεο!
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Social Media Networks.
Τζωρτζίνα Βαλτζή Εύα Μπινίκου
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Κοινωνικά Δίκτυα και παιδιά: Οι κίνδυνοι και πώς να προστατευτείτε
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Hootsuite Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Πλατφόρμα Hootsuite Είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρισης Social Media η οποία δημιουργήθηκε από το Ryan Holmes το 2008 Οι χρήστες παγκοσμίως ανέρχονται σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια Σε 175 χώρες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή Η διεπαφή χρήστη υποστηρίζει πολλά κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google + , LinkedIn και πολλά άλλα

Τι παρέχει; Διαχειριζόμαστε ταυτόχρονα περισσότερα από ένα κοινωνικά δίκτυα μαζί Free - This is their entry level/single user account with up to 3 social profiles. Pro - Includes 2 users and up to 50 social profiles, enhanced analytics report and unlimited apps from $8.99/month Enterprise - 5 to 500,000+ users with unlimited profiles, advanced security, geo-targeting, advanced customer support and Hootsuite University. Pricing is not available. Επιτρέπει να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες στήλες (ροές), για να παρακολουθείτε εκείνες τις συνομιλίες, που σας αφορούν ή που σας ενδιαφέρουν, την στιγμή που εκτυλίσσονται.  Με το Hootsuite προγραμματίζουμε τις αναρτήσεις μας έως και 1 μήνα πριν Δυνατότητα παρακολούθησης συζητήσεων και αναφορές σε όλο τον κόσμο πραγματοποιώντας αναζητήσεις κατά τοποθεσία ή γλώσσα Εξοικονόμηση χρόνου με αρχειοθετημένες απαντήσεις

Πως λειτουργεί; Ανοίγεις έναν λογαριασμό και δηλώνεις τα προφίλ που θες. Το καλό με το Hootsuite είναι πως στην δωρεάν έκδοσή του, σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο μέχρι και για 3 διαφορετικά προφίλ, ίδιων ή διαφορετικών πλατφορμών Αφού τα δηλώσεις τότε μπορείς να ανεβάσεις υλικό μέσω αυτού και απλά πατώντας σε διαφορετικό προφίλ να ανεβάζει αυτόματα στο κάθε ένα. Δίνει την επιλογή και για προγραμματισμό αναρτήσεων σε δίκτυα που δεν το επιτρέπουν, όπως το Twitter και το Instagram. Να σημειωθεί εδώ πως για αναρτήσεις στο Instagram απαιτείται κινητό τηλέφωνο που να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή του Hootsuite Μπορεί κανείς να έχει ενωμένα όλα τα προφίλ μεταξύ τους και να ενημερώνονται αυτόματα μόλις μπει είδηση σε ένα από αυτά. Αν κι αυτό εξοικονομεί γενικώς πολύ χρόνο, εντούτοις με το Hootsuite θα πετύχει κάτι το διαφορετικό: καθώς Θα μπορεί να έχει διαφορετικό υλικό για κάθε δίκτυο και να το ανεβάζει χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεται το κάθε δίκτυο ξεχωριστά. Θυμίζω ότι είναι προτιμητέο να έχουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε δίκτυο, καθώς το ακροατήριο είναι συνήθως διαφορετικό.

Δημιουργία Λογαριασμού

Συμπλήρωση Στοιχείων

Επιφάνεια Εργασίας Hootsuite

Add Social Network

Create Post

Δημιουργία Δημοσίευσης Επιλέγουμε από τον πίνακα το Publisher Επιλέγουμε σε ποίες πλατφόρμες θα στείλουμε το post μας Δημιουργούμε το post Επισυνάπτουμε αρχεία (photo, video) Εισαγωγή url και δυνατότητα να κάνουμε shorten url Add location Ρυθμίσεις ιδιωτικότητας

Scheduled a post

Tabs and Streams Η επιφάνεια εργασίας στην πλατφόρμα Hootsuite χωρίζεται σε καρτέλες (tabs) και κάθε καρτέλα μπορεί να περιέχει ροές (streams). Ένα βασικό account στην πλατφόρμα μας παρέχει την δυνατότητα να προσθέσουμε μέχρι 20 διαφορετικά tab. Μέσα σε κάθε διαφορετικό tab μπορούμε να ρυθμίσουμε και να παρακολουθήσουμε διαφορετικά είδη πληροφοριών και δραστηριοτήτων, μπορούμε μέχρι 10 διαφορετικά stream να επιλέξουμε ανά tab .

Add Stream Επιλέγουμε ένα Social Network Επιλέγουμε Profile Επιλέγουμε έναν τύπο από Stream (δυνατότητα επιλογής σε περισσότερα από 1 Stream ανά Social Network)

Refresh Tabs and Streams