MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
Advertisements

ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΣ ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ
Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Προπονητικό Κέντρο Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008
ΚΟΥΒΑΡΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εργασία Α’ Τετραμήνου Β’1 Τάξης ΓΕΛ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Μαθητών:
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε’1 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ.
Αντρέας Παναγιώτου ΣΤ΄2
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ισπανία Λίγα λόγια για την Μπαρτσελονα Ο αγώνας της Μπαρτσελονας
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
FOOTBALL PLAYERS ON-LOAN. Δανεικοί Ποδοσφαιριστές ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΜΩΝ Μείωση κινήτρων ανάπτυξης ποδοσφαιριστών Έλλειψη διάρκειας.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
Το δίλημμα του φυλακισμένου – Πειραματική προσέγγιση.
2.Παιχνίδια ανά τον κόσμο
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Πετοσφαίρηση Χριστιάννα Λ. Ελενη Ν..
H ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΧΑΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.
3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου
Football Το ονοματεπώνυμο σας Το τμήμα σας Επέλεξε ομάδα…
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ολυμπιακός.
Το FIFA είναι ένα video game που δημιουργήθηκε από την EA Sports τα Χριστούγεννα του Ο κόσμος είχε ανάγκη από διασκέδαση και έτσι η Αμερικανική.
1o ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ-Α2-2014/15 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Βαγγέλης - Ορέστης.
28η Οκτωβρίου.
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΤΣΕΛΣΙ ● Η Τσέλσι (Αγγλικά: Chelsea Football Club) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1905 και από τότε χρησιμοποιεί.
Δ.Π.Θ. ΤΕΦΑΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» ΜΑΘΗΜΑ: ΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ Υπεύθυνη καθηγήτρια Μ. Μιχαλοπούλου.
ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ & ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ Ξένια Ξενοφώντος - Σύμβουλος Ελληνικών ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ »
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Γιάννης Βορρής 20 ο Γυμνάσιο Απρίλιος 2013.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
Τμήμα Β2 του Γυμνάσιου της Νέας Περάμου Καβάλας. Με λένε Μαρίνα Είμαι ο Kevin Με λένε Σοφιέ Με λένε Σαλ Είμαι ο Στέφανος Με λένε Μυρτώ Είμαι η Κατερίνα.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
Γεννήθηκε στις, 12 Ιουνίου του 1969 στην Φρανκφούρτη - Φεβρουάριος ή Μάρτιος 1945 Μπέργκεν - Μπέλζεν. Ήταν Γερμανίδα Εβραιοπούλα που έγραψε ένα ημερολόγιο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ε΄. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η Τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες τόξων, τα ολυμπιακά και τα σύνθετα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA
Πως επηρεάζουν οι ποδοσφαιριστές την μόδα
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
ΓΛΥΚΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΚΑΛΙΜΑΝΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΓΕΡΕΝΤΕ.
Paris Saint-Germain Ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου 1970 μετά τη συγχώνευση μεταξύ Stade Saint-Germain και FC Παρίσι, Paris Saint-Germain Football Club έχουν.
Πανιωνιος Παρά την καταστροφή και τον ξεριζωμό από τη Σμύρνη, ο Πανιώνιος ανασυγκρότησε σχετικά γρήγορα και με επιτυχία την ποδοσφαιρική ομάδα του.
Λευτέρης Δάλπης 1ο Πειραματικό σχολείο
Προέλευση και συμβολισμός του εμβλήματος των ομάδων.
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αγγλικά: Manchester United Football Club) είναι μία από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας. Η.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2018» προς τιμήν του μικρού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ». Όπως κάθε χρόνο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ τιμά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

MILAN Η Μίλαν (ιταλικά: Associazione Calcio Milan, ψευδώνυμο "οι Ροσονέρι"), είναι ιταλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο Μιλάνο της Λομβαρδίας, από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς. Η εντός Ιταλίας συγκομιδή της ομάδας περιλαμβάνει δεκαοκτώ πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και έξι Σούπερ Καπ. Συνολικά, μετρά είκοσι εννέα επίσημους τίτλους στη χώρα της. Εκτός συνόρων, πρόκειται ίσως για τη σπουδαιότερη ιταλική ομάδα.

SAN SIRO Το Stadio Giuseppe Meazza, κοινώς γνωστό ως San Siro, είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην περιοχή San Siro σε Μιλάνο, Ιταλία. Είναι το σπίτι των δύο Associazione Calcio Milan και Football Club Internazionale Milano. Στις 3 Μαρτίου 1980, [2], το γήπεδο πήρε το όνομά του προς τιμήν του Giuseppe Meazza, ο δύο φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου (1934, 1938), ο οποίος

BOATENG Ο Kevin-Prince Boateng (Akan: pron:. / Boʊtɛŋ / BOH-Teng? Γεννηθείς στις 6 Μαρτίου 1987) είναι μια γερμανική- Γκάνα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει για τη Μίλαν [4]. Boateng υπογράψει για την Χέρτα Βερολίνου στην Bundesliga τον Ιούλιο του 1994, το 2006-2007, ορίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της νεολαίας στη Γερμανία, και 2001-2009, εκπροσώπησε την Γερμανία από κάτω των 15 ετών σε υπό-21s τους