2o Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Απλά παραδείγματα συνεργασιών. «8 μήνες- 8 αξίες» •Στόχος: Μέσω δραστηριοτήτων στα πλαίσια 8 πανανθρώπινων αξιών και στα δύο αδελφοποιημένα σχολεία, τα.
Advertisements

“Σταγόνες ζωής, Ιστορίες για το βιβλίο του ΕΝΟ”
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
Παράδειγμα eTwinning καλής πρακτικής
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ΟικοΚοινωνία Η Συμβολή στην Ανάδειξη & Διατήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς των Τσιγγάνων: δράσεις νέων για νέους Ηλεκτρονική Εφημερίδα Φύλλο 4 ο.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ»
Επανομή.
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
ΟικοΚοινωνία Η Συμβολή στην Ανάδειξη & Διατήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς των Τσιγγάνων: δράσεις νέων για νέους Ηλεκτρονική Εφημερίδα Φύλλο 2 ο.
Έρευνα για το Βιβλίο Δημοτικό Σχολείο Αλάμπρας Σχολική χρονιά
1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας.
43ο 2/θ ΝΗΠ/ΓΕΙΟ Ηρακλείου ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΝΑΡΗ
1o Πρότυπο Πειραματικό Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης Στ2 Τάξη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Φιλοθέης 17 Ιουνίου 2006.
Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Φιλοθέης
Αυτό είναι το σχολείο μας!. Πριν ξεκινήσουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα θέσαμε 4 ερωτήματα. Ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε; Τι να κάνουμε.
17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Μακεδονίτισσα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης.
5/2/2014 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΟΡΕΨΕ ΟΣΟ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»
1 2 ος Στόχος Σχολικής Χρονιάς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Εύα Νεοφύτου ΕΜΕ Οικιακής Οικονομίας.
3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΤΑΞΗ: Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ»
Δημοτικό Σχολείο Πέγειας
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Μεσογειακή διατροφή, για μια καλύτερη ζωή»
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Άλμπουμ φωτογραφιών 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Επιμέλεια φωτογραφιών.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΓΩΓΗΣ» Σχ. έτος
Ομάδα Αγωγής Υγείας Σχολικό έτος
Η γιορτή του πορτοκαλιού
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Την ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομώνυμο θέμα από την κ. Μπαλάσκα Ουρανία καθηγήτρια φυσικής αγωγής.
Σχέσεις Ελληνόφωνων χωρίων Ιταλίας- Ελλάδας Λάζαρος Συμεωνίδης Βασίλης Χατζιβασηλέιου.
Σχολικές δραστηριότητες ΄12 2ο ΕΠΑΛ ΛΑΜΙΑΣ
1η Επιστημονική - Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπ/κων Μουσικής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης 2015 θέμα: ''Διαχείριση εκπαιδευτικού υλικού- παρτιτούρας και εξαγωγή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Σεμινάριο με θέμα : ‘Ο ρόλος των εκπαιδευτικών στην πρόληψη.
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗ, δασκάλα Γ΄τάξης ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΣΟΓΛΟΥ, δασκάλα Ε΄τάξης.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΠΕ10.50 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΟΣΧΟΒΑ Γ.ΠΕ18.12-ΠΑΠΑΔΗΣ Δ.ΠΕ17.06.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας &Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας Παναγιωτόπουλος Γιώργος ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας.
Ψηφιακή τάξη Σπύρος Στρατηγός Άρης Σερμέτης Πέτρος Στεμπάρι.
Εκδήλωση για την 1 η Απριλίου 1955 Τα παιδιά της Β’2 παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με θεατρικά, τραγούδια και ποιήματα. Τα παιδιά της Α’ τάξης τραγούδησαν.
Μουσική παράσταση μνήμης για τον αγώνα του Οκτώβρη του 1940 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ 27 Οκτώβρη 2016 Υπεύθυνος εκπαιδευτικός : Γιαννούτσος Παναγιώτης Επιμέλεια.
«Σχεδιάζω τη γειτονιά µου»
Δεν ξεχνώ ! ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Στόχος Υπουργείου Παιδείας για τον Πολιτισμό
O πρώτος χρόνος της δράσης eTwinning
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ)
ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΟΡΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΡΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΡΕΝΑΡΟΥ
1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955.
Γυμνάσιο Νέου Ολβίου Ξάνθης
Μουσικό Σχολείο Πατρών
ΣΥΡΤΟΣ 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παράλληλες εκδηλώσεις
MONEY SHOW 2017 «Μικρομεσαιεσ Επιχειρησεισ και ο ρολος τουσ
Ιθκιέρδο Μαρία Ιωακίνα
Τα βήματα που ακολουθήσαμε για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα
Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ !! Η Χορευτική ομάδα του σχολείου μας μετά από πρόσκληση.
Οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές της Δ΄ Τάξης του
Εκπαιδευτική διημερίδα
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους σας προσκαλούν
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 42ου Δημοτικού Σχολείου και των 27ου και 71ου Νηπιαγωγείων Πάτρας, σας προσκαλούν.
5/2/2014 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΟΡΕΨΕ ΟΣΟ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της Κρήτης να ξαναπιάσουν στα χέρια τους, το νήμα του υπέρλαμπρου πολιτισμού τους και.
ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
1/Θ Νηπιαγωγείο Καραιΐκων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

2o Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών

Υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου Κύπρου ΗΜΕΡΑ ΚΥΠΡΟΥ Παρασκευή 20 Ιανουαρίου Υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου Κύπρου

Η εκδήλωση – έκθεση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου προς τιμήν της αδελφοποίησης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλύρου με το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών. Η προετοιμασία ξεκίνησε από τις αρχές Νοεμβρίου με τη συνάντηση των εκπαιδευτικών του σχολείου του Φιλύρου με τον Πρόξενο της Κύπρου. Στην πορεία των ετοιμασιών προστέθηκε η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδας και ο Κυπριακός Οργανισμός τουρισμού. Το Προξενείο προσέφερε την μόνιμη έκθεση «Αμμόχωστος-Μια πόλη φάντασμα». Η ΚΕΒΕ προσέφερε φωτογραφικό υλικό της εισβολής, της προσφυγιάς καθώς και ηρώων της ΕΟΚΑ και νεοτέρων αλλά και το χορευτικό της συγκρότημα. Ο ΚΟΤ προσέφερε τουριστικό υλικό. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου θα συνέβαλλε στην εκδήλωση – έκθεση με τους χώρους παρουσίασης της εκδήλωσης – έκθεσης αλλά και με παρουσιάσεις των μαθητών της Δ’ τάξης.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση οι οποίοι παρέστησαν ήταν: Ο Πρόξενος Κύπρους κ. Μανδρίτης Αντώνιος Οι βουλευτές της Ν.Δ κ. Καράογλου Θεόδωρος και κ. Αναστασιάδης Σάββας και των ΑΝ.ΕΛ κ. Λαζαρίδης Γεώργιος Ο Διευθυντής Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Γεωργίου Χρήστος Ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Καρύδας Απόστολος Ο Δήμαρχος Λατσιών κ. Πιτταράς Χρήστος Ο Δήμαρχος Χορτιάτη – Πυλαίας κ. Καϊτεζίδης Ιγνάτιος Ο Αντιδήμαρχος Χορτιάτη – Πυλαίας κ. Μπαμπαράτζας Γεώργιος Κύριος Ομιλητής στην εκδήλωση ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κ. Παπαπολυβίου Πέτρος Θέμα της ομιλίας , «Μακεδονία – Κύπρος, κοινά βήματα στα μονοπάτια της ιστορίας» Χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα της Κυπριακής Εστίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρου και ο Ποντιακός Σύλλογος Φιλύρου. Έπαιξε λύρα και τραγούδησε ο μαθητής της Δ’ τάξης Φιλιππίδης Νίκος.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν… Πρόξενος της Κύπρου κ. Αντώνης Μανδρίτης

Βουλευτής Α΄Περιφέρειας Κ. Λαζαρίδης Βουλευτής κ. Καράογλου Θεόδωρος

Εκπρόσωπος Περιφερειακού Διευθυντή εκπαίδευσης Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης Κ. Αναστασιάδης

Δήμαρχος Λατσιών κ. Χρίστος Πιτταράς Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Καϊτεζίδης Ιγνάτιος

Εκπρόσωπος του σχολείου μας και διαχειρίστρια του προγράμματος κα Κρίστα Χρήστου

Κύριος ομιλητής ο αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κ. Πέτρος Παπαπολυβίου. Θέμα: Μακεδονία και Κύπρος : κοινά βήματα στα μονοπάτια στης ιστορίας

Στην εκδήλωση : - προβλήθηκε φιλμάκι για το Δήμο Λατσιών και μικρή ταινία με θέμα: «Αμμόχωστος: πόλη φάντασμα» Διαβάστηκαν εκθέσεις προσφυγόπουλων από την Αμμόχωστο γράμμενες τον πρώτο καιρό της εισβολής του 1974 Απαγγέλθηκαν ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη Παρουσιάστηκαν κυπριακά τραγούδια και χοροί

Παρουσιάστηκαν χοροί από την Μακεδονία και τον Πόντο Παρουσιάστηκε η έκθεση φωτογραφιών για την Αμμόχωστο - Έκθεση κυπριακών προϊόντων , παραδοσιακών στολών και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες της Κύπρου για ελευθερία.

Φωτογραφικό Υλικό της εκδήλωσης

Φωτογραφικό Υλικό της εκδήλωσης

Φωτογραφικό Υλικό της εκδήλωσης

Φωτογραφικό Υλικό της εκδήλωσης

Μαθητές στην Προσφυγιά

Αυτό που έγινε σήμερα δεν περιγράφεται. Ποιον να πρώτο αναφέρεις? Μπούτζας Τάσος  feeling blissful. 20 January at 21:59 · Fíliron, Greece ·  Αυτό που έγινε σήμερα δεν περιγράφεται. Ποιον να πρώτο αναφέρεις? Από βουλευτές? Δημάρχους? Υπεύθυνους εκπαίδευσης? Γονείς και μαθητές? Είναι αυτό που λένε, της κακομοίρας. Άξιζε τελικά η κούραση και το τρέξιμο 3 μηνών. Ναι, 3 μήνες προετοιμασία. Ευχαριστώ όλους τους φίλους. Δεν ονομάζω γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον....Απλά ευχαριστώ από καρδιάς!!!