Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Την ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομώνυμο θέμα από την κ. Μπαλάσκα Ουρανία καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Την ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομώνυμο θέμα από την κ. Μπαλάσκα Ουρανία καθηγήτρια φυσικής αγωγής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Την ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομώνυμο θέμα από την κ. Μπαλάσκα Ουρανία καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

2 Επίσκεψη στις 21 Ιανουαρίου 2015 της κα Τσεμπέρη Καλλιόπης σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, η οποία εισηγήθηκε με θέμα: «Διαφυλική Αγωγή και Υγεία»

3 Επίσκεψη των παικτών της ομάδας του μπάσκετ Προμηθέας στις 02/04/2015. Συνομίλησαν με τους μαθητές, έπαιξαν μαζί τους και αυτοί δέχθηκαν το κάλεσμα της ομάδας στους επερχόμενους αγώνες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο μαθητής μας Κυριλής Δημήτριος μέλος της ομάδας και πολλά υποσχόμενος παίκτης.

4 Στην εκδήλωση της 25 ης Μαρτίου 2015, η χορευτική ομάδα του σχολείου από το Περιβαλλοντικό πρόγραμμα του κ. Ευάγγελου Κυριακουλόπουλου «Ή καθ΄ ήμάς Μικρά Ασία» και την επιμέλεια της κ. Μπαλάσκα Ουρανίας, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς από την περιοχή, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα

5 Συμμετοχή στην Αγωγή σταδιοδρομίας με θεματική ενότητα «escape: Μια εκπαιδευτική αθλητική πρόκληση για την ανάπτυξη της αυτογνωσίας των μαθητών» ομάδα Γ2. Η ξένη αποστολή μαθητές-καθηγητές πειραματίστηκαν στα εργαστήριά μας, έπαιξαν, χόρεψαν και γεύτηκαν μαζί μας, παραδοσιακά γλυκά.

6 Συμμετοχή στο 4 ο συνέδριο του erasmus + Κ2 project «Be yourself, proof yourself». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από 18/ 06/2015 έως 22/06/2015 στην Τσεχία.

7 Συμμετοχή στο 1 ο Μαθητικό Φεστιβάλ Πολιτισμού που έγινε στις 25, 26, 27, 28 και 29 Ιουνίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Σε αυτό το συνέδριο παρουσιάστηκε το καλλιτεχνικό μέρος του πολιτιστικού προγράμματος «Η καθ΄ημάς Μικρά Ασία»


Κατέβασμα ppt "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Την ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομώνυμο θέμα από την κ. Μπαλάσκα Ουρανία καθηγήτρια φυσικής αγωγής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google