Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ !! Η Χορευτική ομάδα του σχολείου μας μετά από πρόσκληση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ !! Η Χορευτική ομάδα του σχολείου μας μετά από πρόσκληση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ !!
Η Χορευτική ομάδα του σχολείου μας μετά από πρόσκληση του Πάτερ Χαράλαμπου και Θεοδόσιου, παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του Ιερού Ναού της Παναγίας της Οδηγήτριας στον Πειραιά για το κόψιμο της πίτας τους, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας. Η Χορευτική Ομάδα χόρεψε τέσσερις χορούς λόγω περιορισμένου χρόνου : Συρτό , Πλατανιώτικο, Λέρικο ισσό & Τσιριγώτικο. Μόλις δύο μήνες μετά τη σύσταση του χορευτικού, έχει καταφέρει να έχει μια αξιοπρεπές παρουσία. Στο τέλος του προγράμματος τα μέλη του χορευτικού έλαβαν τιμητικούς επαίνους. Υπεύθυνη Χορευτικού Τμήματος & Χοροδιδασκαλίας : Παράσχου Γεωργία. Ο διευθυντής : Σωτηρίου Χαράλαμπος


Κατέβασμα ppt "Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ !! Η Χορευτική ομάδα του σχολείου μας μετά από πρόσκληση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google