Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ψηφιακή τάξη Σπύρος Στρατηγός Άρης Σερμέτης Πέτρος Στεμπάρι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ψηφιακή τάξη Σπύρος Στρατηγός Άρης Σερμέτης Πέτρος Στεμπάρι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ψηφιακή τάξη Σπύρος Στρατηγός Άρης Σερμέτης Πέτρος Στεμπάρι

2 Εισαγωγή Η ψηφιακή τάξη είναι μια κανονική τάξη με δάσκαλους, μαθητές και μαθήματα με μόνη διαφορά το ότι όλα γίνονται μέσα σε έναν υπολογιστή ένα wiki και όχι σε ένα κανονικό κλασσικό σχολείο!!!

3 Λειτουργία Η δικιά μας Ψηφιακή τάξη (Ψηφιακή τάξη Στ΄2 6ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας)λειτουργεί κυρίως τα απογεύματα καθώς το πρωί έχουμε Σχολείο,εκτός από τα Σαββατοκύριακα που αν κάποιος θέλει να μπει και να κάνει εργασίες μπορεί να το κάνει ελεύθερα!!!

4 Κύριο Στοιχείο Το Κύριο στοιχείο της Ψηφιακής Τάξης είναι το ότι είναι εθελοντική. Δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να κάνει εργασίες εάν δεν το θέλει. Αντιθέτως μπορεί ελεύθερα να κάνει παρουσιάσεις με θέματα όπου τον απασχολούν!!!

5 Εργασίες Τα θέματα επιλέγονται το πρωί στο σχολείο. Μετά όταν έχουμε πια έτοιμες τις εργασίες, τις παρουσιάζουμε στους συμμαθητές μας οι οποίοι μας λένε τη γνώμη τους. Τέλος συγκεντρώνουμε όλες τις απόψεις για το πώς θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η εργασία μας, τη διορθώνουμε και την φτιάχνουμε ακόμη καλύτερη.

6 Παρουσιάσεις Στην Ψηφιακή τάξη ανεβάζουμε και διάφορες παρουσιάσεις οι οποίες κυρίως έχουν ως θέμα πράγματα όπου απασχολούν την σημερινή εποχή, την επικαιρότητα!!!

7 Εικόνες

8 Τέλος Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!!!


Κατέβασμα ppt "Ψηφιακή τάξη Σπύρος Στρατηγός Άρης Σερμέτης Πέτρος Στεμπάρι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google