ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

1 Χ Ο υπό έκδοση νόμος για τις υπηρεσίες πληρωμών στην εσωτερική αγορά Χρήστος Βλ. Γκόρτσος Αναπληρωτής Kαθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου, Πάντειο.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Δημιουργία εξουσιοδότησης (από τον πελάτη σας) Ιστοσελίδα της Γ. Γ. Π
ΕΥΡΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ elemedu. upatras
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Υπηρεσία Δανεισμού - Διαδανεισμού
«ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΕΛΙΔΑ»
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Μέρος Δεύτερο: Το πλαίσιο υλοποίησης Κεφάλαιο 4: Η Ηλεκτρονική κυβέρνηση. Κεφάλαιο 5: Η εκπαίδευση στην ΚτΠ. Κεφάλαιο 6: Το νέο Μοντέλο της απασχόλησης.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Ηλεκτρονική Γραμματεία
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Μπόλαρη Αγγελικη(1451) Επιβλέπων Βολογιαννίδης Σταύρος ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σέρρες 2013.
Φυτωριακή επιχείρηση Άδειες εμπορίας και παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού.
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ.
BHMA 1o Ο ΧΩΡΟΣ ΕΓΚΑTΑΣTΑΣΗΣ της επιχείρησης είναι απαραίτητο να είναι γνωστός και εξασφαλισμένος πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια BHMA 2o ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Σύνταξη και Υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης & Τεχνικού Δελτίου Πράξης.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
ΑΔΕΙΕΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γεωπόνος Msc ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΕΛΑΙΑΣ.
1 Apothesis : Νέο Ακαδημαϊκό Αποθετήριο ΕΑΠ Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΗΜΕΡΙΔΑ «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα» Ενημέρωση για τις τέσσερις Θεματικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων Συγγραφής Βιβλίων.
Κατασκευαστικά Στοιχεία Μονάδων Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος Μaster TEI Πελοποννήσου Αγορά: α. Αγροτικού Οχήματος β. Κινητού Ψυκτικού Θαλάμου Θέμα Άδεια Θερμοκ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 3 ΗΣ ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
27/9/2016 Παρουσίαση Web Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλισης και Αποζημιώσεων ΕΛΓΑ Μπαλατσού Μαρία, Δ/νση Πληροφορικής ΕΛΓΑ, Απρίλιος 2016.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Ermis.gov.gr.
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επίσημοι Έλεγχοι Γεωργικών Φαρμάκων
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ
Παρουσίαση Web Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλισης και Αποζημιώσεων ΕΛΓΑ
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
Κανόνες Ασφαλούς Χρήσης του Διαδικτύου
Γνωριμία με το Διαδίκτυο
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
RAP4LEO Εργαλείο για τις Εκθέσεις Κινητικότητας
Κανόνες Ασφαλούς Χρήσης του Διαδικτύου
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης
Βραχυχρόνιες Μισθώσεις Διαδικασία και Φορολόγηση
Ηλεκτρονική Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων μέσω της Υπηρεσίας TAXISnet
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Στα διάφορα επαγγέλματα
«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ»
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Φορολογικη Ι τιμολόγιο πώλησης
Σχολείο : Διεύθυνση Εκπαίδευσης : Σχολικό έτος :
Eπίκ. Καθ. Αθηνά Λαζακίδου
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Σχολείο : Διεύθυνση Εκπαίδευσης : Σχολικό έτος :
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΚΑΝ(ΕΚ) 436/09 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ 479/2008 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΤΑΦΥΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΚΑΝ(ΕΚ) 436/09 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ 479/2008 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΤΑΦΥΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ: 1. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 0,1 ΕΚΤΑΡΙΟ (1 ΣΤΡΕΜΜΑ) ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ & ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ. 2. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ/ΟΙΝΟΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ( ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ). ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ: 1. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΧΑΛΑΖΙ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΚΤΛ) 2. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ. 3. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣ ΧΥΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΝ ΟΡΟ «ΧΥΜΟΠΟΙΗΣΗ». Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ 1. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ Υ.Π.Α. Α. Τ.: e-services.minagric.gr 2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» 3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ: 1. ΕΠΙΘΕΤΟ 2. Α.Φ.Μ. 3. ΤΗΛΕΦΩΝΟ 4. (ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ) 5. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 6. ΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ) 7. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (Τ.Κ.) 8. ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΕΙΝΑΙ: 1540 ΚΑΙ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ, ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: I. I.ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ (USERNAME) II. II.ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗ (PASSWORD) ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΧΑΛΑΖΙΟΥ, Κ.Τ. Λ.. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ: ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΜΑΧΙΟ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΟΜΙΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΛΟΥΝΤΑ: ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΟΥΝΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΟΜΙΣΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΠΓΕ: ΟΙΝΟΠΟΙΟΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΧΙ ΠΟΠ/ΠΓΕ: ΟΤΑΝ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΛΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ «ΟΚ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΚΟΣΜΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ 10), ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ : ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΕΩΠΟΝΟ MSc ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΥ ΥΠΑAT Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ: serres.pkm.gov.gr, στη θέση εκδηλώσεις ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ 10, ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΚΟΣΜΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ