 O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών. O Φώτης χώρισε με την.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Advertisements

Στο σχολείο Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο.
Τζάκλιν Ουίλσον : Γεννήθηκε το 1945 στο Μπαθ. Εργάστηκε σε εκδοτικό οίκο, δούλεψε ως δημ/φος προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή.
Το συμμάζεμα της σοφίτας του σπιτιού έφερε στο μυαλό μου πολλές αναμνήσεις όταν ήρθε στα χέρια μου …. Το συμμάζεμα της σοφίτας του σπιτιού μου έφερε στο.
Ο ΝΑΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
1 Δορυφορικό 3 ης Ομάδας. 2 ΕΜΕΙΣ πώς βλέπουμε το Λόγο του Θεού;
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
Πασχα!!!!.
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.
Ε.Π.Λ.ΗΕ.Π.Λ.Η Πάσχω από… …εσείς; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!
Modern Greek Lessons 29, 30.
Ζωρζ Σαρή.
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
14. Αιρέσεις : εσωτερική πληγή της Εκκλησίας
ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ;
 To θύμα και ο θύτης του ΗΣ Τι έγινε : ο θύτης έστειλε μήνυμα στο θύμα 1ο λάθος του θύματος: έπεσε στην παγίδα και απάντησε Ο θύτης κανόνισε συνάντηση.
Σπίτι για πέντε Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Ρίκο και Όσκαρ Η συμμορία του μπίνγκο. Συγγραφέας Ο Αντρέας Σταινχέφελ γεννήθηκε το 1926 στο Μπάτενμπεργκ της Γερμανίας και εργάζεται ως μεταφραστής,
Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Κάντε κλικ για έναρξη… Τ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κέντρο εντολών Χώρος γραφικών (σελίδα) Χώρος σύνταξης διαδικασιών.
ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Το βιβλίο που διάβασα 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε2.
Βασίλης Αθανασιάδης Τάξη Ε ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Harry Potter Η μαγεία της ψυχολογίας
ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ Νόμπελ Ειρήνης. Βιογραφία: Γεννήθηκε στα Σκόπια το 1910 Στα 12 αισθάνθηκε το κάλεσμα από τον Θεό Στα 18 εισάγεται στο Τάγμα των αδερφών.
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Βαγγέλης Χαμουρατίδης
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ Δήμητρα Σκιάνη Νίνα Καλύβα Μαργαρίτα Δουκάκη Άννα.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
ΔΙΑΛΕΞΗ 12η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-
Ένα γράμμα για την Ιωάννα Χατσίκου Ιωάννα
Άννα Φράνκ ΤΖΟΤΖΕΦΙΝ ΠΟΥΛ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΡΕΤ. Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τις δουλειές και τις περιουσίες τους. Η Άννα Φρανκ ήταν.
Ζώρζ Σαρή. Γεννήθηκε το 1925 στην Αθήνα και πέθανε στις 9 Ιουνίου του Η μητέρα της ήταν Γαλλίδα από τη Σενεγάλη και ο πατέρας της από το Αϊβαλί.
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η΄ Εξάμηνο Τμήματος Χρηματοοικονομικής.
ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ. ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ Λίγα λόγια για την συγγραφέα Γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας, από δεκαεπτά ετών, όμως, ζει στην Αθήνα. Έμαθε βιβλιοθηκονομία.
ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Προετοιμασία της Βιβλικής
Γεια! Καλώς ήρθες! Πώς σε λένε;
Ευγένιος Τριβιζάς.
χωρίς δίκτυο ? δύσκολη ανταλλαγή αρχείων
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Το πρόβλημα του Βαρκάρη
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
Λ. Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου
Σεπτέμβρης 2015 Ε1’ Ελευθερία Μπάξα.
Ευσταθία Μπολιεράκη ε
ΤΑΣΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015 Ε2.
Script στησίματος των γρίφων
ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
Σταυρούλα Τσέλου! 17/10/2015 Στ΄2.
Με το σεις και με το σας (3)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Πού είναι η μοτοσικλέτα;
Emotions
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών. O Φώτης χώρισε με την Μαρία. Επίσης και η Άννα χώρισε με τον Νικό. Η Μαρία και ο Φώτης θέλουν να μείνουν μαζί αλλά ο Άρης και ο Φίλλιπος δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Μετά από δυο εβδομάδες ο Άρης έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα. Ύστερα από λίγο καιρό ο Άρης έγινε καλά. Μετά από λίγο καιρό η μάμα τους έμεινε έγκυος και τα δύο παιδιά κατάλαβαν ότι πρέπει να ενωθούν και να βοηθήσουν την μητέρα τους.

O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών.ο ο Φώτης χώρισε με την Μαρία. Επίσης και η Άννα χώρισε με τον Νικό. Η Μαρία και ο Φώτης θέλουν να μείνουν μαζί αλλά ο Άρης και ο Φίλλιπος δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.

Ένα μαγικό πλάσμα που το λένε ζουλ εμφανίζεται με ανθρωπινή μορφή. Αυτός συνομιλεί με τα δυο αγόρια και τα κάνει να τσακώνονται με τις ώρες και για αυτό η μάμα θέλει να τους ενώσει. Αλλά ο ζουλ δεν τους αφήνει. Τα δυο αγόρια μαζί του συνομιλούν για πολύ καιρό και ώσπου ο ζουλ εξαφανίστηκε. Αυτοί σταμάτησαν να τσακώνονται και συνεχώς τον καλούσαν αλλά ποτέ δεν εμφανιζόταν.

O μικρότερος καθώς πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο τρακάρε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ύστερα από λίγο καιρό έγινε καλά. Η μάμα έγινε έγκυος και τα αγόρια κατάλαβαν ότι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να συμφιλιωθούν.

 Ο μικρός που έπαθε το ατύχημα δεν κατάφερε να επιζήσει. Όταν μεταφέρεται στο νοσοκομείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του. Από τότε ο μεγάλος κλείστηκε στον εαυτό του.

 Το βιβλίο αυτό ήταν απλά υπέροχο!! Με πολύ ενδιαφέρον και συγκίνηση!!

 Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου γράφει βιβλία κυρίως για παιδιά και νέους. Ασχολείται επίσης με τη θεωρητική μελέτη της παιδικής λογοτεχνίας. Μέχρι σήμερα έχει γράψει περισσότερα από 60 βιβλία. Έργα της έχουν μεταδοθεί από το ραδιόφωνο, έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση, έχουν περιληφθεί σε ανθολογίες και περιοδικά κι έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ιαπωνικά, στα αλβανικά και στα κορεατικά.