Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το βιβλίο που διάβασα 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το βιβλίο που διάβασα 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το βιβλίο που διάβασα 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε2

2 Το βιβλίο που διάβασα Η ταυτότητα του βιβλίου: Τίτλος: Μια αδερφή σκέτος μπελάς Συγγραφέας: Jacqueline Wilson Εικονογράφος: Nick Sharratt Εκδότης: Ψυχογιός Μεταφραστής: Ράνια Μπουμπουρή Είδος βιβλίου: λογοτεχνικό

3 Το βιβλίο που διάβασα Τόπος: στο σπίτι των δύο κοριτσιών και στο σχολείο τους Χρόνος: όταν τα κορίτσια πήγαιναν σχολείο Ήρωες: η Μαρτίνα ή Μάρτι, η μεγαλύτερη αδερφή της, η Μελίσα, η μαμά της και ο μπαμπάς της Αφηγητής: η Μαρτίνα, η μικρή κόρη

4 Το βιβλίο που διάβασα Σπουδαία γεγονότα: Τα δύο κορίτσια μάλωναν συνέχεια, όμως μετά τον τραυματισμό της μεγάλης αδερφής, που τον προκάλεσε η μικρή, η μεγάλη κάλυψε την μικρή λέγοντας ψέματα στους γονείς τους. Μετά από αυτό το γεγονός, τα δύο κορίτσια ήταν αγαπημένα και δεν ξαναμάλωσαν ποτέ.

5 Το βιβλίο που διάβασα Το βιβλίο μού άρεσε, γιατί έχω κι εγώ μια μεγαλύτερη αδερφή και έτσι κατάλαβα τι μπορεί να συμβεί από τους καβγάδες μεταξύ μας. Επίσης μού άρεσε, γιατί ήταν μια πολύ διασκεδαστική ιστορία, με πολύ γέλιο και ωραία διδάγματα. Σας προτείνω να το διαβάσετε.

6 Το βιβλίο που διάβασα Πηγές: Βιβλίο «Μια αδερφή σκέτος μπελάς»

7 Το βιβλίο που διάβασα 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε2


Κατέβασμα ppt "Το βιβλίο που διάβασα 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google