ΔΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ Τμήμα : Θρησκευτικός Τουρισμός 2016 Αλεξάνδρα Σπ. Μπίσκου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Θεματική Ενότητα: Φτώχια Βραζιλία: Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακοί Αγώνες γκρεμίζουν τις φαβέλας Θεματική Ενότητα: Φτώχια.
Advertisements

Αποτελέσματα έρευνας για την απόκτηση βασικών δεδομένων
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»
ο Σύστημα Ψηφιακής Διαδραστικής Ξενάγησης σε ανοικτούς χώρους Το Xenagos city είναι ένα ισχυρό εργαλείο που αναβαθμίζει την αξία του Ασύρματου δικτύου.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Case study: Δημόπουλος Γεώργιος «Προέχει η ενημέρωση του πελάτη μας»
Ξεναγήσεις / εκδρομές : • Μισή μέρα ξενάγηση στο Alas Kedaton,Mengwi & Tanah Lot τιμή 30 € κατ’ άτομο ( Minimum 2 άτομα) • Ηλιοβασίλεμα στο ναό.
Μεθοδολογία αναζήτησης. Χαρακτηριστικά των ερευνητών του διαδικτύου.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ (web tools) + ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΘΗΣΗΣ (PLN) Άννα Βαρνά
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση πληροφοριών Επίπεδο.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»
Γινόμαστε, μικροί ερευνητές...
Είμαστε το 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σχολείο Κατερίνης
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ AMUSE
ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 6.3 Τρόπος σχεδιασμού της επί τόπου υποστήριξης για πρακτικά θέματα και θέματα επιμελητείας.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τα θετικά και αρνητικά.
του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Συνάντηση γονέων για το ταξίδι στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ- ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΑΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Β ΚΑΛΩΤΑ ΑΝΝΑ Β
Μάρκετινγκ και Προώθηση Θεματικό εργαστήριο Πρεσβευτές Μάθησης της Κοινότητας Grant agreement no /
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ (ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ) ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΥΡΜΕΝΤΖΑ ΕΦΗ (Β2) ΚΟΥΡΜΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
1 Αδάμ Δαμιανάκης Conceptum A.E. Tουριστικές και Πολιτιστικές Πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Η περίπτωση του.
Άραγε το αυτοκίνητο είναι χρήσιμο…….. … ή επιβαρύνει μόνο το περιβάλλον και δεν το χρειαζόμαστε.
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς στο διαδίκτυο. γρά φ Xρησιμοποιήστε την ίδια ευγένεια που θα δείχνατε αν είχατε µια προσωπική επικοινωνία. Ακολουθείστε τους.
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
Εργασία για το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας Από τη μαθήτρια: Λιάνα Ιβάντσικ!!!
Φιλοτελισμός, ένα πρόγραμμα πολιτιστικών θεμάτων που δουλέψαμε στο 14ο Νηπιαγωγείο Δράμας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ Γεωργιαδου.
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Εργασίες Διδακτική των κοινωνικών επιστημών Μαρία Ρεπούση.
Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Εικονικά Μουσεία Ημερίδα «Εικονικά Μουσεία» Παρουσίαση του Δικτυακού Τόπου των Εικονικών Μουσείων.
 Ένας τόπος μπορεί να αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις νέες τεχνολογίες για να προβάλει τα πλεονεκτήματα του.  Τα παρακάτω μέσα χρησιμοποιούνται πολύ.
Το δικαιωμα ςτο παιχνιδι
Εισαγωγή στην Έννοια του Αλγορίθμου και στον Προγραμματισμό
NATiVuS.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΣΠΥΡΕΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΜ : 1022.
ΛΕΑΝΚΑ ΣΥΜΕΩΝ ΑΜ:5287. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Λίγα λόγια για την εταιρεία 2.Αεροπορικά εισιτήρια 3.Κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου 4.Η επιλογή +/- 3 ημέρες 5.Πτήση.
Μάθημα: Διοίκηση Επιχειρήσεων Εναλλακτικού Τουρισμού Πάρις Τσάρτας Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης Σαραντάκου Έφη Διδάκτορας Χωροταξίας – Τουριστικής Ανάπτυξης.
Η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Ρέα Βερβίτα Γενική Διευθύντρια Rent a Car.
Η φιλοξενία στην ομηρική και στη σημερινή εποχή. Μάθημα: ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Μαθήτρια: Χαρά Λύκου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ. TRIPADVISOR Προγραμματίζει ταξίδια εκατομμύρια κριτικές (περιγράφουν τις καλύτερες και τις χειρότερες διακοπές) Είναι δωρεάν χρήσιμες.
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
Μεθοδολογία Έρευνας Διάλεξη 4 η (2015 – 16) Βιβλιογραφική Έρευνα Δρ. Αλέξανδρος Αποστολακης
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Μείωση της αποφυγής - avoidance reduction Λίγοι θεραπευτές σήμερα θα χρησιμοποιούσαν αυτή την προσέγγιση μεμονωμένα. Τη χρησιμοποιούν ως ένα μέρος του.
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
τομεακό πρόγραμμα Erasmus ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS
Ταξιδιωτικό γραφείο Ταξιδιωτικό γραφείο
Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Καθηγήτρια κα Β. Δεριζιώτη
Βδομάδα 2_4/4/16 Στόχοι Revision.
Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Ιάσμου Εκπαιδευτικός: Μελέκ Ιμάμ
ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!!
1.4 Επικοινωνία και προβλήματα – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Ενότητα 6 Ανάπτυξη Γραπτού Λόγου: Σύνταξη Επιστολής
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (30%)
Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (ΕVS)
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
γραφείο Ταξιδιωτικό Ταξιδιωτικό γραφείο
Ασφάλεια των Συσκευών-Ασφαλής χρήση του κινητού τηλεφώνου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ Τμήμα : Θρησκευτικός Τουρισμός 2016 Αλεξάνδρα Σπ. Μπίσκου

Στοιχεία που συνθέτουν την οργάνωση ταξιδιού Η επιλογή προορισμού μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική για τον καθένα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες. Σε κάθε περίπτωση, μη δίνετε σημασία στην εικόνα που σχηματίζουν τα ΜΜΕ για κάποιες φτωχές χώρες. Πάρτε ένα Lonely planet, αναζητήστε πληροφορίες στο internet, οργανωθείτε καλά και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Το πιο πιθανό είναι να γυρίσετε θετικά εντυπωσιασμένοι. Ακόμη όμως και στην Ευρώπη, μπορεί κάποιος να βρει πολύ ενδιαφέροντες προορισμούς. Η μεγαλύτερη οικειότητα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να περιπλανηθεί εκτός της τουριστικής περιοχής μιας πόλης/χώρας και να αναμειχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό με τους ντόπιους.

Στοιχεία που συνθέτουν την οργάνωση ταξιδιού Ψάξτε από νωρίς για εισιτήρια αεροπλάνου ή άλλων μέσων. Αν προτιμήσετε low-cost αεροπορικες όπως η easyjet, θα βρείτε πολύ καλές τιμές, μερικούς μήνες πριν την πτήση. Μια λίστα των low-cost airlines θα βρείτε εδώ attitudetravel.com και εδώ low-cost-airline-guide.com Τις πτήσεις από Αθήνα για όλα τα αεροδρόμια του κόσμου θα βρείτε εδώ, με ωραίους χάρτες: aia.gr Αν κάνετε stopover σε μια πόλη ή αν η επιστροφή σας είναι αρκετές μέρες μετά, καλό είναι να τηλεφωνήσετε στην αεροπορική εταιρία για confirmation της θέσης σας. Αποφασείστε που θα μείνετε. Αν διαλέξετε τη φιλοξενία από ντόπιους, επικοινωνείστε έγκαιρα μαζί τους και διαλέξτε τους προσεκτικά. Αν ψάξετε για hostel το καλύτερο site για αναζήτηση είναι το hostelworld.com Hostel δε σημαίνει απαραίτητα δωμάτιο με πολλά άτομα. Μπορείτε να βρείτε και private rooms. Επίσης από την παραπάνω σελίδα θα βρείτε και budget hotels. Για ξενοδοχεία, καλές τιμές κατά καιρούς έχω βρει στα sites: gtahotels.com booking.comattitudetravel.comlow-cost-airline-guide.comaia.grhostelworld.com gtahotels.com booking.com

Στοιχεία που συνθέτουν την οργάνωση ταξιδιού Για μετακινήσεις μεταξύ πόλεων στην Ευρώπη, αν είστε πολλά άτομα, συνήθως συμφέρει οικονομικά η ενοικίαση αυτοκινήτου. Ψάξτε και συγκρίνετε τιμές. Για δρομολόγια τρένων το καλύτερο site είναι το bahn.de (διαλέξτε την αγγλική γλώσσα από την αρχική σελίδα). Για τις μετακινήσεις μέσα σε μια πόλη προτιμήστε το περπάτημα ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη και ο ασφαλέστερος.bahn.de

Στοιχεία που συνθέτουν την οργάνωση ταξιδιού Πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι διαβάστε λίγα πράγματα για την ιστορία του τόπου που επισκέπτεστε. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα αυτά που θα δείτε. Δε θα είναι τυχαίες εικόνες στα μάτια σας, αλλά εικόνες με νόημα. Ακόμα και η συμπεριφορά των ανθρώπων θα σας γίνει περισσότερο κατανοητή.

Χρήσιμες συμβουλές για οργάνωση ταξιδιού Πηγαίντε για φαγητό σε μέρη που είναι γεμάτα από ντόπιους! Ψάξτε από πριν στο internet για συγκεκριμένες προτάσεις αν θέλετε. Αποφύγετε τις πολύ τουριστικές περιοχές. Προσπαθήστε να μάθετε μερικές βασικές λέξεις της γλώσσας. Ένας χαιρετισμός και ένα ευχαριστώ στη γλώσσα τους είναι κάτι που μπορείτε όλοι να μάθετε και θα το εκτιμήσουν αρκετοί. Αν δε σκοπεύετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι (αρκετών ημερών) θα ήταν πολύ καλή ιδέα να αφιερώσετε χρόνο πριν το ταξίδι για να μάθετε τα βασικά της γλώσσας. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για να μη μιλάτε μόνο με τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας. Χρήσιμα και ενδιαφέροντα sites με πληροφορίες από ταξιδιώτες και forum για ερωτήσεις:

Σωστή ενημέρωση για την οργάνωση ταξιδιού Μάθετε για το νόμισμα της χώρας, την ισοτιμία του και ελέξτε από την τράπεζά σας αν μπορείτε να κάνετε ανάληψη από ΑΤΜ εκεί. Μάθετε αν υπάρχουν αρκετά ΑΤΜ και αν γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες. Συνήθως είναι καλό να έχετε και κάρτα και μετρητά σε δολλάρια/ευρώ (ανάλογα τη χώρα) και ταξιδιωτικές επιταγές (travellers cheques). Ενημερωθείτε για το κλίμα της χώρας και μερικές μέρες πριν, κοιτάξτε την πρόγνωση του καιρού από σελίδες όπως: weather.com wunderground.com Ελέξτε το διαβατήριό σας. Αρκετές χώρες απαιτούν να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημερομηνία εισόδου σας στη χώρα. Αν χρειαστεί πηγαίντε στη πρεσβεία για βίζα. weather.com wunderground.com

Ενημερωθείτε για πιθανά εμβόλια που πρέπει να κάνετε (αν πηγαίνετε εκτός Ευρώπης). Μερικά είναι απαραίτητα για να μπείτε στη χώρα και μερικά συνίστανται από τους γιατρούς. Ψάξτε έγκαιρα για το θέμα αυτό, καθώς μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε τα εμβόλια 2-3 μήνες πριν την αναχώρησή σας. Πχ το εμβόλιο ηπατίτιδας Α είναι αρκετά χρήσιμο, γιατί η ασθένεια μεταδίδεται πολύ εύκολα σε βρώμικο περιβάλλον. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αρκετή ενημέρωση. Καλύτερα ψάξτε στο internet σε σοβαρές σελίδες όπως πχ η masta-travel-health.commasta-travel-health.com Σωστή ενημέρωση για την οργάνωση ταξιδιού

Ελέγξτε αν η εταιρία κινητής τηλεφωνίας που έχετε προσφέρει roaming στη χώρα που πάτε και αν υπάρχει κάλυψη στην πόλη που θέλετε. Ελέξτε τον τύπο πρίζας ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα προορισμού σας. Μια κατατοπιστική σελίδα είναι η kropla.com Θα βρείτε μετατροπείς σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.kropla.com

TIPS Ενδιαφέροντα Επιθυμίες Επιλογή προορισμού Καλύτερη κατανόηση των αξιοθέατων Καλύτερη αντιμετώπιση των ντόπιων ανθρώπων Ιστορία Ενημέρωση μέσω internet 2-3 μήνες πριν Εμβόλια

RoamingΚλίμα Εισιτήρια & Ξενοδοχείο ΓλώσσαΈκδοση βίζας Πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος Νόμισμα & συνάλλαγμα Μετακινήσεις(μέσα μαζικής μεταφοράς) Φαγητό