Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Bong da city TA ONEIRA MAC
Advertisements

Μάντης Απόστολος 38 ΓΕΛ Αθηνών Πηγή: Wikipedia
ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ν: 4067/2012 Εισήγηση 2 ΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ 4 ο Πακέτο Σημειώσεων Εισηγήτρια : Δοξαστάκη Κάλλια 4 ο Πακέτο Σημειώσεων Εισηγήτρια : Δοξαστάκη Κάλλια.
Ελεγκτικό Συνέδριο Δημοσιονομική ευθύνη αιρετών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού Δημοσιονομική ευθύνη αιρετών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού Μαρία – Ευαγγελία Καλλιτσιώτη.
Το νέο ευρωπαϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο για τα στεγαστικά δάνεια και οι αλλαγές που θα επιφέρει στο ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο Μάρτιος 2016 Χριστίνα Λιβαδά.
Συνοπτικό Πρόγραμμα Προετοιμασίας Ομάδων στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.
Ελεγκτικό Συνέδριο Προγραμματικές συμβάσεις Δήμων. Επίκαιρα νομολογιακά ζητήματα. Π. Παππίδας Πάρεδρος ΕλΣ Πάρεδρος ΕλΣ Διημερίδα ΚΕΔΕ Αθήνα, 14 και
TAΞH Ε’. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠ/ΚΟΣ : ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΘΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΝΤΑΣ ΑΕΙΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» Έρευνα για την καταγραφή.
Τομέας Πληροφορικής. Υποστήριξης Υπολογιστικών Συστημάτων Εφαρμογών & Δικτύων Η/Υ.
5-1 STEPHEN P. ROBBINS, DAVID A. DECENZO, MARY COULTER Διοίκηση επιχειρήσεων Αρχές και εφαρμογές.
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα έχουν καταστήσει τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) βασική προϋπόθεση επιβίωσης και.
Eπίκτητες διαταραχές πήξης ΙΙ Μ.Καρακάντζα. Eπίκτητες διαταραχές πήξης Έλλειψη βιταμίνης Κ Ηπατοπάθεια Διάχυτη ενδαγγειακή πήξη Μικροαγγειοπαθητικές αιμολυτικές.
Νευρολογικά προβλήματα Κακώσεις του νωτιαίου μυελού Επιδημιολογία Επίπεδο και βαρύτητα της βλάβης Κλινική εξέταση Απεικονιστικές εξετάσεις Αντιμετώπιση.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β1-Β2 (Σχ.έτος ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ.
Διαχείριση του άγχους των μικρών μαθητών της Α’ δημοτικού κατά τις πρώτες μέρες του σχολείου με τη μέθοδο των σκεπτόμενων καπέλων του De Bono εκπ. Αθηνά.
Μεταναστευτικό και Προσφυγικό ζήτημα Η κατάσταση σήμερα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.
1 Μηχανογραφημένη Λογιστική Ι Χρόνος Έκδοσης Στοιχείων Λιανικής Πώλησης Άρθρο 13 Χύτης Ευάγγελος Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
Κινηματική Μήτρου Ιωάννης, Φυσικός Τηλενίκης Ευάγγελος, Φυσικός.
Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών. Ο επαγγελματικός τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών ανήκει στον κύκλο Εφαρμογών του 10ου ΕΠΑ.Λ. και περιέχει την ειδικότητα: Γραφικών.
Εισήγηση για τον κόσμο των Συναισθημάτων Νικόλαος Κωνσταντόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΚΟΓΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Α.Μ. Β ΕΖΠ&Υ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ : ΧΑΡΙΣΜΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ.
ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ;. TAΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.. Οι παραδοσιακοί χοροί της χώρας μας παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία. Κάθε περιοχή, χωριό έχει τους δικούς.
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ.
Ηγέτες της Αναπηρίας του Αύριο
ΔΙΑΛΕΞΗ 7 Καρδιαγγειακά προβλήματα Επείγουσες υπερτασικές καταστάσεις
Νεοελληνική μεταπολεμική ποίηση: α΄ και β΄ μεταπολεμική γενιά
Κλασικισμός ..εισαγωγικά.
Βία στο Χώρο Εργασίας.
Αρχαίες Ελληνικές Διάλεκτοι II
Μεσογειακή διατροφή.
Οδηγίες διατροφής για Παιδιά
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΒΗΣΣΑΡΙΑ & ΜΑΡΙΑ ΣΤ2.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ: Β1
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
Μέθοδος διαχωρισμού και καθαρισμού υγρών κυρίως οργανικών ενώσεων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ
Quiz ΝΒΑ ΕΝΑΡΞΗ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ-ΜΑΛΛΙΟΥΡΗΣ-ΔΕΛΛΙΟΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΟΥΡΑΙΜΙΚΟ ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Ανάληψη Υποχρέωσης (Π. Δ
Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ
Eνδοκρινικά αίτια αρτηριακής υπέρτασης
ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΡΙΒΗ Αρχικά η ράβδος και το ύφασμα είναι ουδέτερα – το φορτίο του καθενός και το συνολικό και των δύο είναι ΜΗΔΕΝ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
ΔΙΑΛΕΞΗ 6 ΑΝΑΤΟΜΙΑ & ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΣ)
Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση
Η ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Γνωρίζω τα κυριότερα ποτάμια της Ελλάδας.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
Νοσηλευτική φροντίδα ασθενών με καρκίνο
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (CT, MRI) ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Μοδινού Όλγα1, Σκαραφίγκα Ιουλία2,
Ψηφιακή Επεξεργασία και Ανάλυση Εικόνας Ακαδημαϊκό Έτος
Σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση 'υψηλής' συγγενούς κρυψορχίας
TA ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΝΕ Χαρακτηριστικά φωνηέντων:
Ναυπηγικό σχέδιο και αρχές casd
Κύκλος Ζωής Η Γέννηση, η εξερεύνηση του εαυτού μας ,του κόσμου γύρω μας, οι συνεργασίες , η προσωπική μας πορεία βάση των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων.
Παραγωγή και διάδοση Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων
2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας
GRIFFITHS J. DAVID, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΠΕΚ 2012
Ευρωπαϊκή Πολιτική για τη Γνώση
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Βιωματική άσκηση λήψης απόφασης: 6 καπέλα σκέψης
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που σημαίνει «για να σηματοδοτήσει κάτι».

Που αναπτύχθηκε;; ● Πόλλες από τις περιοχές που το tatto αναπτύχθηκε είναι : Βίκινγκς,Αίγυπτος,Ιαπωνία,Κίνα,Πολυνησία,Ζηλ ανδία,Ινδονησια,Ινδία / Ταϊλάνδη,Αφρική,Αρχαία Ελλάδα και Ρώμη,Κεντρική και Νότια Αμερική,Βόρεια Αμερική,Μέση Ανατολή,Αγγλία,Γαλλία.

Προσωπικότητες με τατουάζ ● Πολλές ήταν οι προσωπικότητες της ιστορίας που είχαν tattoo.Για παράδειγμα: Το 1862, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο μετέπειτα βασιλιάς Edward VII, έκανε το πρώτο του τατουάζ – έναν σταυρό της Ιερουσαλήμ– στο μπράτσο του, πριν ανέβει στο θρόνο, ξεκινώντας τη μόδα με τατουάζ μεταξύ των αριστοκρατών.

● Επίσης ο Τόμας Έντισον είχε ένα χιαστί από πέντε τελείες, ο Τζόρττζ Όργουελ είχε κουκίδες στις αρθρώσεις του, ο Θεόδωρος Ρούζβελτ είχε σχεδιάσει το οικόσημο της οικογένειας του και ο Τσάρος Νικόλαος Β' είχε σχεδιάσει ένα πολύχρωμο δράκο.

● Ωστόσο πολύ διάσημοι της εποχής μας έχουν ένα ή περισσότερα τατουάζ είτε γιατί επιθυμούν κοσμούν το σώμα τους είτε γιατί δηλώνει κάτι σημαντικό για τους ίδιους.

Mike Tyson

David Beckham

James Hetfield

Tupac Shakur ( 2 pac )

Εργαλεία τατουάζ Αρχαίες Αιγυπτιακές βελόνες

Εργαλείο των Μαορί

● Ιαπωνικές βελόνες Tebori

Ηλεκτρικό Edison's Pen

● Περιστρεφόμενες βελόνες O'Reilly's

● Προηγμένη βελόνα Rotary

Σύγχρονη ηλεκτρομαγνητική μηχανή

Κίνδυνοι Γνωρίστε τους κινδύνους αλλεργικές αντιδράσεις. Οι βαφές των τατουάζ - ειδικά το κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και οι μπλε χρωστικές ουσίες - μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές δερματικές αντιδράσεις, όπως εξάνθημα με φαγούρα στο χώρο του τατουάζ. λοιμώξεις του δέρματος. Μια λοίμωξη του δέρματος, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ερυθρότητα, πρήξιμο, πόνο και πύον είναι δυνατόν μετά από ένα τατουάζ.

● Ασθένειες αίματος. Εάν ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τατουάζ έχει μολυνθεί με μολυσμένο αίμα, που μπορεί προσλάβετε διάφορες ασθένειες που μεταδίδονται δια του αίματος, συμπεριλαμβανομένων του τετάνου, της ηπατίτιδας Β και της. ηπατίτιδας C ● MRI επιπλοκές. Σπάνια, τα τατουάζ ή το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο ή κάψιμο στις πληγείσες περιοχές κατά τη διάρκεια εξετάσεων μαγνητικού συντονισμού (MRI).

Μέτρα ασφαλείας για ένα τατουάζ ● Ποιος κάνει το τατουάζ; Μην επιχειρήσετε να κάνετε τατουάζ στον εαυτό σας ή να επιτρέψετε σε ένα ανεκπαίδευτο φίλο να κάνει το τατουάζ. Πηγαίνετε σε ένα αξιόπιστο στούντιο τατουάζ που χρησιμοποιεί μόνο κατάλληλα εκπαιδευμένους καλλιτέχνες τατουάζ. ● Πρέπει ο καλλιτέχνης να φοράει γάντια. Βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης του τατουάζ ή πλένει τα χέρια του και φοράει ένα φρέσκο ζευγάρι προστατευτικά γάντια για κάθε διαδικασία.