ΡΑΜΟΥΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΛΙΑΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κυκλοφοριακοί – Πολεοδομικοί - Περιβαλλοντικοί Στόχοι  Δημιουργία συνθηκών ασφαλείας για την κίνηση των ποδηλάτων.  Απελευθέρωση πεζοδρομίων από σταθμευμένα.
Advertisements

…με τον Όλυμπο στους αιώνες
ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αγροτουριστική μονάδα στη Νικήσιανη Καβάλας.
7η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2000 – η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής
Είναι η Ελλάδα ανταγωνιστικός προορισμός αθλητικών ταξιδιών;
ΘΕΜA:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1)ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Φυσική Άσκηση & Υγεία»
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ~ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ~ ~ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ~
Αθλήματα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα
 Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα  Ε.Ο.Κ..
Πολιτιστική Διαδρομή  Σύνολο επισκέψιμων τόπων σε μια περιοχή με στοιχεία από τον Πολιτισμό, τους Φυσικούς Πόρους, την Τοπική Παραγωγή και τις Δραστηριότητες,
Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Κρήτης 2005
Τουριστική ανάπτυξη Κατευθύνσεις και μεθοδολογία του σχεδιασμού Αλέξης Χατζηδάκης
PUBLICOPINIONGREEK. Ταυτότητα της έρευνας Α Επωνυμία του διενεργήσαντος τη δημοσκόπηση: G.P.O. ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 86 ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Είναι προφανές ότι οι κάτοικοι της διοργανώτριας χώρας θεωρούν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβάρυναν τον οικονομικό τομέα της ζωή τους, επιφέροντας.
1 «Η χρήση νέων τεχνολογικών εργαλείων για την ενσωμάτωση της διασποράς στην ανάπτυξη του τόπου καταγωγής» Καρδίτσα, 8-10 Φεβρουαρίου ο Αναπτυξιακό.
ΑΘΗΝΑ 2004.
ΙΠΠΑΣΙΑ Η ιππασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα. Επίσης έγινε επίσημα ολυμπιακό άθλημα το Η ΙΠΠΑΣΙΑ βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρικά προβλήματα.
Ενόργανη – Ρυθμική- Τραμπολίνο-Ακροβατική γυμναστική
ΤΟ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
Ποταμός Λουδίας Ασεκίδης Σάκης Καληνούδης Δημήτρης Κανδηλάπτης Στάθης
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚEΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ: ΜΑΓΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΣΙΑΚΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ.
Συμμετέχοντες Μαθητές/ριες: Γκαμπούρας Λάκης Εμμανουήλ Βασίλειος
ΖΩΓΡΑΦΟΥ Η περιοχή του Ζωγράφου έχει ανατολικά το όρος Υμηττός , το αγαπημένο βουνό των κατοίκων της Αθήνας και νοτιοδυτικά τα ποτάμια Ηριδανό και Ιλισό.
Μάθημα: Κοινωνιολογία του Τουρισμού
Innovation Culture and Creativity for a new Economy.
Μάθημα: Κοινωνιολογία του Τουρισμού
Αλέξανδρου Αμπαδογιάννη
Η ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
Χειμερινοσ αθλητικοσ τουρισμοσ
TA XIONOΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΖΥΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ.
Ν 506 ΣΠΟΡ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 9/10/2014 & 16/10/2014
Παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων-Προπονητήρια 22/10/2014
ΕΞΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΕΙΔΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ Πηγή: Κοκκώσης, Χ., Τσάρτας, Π. και Γκριμπά, Ελ. (2011), “Ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού”,
Ζωή-Αντώνης Δ 1 τάξη 1 0 πειραματικό σχολείο Ρόδου Πληροφορική.
Εξελίξεις στον Παγκόσμιο και τον Ελληνικό Τουρισμό και στα Βασικά Μεγέθη της Ελληνικής Ξενοδοχίας το 2015 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ.
Ο αγροτουρισμός και η ανάπτυξή του σε ευρωπαϊκό και ελλαδικό επίπεδο. Μελέτη περίπτωσης: η περιοχή του Νομού Δράμας Πτυχιακή εργασία Της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗΣ.
Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων Χώροι αναψυχής Ενότητα 3: Ο ρόλος του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Διονυσία Φράγκου Τμήμα ΕΑΔΣΑ Ανοικτά Ακαδημαϊκά.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Εννοιολογικό πλαίσιο “Ο αθλητικός τουρισμός περιλαμβάνει άτομα ή ομάδες που συμμετέχουν ενεργητικά ή παθητικά σε ανταγωνιστικές.
Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους.
Project:Η ζωή κοντά στη Φύση Δραστηριότητες στη Φύση.
Αστικός Τουρισμός Ο αστικός τουρισμός είναι μία από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού οι οποίες φαίνονται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στη σημερινή εποχή.
Αθλήματα. Ολυμπιακοί Αγώνες Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν μία σειρά αθλητικών αγώνων μεταξύ εκπροσώπων των πόλεων-κρατών και ένας από τους πανελλήνιους αγώνες.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING ΤΗΣ MANCHESTER UNITED Εισηγητές: Πατσιαντά Κωνσταντίνα Τοπαλίδου Σαββίνα Χαραμπάτη Σωτηρία
Ν 501 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗ 8/10/2014 & 15/10/2014
ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ
Στρατηγική Συνεργασιών μεταξύ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Φορέων
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Αθλητικός Τουρισμός Ο. Βρόντου
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΕΜΤ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 8
Σημαντικές Προσωπικότητες Μεταμόρφωσης
Εισαγωγικά στοιχεία στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
Άθληση και μαθητής Η ομάδα εργασίας μας ανέλαβε να ασχοληθεί με τη σημασία της άθλησης στη ζωή των μαθητών και τις θετικές επιπτώσεις της άθλησης στη.
Ποτάμι και Άσκηση Από τις μαθήτριες: Αγγελάκη Διαμάντω, Καστανά Χρύσα, Κοντού Πασχαλία και Σαμουλαδά Ματίνα.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΕΙΑΣ
Ορθολογική ανάπτυξη του τουρισμού και προστασία του περιβάλλοντος
Κίνητρα και μέτρα για τη σύνδεση των ακαδημιών με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Αθηνα / 12 / 2017 Επ.α.κ.α.β.
ΕΠ.Α.Κ.Α.Β 8-9 Δεκεμβρίου 2017 Αναθεώρηση αγωνιστικού και προπονητικού σχεδιασμού στις αναπτυξιακές ηλικίες Σπύρος Κέλλης Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Ομότιμος Καθηγητής.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΑΚΑΒ ΑΘΗΝΑ 9/12/17 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕΓΑΣ.
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΡΑΜΟΥΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΛΙΑΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στον αθλητικό τουρισμό περιλαμβάνονται οι εξής περιπτώσεις Η περιστασιακή ενασχόληση του τουρίστα με ένα ή περισσότερα αθλήματα σε συνδυασμό και με άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Η αποκλειστική σχεδόν ενασχόληση του επισκέπτη με ένα άθλημα. Η προετοιμασία (προπόνηση) αθλητικών σωματείων ή μεμονωμένων αθλητών. Η μετακίνηση και η διαμονή φιλάθλων για την παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων.

Υπολογίζονται σε πάνω από 50 εκατομμύρια παγκοσμίως και σε ετήσια βάση τα άτομα που σχετίζονται με τον Αθλητικό τουρισμό. απαιτείται: Μια εθνική στρατηγική για να βελτιωθεί η εποχικότητα και να αυξηθεί η κατά κεφαλή τουριστική δαπάνη Να αυξηθεί και ο αριθμός των επαναλαμβανόμενων τουριστών.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τα διάφορα είδη ποδηλασίας Ποδηλασία δρόμου: Ειδική κατηγορία για την οποία χρειάζεσαι ποδήλατο με πολύ λεπτά εσωτερικά. Ορεινή ποδηλασία: Κατηγορία η οποία πραγματοποιείται στα βουνά και στις ορεινές περιοχές. Ποδηλασία πίστας: Αγώνες σε ανοικτή πλήρης διαμορφωμένη διαδρομή με φυσικά εμπόδια.

Τα διάφορα είδη ποδηλασίας Cycle-cross: Αγώνες σε κλειστή διαδρομή, με φυσικά και τεχνητά εμπόδια. BMX: Αγώνες σε διαμορφωμένες πίστες κλειστής διαδρομής. Downhill: Διαδρομή για κατάβαση που περιέχει διάφορα εμπόδια, λάσπη και κυρίως κατηφόρες.

Τα διάφορα είδη ποδηλασίας Free ride: Παρόμοια κατηγορία με το Downhill με πετάγματα, περισσότερα εμπόδια και πιο απότομες πλαγιές Dirt: Ακροβατικό είδος ποδηλασίας που ασχολείται κυρίως με πετάγματα και ακροβατικές φιγούρες σε χώρους όπου υπάρχουν σκαλιά και άλλα εμπόδια.

Αγώνας ορεινού ποδηλάτου Διοργανώνεται κάθε χρόνο το μήνα Αύγουστο στον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο του Δήμου Πλαστήρα. Η εκκίνηση γίνεται από το Τσαρδάκι, πάνω από το Μοσχάτο και καταλήγει στον Μεσενικόλα, όπου γίνεται η απονομή των μεταλλίων. Έτσι οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν πλάι στην πανέμορφη λίμνη.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ  Kωπηλασία ή ερεσία, ονομάζεται ο τρόπος κίνησης των κωπήλατων λέμβων σε υδάτινη επιφάνεια (θάλασσα λίμνη ποταμό). Ανάλογα με τον τύπο των σκαφών, διαιρείται σε 4 βασικά είδη:  κλασική  λαϊκή  με κανό  με μονόξυλο.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι από τα πιο αρχαία αθλήματα στον κόσμο. Στη σημερινή μορφή του γίνεται με ειδικά σκάφη που επιτρέπουν στον κωπηλάτη να χρησιμοποιεί όλους τους μυς του σώματος. Η συστηματική άσκηση στην κωπηλασία αναπτύσσει το μυϊκό σύστημα, δυναμώνει την καρδιά, τους πνεύμονες και το νευρικό σύστημα.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Κωπηλατήστε με τα κανό στα γαλανά νερά της Λίμνης Πλαστήρα

ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Το άθλημα της ιππασίας ξεκίνησε στην Ελλάδα λίγο πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με πρωτοβουλία μιας ομάδας ανωτέρων αξιωματικών του στρατού και απλών «φιλίππων» Συγκέντρωνε το ενδιαφέρον πολλών Αθηναίων που διέθεταν τις προϋποθέσεις να ασχοληθούν με την ιππασία. Αποτέλεσε, έτσι, τον πρώτο σημαντικό πυρήνα ανάπτυξης της αγωνιστικής ιππασίας στην Ελλάδα.

ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Από τότε μέχρι τις μέρες μας, η ιππασία αναπτύσσεται συνεχώς στη χώρα και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αθλήματα, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο και κυρίως στην νεολαία. Κάθε χρόνο νέοι όμιλοι ιδρύονται, νέα μέλη εγγράφονται και νέοι ιππείς εμφανίζονται στους αγωνιστικούς στίβους.

ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο Νομός Καρδίτσας είναι ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός. Πολλοί επαγγελματίες αλλά και αρχάριοι ιππείς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης ιππεύοντας παράλληλα το άλογό τους δίπλα στις όχθες της πανέμορφης λίμνης μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΣ ; Ο Αιωροπτερισμός είναι ένα αεράθλημα, χόμπι, απασχόληση, παθητική εμπειρία, ή ακόμα και επάγγελμα κατά το οποίο ο άνθρωπος πιλοτάρει το Αιωρόπτερο (Αετό). Μπορεί να γίνεται για ψυχαγωγικούς λόγους ή στα πλαίσια ενός αεραθλητικού αγώνα.

ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Πολλές κορυφές είναι ιδανικές για πτήση σε διαμορφωμένες πίστες στις κορυφές Τέμπλα ή Αγκώνας (Νεράιδα) και Κουφόλογγος (Κρυονέρι) που προσφέρονται για ένα ολοκληρωτικό αγνάντεμα της καταπράσινης φύσης, των γραφικών οικισμών και των γαλάζιων νερών της λίμνης. Πίστες υπάρχουν ακόμη στην περιοχή Μουζακίου πριν από την Πορτή, στον Ελληνόπυργο (2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αιωροπτερισμού 2009– FAI OPEN CAT 2) και στην περιοχή Αγίου Γεωργίου.

ΣΤΟΧΟΙ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Καθιέρωση ορισμένων περιοχών και προϊόντων του νομού ως εκμετάλλευση για την προβολή του νομού. Δημιουργία μαζικών εκδηλώσεων (τύπου River party). Τη διοργάνωση κωπηλατικών και ποδηλατικών αγώνων στη λίμνη Πλαστήρα. Ίδρυση κωπηλατικών και ποδηλατικών ομίλων στο νομό Καρδίτσας. Δημιουργία ξενώνων με μικρό κόστος διαμονής και διατροφής. Διαμόρφωση των ποδηλατικών διαδρομών. Διαφήμιση των αθλητικών αγώνων που διοργανώνονται στο νομό και προβολή στο διαδίκτυο. Διοργάνωση σχολικών αγώνων κωπηλασίας και ποδηλασίας.

ΣΤΟΧΟΙ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Βελτίωση της τουριστικής βιομηχανίας. Προσπάθεια αύξησης αλλοδαπών τουριστών. Εξειδίκευση και βελτίωση της ποιότητας των εναλλακτικών μορφών αξιοποιώντας το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού συστήματος. Θεσμικές παρεμβάσεις των περιοχών. Αναβάθμιση εκσυγχρονισμός και ίδρυση νέων καταλυμάτων. Βελτίωση του οδικού δικτύου και χάραξη ορεινών διαδρομών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…