ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΑ 2 Ευριπίδης Σάββα 1. ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ: Απαριθμεί τις παρασκευές που περιλαμβάνουν τα διάφορα είδη προγευμάτων. Κατονομάζει.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 8TH PRIMARY SCHOOL OF ZOGRAFOU
Advertisements

 Η διάκρισή τους είναι σημαντική διότι έτσι γίνεται καλύτερη η επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων  Διάκριση σύμφωνα με τη διατροφή Κύρια γεύματα Δευτερεύοντα.
ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
Προγεύματα. Σημασία του προγεύματος Για τον πελάτη: Θρεπτικότητα Για το ξενοδοχείο: Δημιουργία καλής εικόνας.
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Vinaigrette, Citronette, Roquefort dressing.
ΕΝΟΤΗΤΑ:5 ΤΟ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΡΟΣ Β΄ ΣΤΟΧΟΙ:
Παραθέσεις - Δεξίωση κοκτέιλ (Cocktail Party)
Συναισθήματα και συμπεριφορά Προβλήματα μέσης παιδικής ηλικίας Γρίβα Ευαγγελία Παιδίατρος – Νεογνολόγος Καθηγήτρια ΤΕΙ Ηπείρου.
 Αποτελεί τον πυρήνα θα λέγαμε και το σημαντικότερο εργαλείο διαφήμισης & πώλησης που χρησιμοποιεί η επισιτιστική επιχ/ση για να προσελκύσει πελάτες.
Ο κλάδος του επισιτισμού ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΛΑΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 1 ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ.
Σύνθεση Εδεσματολογίου Παράμετροι και άξονες για τη δημιουργία του 6 ο Μάθημα Γεώργιος Απλαδάς Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Κρήτης Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Λέσχη Φιλαναγνωσίας (Πεζογραφία – Ποίηση)
Συνταγές & έλεγχος. Για τον σχεδιασμό μιας συνταγής θα πρέπει:  Τα υλικά που συνιστούν το πιάτο  Τις μεικτές ποσότητες (ή τις καθαρές ποσότητες, συνοδευμένες.
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ:ΜΑΔΡΙΤΗ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΔΙΠΛΟ ΠΛΑΤΟΣ).
Το περιεχόμενο μιας κοινωνιολογίας της ανώτατης εκπαίδευσης Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης Φοιτήτρια: Παναγιώτα Βαρδιοπούλου ΑΕΜ: 3109 Διδάσκουσα.
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Οι ομάδες αυτού του project ερεύνησαν : ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ TOΣΤ ΚΕΙΚ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΥΓΑ(Τεμ) ΠΙΤΣΑ SANDWICHES TOAST CAKE SPINACH PIE OMELLET EGGS(piece) PIZZA.
ΕΚΦΕ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Χημεία Γ΄Γυμνασίου Επίδραση των Διαλυμάτων Οξέων σε Μέταλλα Εισηγητής Στέφανος Κ. Ντούλας Χημικός MSc-MEd Συνεργάτης ΕΚΦΕ Αγίων Αναργύρων.
ΕΚΦΕ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Στέφανος Κ. Ντούλας Χημικός ΜEd – MSc Συνεργάτης ΕΚΦΕ Αγίων Αναργύρων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ/ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ. 2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ γενικότερα Παραδοσιακός τους στόχος: αφομοίωση γλωσσικών μειονοτήτων στην κυρίαρχη.
Διασκευή - 2 ο μάθημα ΔΎΟ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΈΤΡΩΓΑΝ ΡΈΛΙΑ ΑΠΌ ΦΙΛΜ ΣΤΗΝ ΠΊΣΩ ΑΥΛΉ ΕΝΌΣ ΣΤΟΎΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΌΛΥΓΟΥΝΤ. ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΛΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ; ΡΩΤΆΕΙ ΤΟ ΈΝΑ.
Διοίκηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 2ο
Εταιρική Διακυβέρνηση
Σύνθεση Εδεσματολογίου Παράμετροι και άξονες για τη δημιουργία του
Αθλητικός Τουρισμός Ο. Βρόντου
Εθνική επιλογή για την εφαρμογή της ΚΑΠ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΖΗΜΑΤΟΓΕΝΩΝ ΛΕΚΑΝΩΝ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΧΗΜΙΚΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ, ΣΤΟ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ
Copyright © 2010 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall
Το Παρίσι Το Παρίσι είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για του Αγίου Βαλεντίνου γιατί έχει το Πύργο του Άιφελ και εκεί πηγαίνουν ζευγάρια.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΙΙ 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΖΗΜΑΤΟΓΕΝΩΝ ΛΕΚΑΝΩΝ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 (03-07/10) Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο – πουρές λαχανικών
Η γνωστική προσέγγιση για την κινητική εξέλιξη του ανθρώπου
2. Οι συνθήκες ζωής των υποδούλων
ΑΣΙΛ ~ ΚΛΩΝΤ ΝΤΕΜΠΥΣΣΙ.
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Έλενα Σιδέρη ΤΜΗΜΑ: Β3.
« Το μουσείο είναι τόπος ελεύθερης πρόσβασης στον πολιτισμό »
Γαστρονομικός Τουρισμός
Ελληνικά Γεύματα Greek meals
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΥΤΙΚΑ. ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Φιόνα Τρίμι – Ελένη Ερμίδη
Ταινίες.
Διαρρύθμιση στο μπουφέ
Διοίκηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 1ο
Κεντρική κυβέρνηση – Περιφερειακή Διοίκηση στην Ελλάδα:
Ποικιλία επισιτιστικών υπηρεσιών
6: Επισιτιστικές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία πλήρους εξυπηρέτησης
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Γενικό Λύκειο Σκύδρας Α’ τάξη
Ερωτήσεις εξετάσεων.
Καθοδικός σωλήνας (σωλήνας Brown)
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 (01-05/01)
Θεόδωρος Μητράκος Τράπεζα της Ελλάδος Πάνος Τσακλόγλου
Παρουσίαση κατευθύνσεων Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
Πειραματικο ΓΕ.Λ. Πατρων
Τέστ Μπανάνας Test de la banane: Κάνε κλίκ!.
Σύνθεση Εδεσματολογίου Παράμετροι και άξονες για τη δημιουργία του
Διοίκηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 1ο
Διοικηση Επισιτιστικών επιχειρήσεων ΜΑΘΗΜΑ 3ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Д.НАРАНТУЯА (АБТА, ТЭРГҮҮЛЭХ ЗЭРЭГТЭЙ)
Το μεταρρυθμιστικό έργο του Αλεξάνδρου Κούζα   Βασικός στόχος της διακυβέρνησης του Κούζα ήταν -η επίλυση του αγροτικού ζητήματος προς όφελος των χωρικών.
English Food Breakfast, meals and eating habits John Kalomenidis.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΑ 2 Ευριπίδης Σάββα 1

ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ: Απαριθμεί τις παρασκευές που περιλαμβάνουν τα διάφορα είδη προγευμάτων. Κατονομάζει τα συνοδευτικά για διάφορα είδη προγευμάτων. Ευριπίδης Σάββα 2

Ευρι πίδη σ Σάβ βαΠΡΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ή ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. 3

ΕΙΔΗ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ Αγγλικό Ηπειρωτικό (Continental) Α λα καρτ (A la carte)-Κατ’επιλογή Μπουφέ (Buffet)/ Αμερικάνικο Μπραντσ/Brunch Ευριπίδης Σάββα 4

Ευρι πίδη σ Σάβ βα CONTINENTAL BREAKFAST ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ  ΤΣΑΪ-ΚΑΦΕ-ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ  ΒΟΥΤΗΡΟ  ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-ΜΕΛΙ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΩΜΑΚΙΑ-ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ-ΚΡΟΥΑΣΑΝ-ΚΕΪΚ  ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ (Π.Χ. ΑΥΓΑ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ. 5

Ευρι πίδη σ Σάβ βα ENGLISH BREAKFAST ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  ΑΥΓΑ  ΜΠΕΪΚΟΝ  ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΧΑΡΑΣ  ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙΑ  ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ  BAKED BEANS  ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ  ΤΣΑΪ-ΚΑΦΕ-ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ-ΧΥΜΟΥΣ  ΚΕΤΣΑΠ-BROWN SAUCE-ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ 6

Ευρι πίδη σ Σάβ βα ENGLISH BREAKFAST ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:  ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ  ENGLISH MUFFINS/SCONES  FRENCH TOAST  ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ  ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΨΑΡΙΑ  ΚΡΕΠΕΣ-ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ  GAMMON STEAK  ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Ή ΚΟΜΠΟΣΤΑ  ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ  ΤΥΡΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΨΩΜΙΟΥ-ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ-ΓΛΥΚΑ  ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ 7

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ OΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (A LA CARTE BREAKFAST). ΣΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ A LA CARTE Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ. Ευριπίδης Σάββα Α ΛΑ ΚΑΡΤ (A LA CARTE)-ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ 8

Ευρι πίδη σ Σάβ βα BUFFET/AMERICAN BREAKFAST BUFFET/AMERICAN BREAKFAST ΜΠΟΥΦΕ (BUFFET)/ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΠΟΥΦΕ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. 9

Ευρι πίδη σ Σάβ βα ΜΠΡΑΝΤΣ/BRUNCH ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΠΟΥΦΕ. Η ΩΡΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ BRUNCH. ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ. ( ΜΙΜΟΣΑΣ-ΚΡΕΑΤΙΚΑ) 10

ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ: Απαριθμεί τις παρασκευές που περιλαμβάνουν τα διάφορα είδη προγευμάτων. Κατονομάζει τα συνοδευτικά για διάφορα είδη προγευμάτων. Ευριπίδης Σάββα 11