Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ταινίες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ταινίες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ταινίες

2 Πειρατές της Καραϊβικής
 O Τζακ Σπάροου μπαίνει σε νέα προβλήματα όταν ο μεγάλος του αντίπαλος Καπετάνιος Σαλαζάρ μαζί με πειρατές – φαντάσματα το σκάει από το Τρίγωνο του Διαβόλου με στόχο να σκοτώσει όλους τους πειρατές που θα βρει μπροστά του. Ο Σπάροου πρέπει να βρει την Τρίαινα του Ποσειδώνα για να μπορέσει να γλιτώσει. O τζονι

3 BEAUTY AND THE BEAST Το παραμύθι ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Belle, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

4 La la land Το La La Land αφηγείται την ιστορία της Mia (Stone), μίας νεαρής η οποία παλεύει να πετύχει ως ηθοποιός, τρέχοντας από οντισιόν σε οντισιόν ενώ στο μεταξύ βγάζει τα προς το ζην σερβίροντας καφέδες στους μεγάλους σταρ του σινεμά και του Sebastian (Gosling), ενός αφοσιωμένου στη μουσική του πιανίστα jazz, ο οποίος επιβιώνει παίζοντας μουσική σε "περίεργα" μπαρ. Οι δύο νεαροί αγωνίζονται να τα καταφέρουν στο σύγχρονο Λος Άντζελες και καθώς η επιτυχία τούς χτυπά την πόρτα, έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της πόλης που είναι γνωστή γιατί όσο εύκολα μπορεί να σε κάνει αστέρι, ακόμα πιο γρήγορα μπορεί να καταστρέψει τα όνειρα και να ραγίσει την καρδιά σου.

5 Fast and furious 8 Η υπόθεση θέλει την παρέα να προσπαθεί για μία φυσιολογική ζωή. Ο Ντομ (Βιν Ντίζελ) και η Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) είναι στο μήνα του μέλιτος και ο Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και η Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ)  έχουν αποσυρθεί από το παιχνίδι. Τότε η Σίφερ,(Σαρλίζ Θερόν)  μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος. Εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα και μπλέκει την ομάδα σε περιπέτειες. 

6 Κονγκ H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό -όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

7 Έλενα Μαγκαφά Κωνσταντίνα Κατρακάζου
ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Κατέβασμα ppt "Ταινίες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google