Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ:ΜΑΔΡΙΤΗ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΔΙΠΛΟ ΠΛΑΤΟΣ).

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ:ΜΑΔΡΙΤΗ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΔΙΠΛΟ ΠΛΑΤΟΣ)."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ:ΜΑΔΡΙΤΗ

2

3 Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΔΙΠΛΟ ΠΛΑΤΟΣ). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.

4 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

5 ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ :ΓΡΑΝΑΔΑ ΣΕΒΒΙΛΗ

6 ΜΑΔΡΙΤΗ : Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

7 Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

8 ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΕΡΑΣ

9 Εθνικό Μουσείο Τέχνης Βασίλισσα Σοφία Είναι ένα Μουσείο σύγχρονης τέχνης της Μαδρίτης. Ονομάζεται έτσι προς τιμήν της Βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας. Στο Μουσείο εκτίθενται έργα καλλιτεχνών κυρίως του 20ού αιώνα.

10 Το σπουδαιότερο και διασημότερο έκθεμα του Μουσείου είναι η περίφημη Γκουέρνικα του Πικάσο. Υπάρχουν επίσης σπουδαία έργα των Χούλιο Γκονζάλεθ, Μιρό, Νταλί και άλλων.

11 Η δεύτερη πιο γνωστή πλατεία της Μαδρίτης είναι η πλατεία του Κολόμβου, με το άγαλμά του, το μνημείο ανακάλυψης της Αμερικής και την γιγαντιάια Ισπανική σημαία να ανεμίζει από πάνω του.

12 PLAZA DE TOROS DE LA VENTAS Το σπίτι της ταυρομαχίας στην Ισπανία, η Plaza de Toros de Las Ventas είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αρένα της χώρας

13 ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου μια περιήγηση στο εκπληκτικό γήπεδο της Ρεάλ απαιτείται! Δείτε όλους τους χώρους του γηπέδου, από τις κερκίδες ως τις θέσεις v.i.p, τα αποδυτήρια και το δωμάτιο με τα κύπελλα και μάθετε τα πάντα για την ιστορία της ομάδας.

14 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

15 ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: LA SAGRADA FAMILIA είναι μια μεγάλη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία στη Βαρκελώνη

16 ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ

17 ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ: ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

18 Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ

19 ΓΡΑΝΑΔΑ:ΚΑΣΤΡΟ ΓΡΑΝΑΔΑΣ

20 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΑΕΓΙΑ:ΡΥΖΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝΓΚΡΙΑ


Κατέβασμα ppt "ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ:ΜΑΔΡΙΤΗ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ (ΔΙΠΛΟ ΠΛΑΤΟΣ)."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google