Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο Ρόλος της Πληροφορίας στη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Advertisements

Αναπτύξτε σωστά την επιχείρηση σας!  Αποκτήστε από την 1 η μέρα  Πλήρη Έλεγχο Δαπανών  Μείωση Λειτουργικού Κόστους  Βελτίωση Επιπέδου Εξυπηρέτησης.
Αντιγόνη Αρχοντίκη Account Manager. Software Assurance  Software Assurance:  Extra παροχές λογισμικού  Δωρεάν upgrades σε νέες εκδόσεις  Το Software.
1 “Ανάπτυξη και Εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος για τον Έλεγχο και την Παρακολούθηση των Μονάδων Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων στην Κύπρο, COMWATER” (Δεκέμβριος.
ifarma Εφαρμογή διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων
15 Απριλίου 2005 Life Cycle Assessment (LCA) as a Decision Support Tool for the ecoproduction of olive oil ECOIL LIFE 04/ENV/GR/ Πολυτεχνείο Κρήτης.
Οι Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες της Περιφέρειας: Φορείς γνώσης και πολιτιστικής ανάπτυξης Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας 18 Δεκεμβρίου 2008 ΑΒΕΚΤ 5.6 Νέα έκδοση.
Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρήσεων Εμπορίας Οπωρ/κών & Συν/κών Οργανώσεων SΕΜANTIC Apricot.
Αναπτυξιακά προγράμματα
Talent Acquisition and Talent Management Worldwide Ιδρύθηκε το 1986 με κύρια δραστηριότητα την ανεύρεση & επιλογή ανώτερων & ανώτατων διευθυντικών στελεχών.
Περιβαλλοντική Πιστοποίηση Λιμένων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ • αναγκάζει τους επιχειρηματίες να σκεφτούν τα σημαντικά ζητήματα μιας επιχείρησης. • εξετάζει όλες.
Κατηγορίες κινδύνων Μικροβιολογικοί, Χημικοί, Φυσικοί
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
ΣΧΟΛΕΙΟ:ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΤΑΞΗ:Β΄3 ΜΑΘΗΜΑ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ :ΤΕΡΖΗ ΜΕΡΟΠΗ όνομα μαθητή : πολιτακη Κατερίνα ΘΕΜΑ :
Γραφείο Διασύνδεσης Καλό ακούγεται, αλλά…… Τι είναι?????
ΔΠΘ, Ξάνθη 17/05/2003. Enterprise Project Management Διαχείριση Έργων με Παρελθόν και Μέλλον Μελίνα Γαλεάδη Information Worker Solutions Marketing Manager.
Γραμμικός Προγραμματισμός
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Απώλεια ενός μεγάλου πνεύμονα…23/08/2009.
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καινοτομιών για νέες μικρές επιχειρήσεις Γιάννης Μουρατίδης MSc, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Συνεργάτης Μονάδας Καινοτομίας.
1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Γεώργιος Α. Δαουτόπουλος Καθηγητής Γεωπονίας Α.Π.Θ.
ΚΙ.Β.Υ.Κ ΚΙνηση Βιοκαλλιεργητών Υπερτροφών Κύπρου
ΠOΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Σχετικά με την εταιρεία μας παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις για την οργάνωση επιχειρήσεων, μοναδικές προτάσεις μάρκετινγκ με τα προνόμια που.
Εφαρμογή του νόμου 4262/2014.  Η μεταρρύθμιση απλοποιεί τις διαδικασίες αδειοδότησης  Με την Υπουργική Απόφαση του ΥΠΑΑΝ: ◦ Καταργούνται άδειες που.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Σκοπός της εργασίας Κατά πόσο οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα Αν αγοράζουν βιολογικά προϊόντα, και ποια είναι αυτά. Η.
LOGO 12 ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 5-6 Οκτωβρίου 2010 Οδυσσέας Ράπτης - Μέλος Δ.Σ. CitiesNet Α.Ε.
1. Γενικά-Σκοπός 2. Γενική περιγραφή της περιοχής 3. Υφιστάμενη γεωργοοικονομική κατάσταση 4. Προβλήματα της περιοχής 5. Δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (BALANCED SCORECARD)
ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Α Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασμός Διαβούλευση.
Το κόστος ποιότητας στην μεταλλουργία Ανδρίτσος Δημήτριος Διπλωματική εργασία ΑΘΗΝΑ 2002.
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Solar Technologies Brite S.A. Solar Technologies Η εταιρεία Brite Solar ιδρύθηκε το 2009 μέσω της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών.
Το Ε. Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ και η διαχείριση προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Τι είναι ανακύκλωση; Οφέλη Ανακυκλώσιμα προϊόντα
1 Μικροοικονομική Ενότητα 9 : Παραγωγική διαδικασία Καραμάνης Κωνσταντίνος Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
‘Η εμπορική ζωή των προϊόντων/υπηρεσιών’
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( 1 ) Σκοπός της οργάνωσης της εργασίας είναι η αποδοτική χρησιμοποίηση των μέσων παραγωγής (δηλαδή των κεφαλαίων και των υλικών,
Δίκτυα Υπολογιστών Κεφάλαιο 8. Επικοινωνία-Δίκτυα επικοινωνιών στην Ιστορία σύννεφα καπνού Φρυκτωρίες π.Χ. Ακουστικός και Υδραυλικός τηλέγραφος.
1 company profile |. Η CloudU, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία με πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών.
Online Multilingual Biological Agriculture eServices System for Organic Farmers, Traders, Institutions and Citizens.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ:  ΓΙΟΥΒΑΝΕΖΑ ΕΛΕΝΗ Α.Μ.420  ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΖΩΗ Α.Μ.479  ΣΠΑΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Μ.409  ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Εργαστήριο Αγροτικής Πολιτικής & Συνεταιρισμών ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΕΣΠΑ) Υπεύθυνος Πρακτικής.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
Τι είναι το πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης αστικής ανάπτυξης Αφορά :  Στην κοινωνική ένταξη & υποστήριξη ανέργων, μειονεκτικών & ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015
Δρ. Ιωάννης Ε. Χανιωτάκης
ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Παράδειγμα 1 Το εργοστάσιο μιας επιχείρησης έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 7000 μονάδων. Η συνήθης παραγωγική δραστηριότητα.
Ενότητα 10: Καμπύλες κόστους
Προοπτικές της καλλιέργειας Γκότζι Μπέρι (Goji berry)
Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες.
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
Προσομοίωση παραγωγικών κύκλων σε εκτροφεία με τη μέθοδο
Ενότητα 9 : Παραγωγική διαδικασία Καραμάνης Κωνσταντίνος
Βελτιώνοντας τα Παγκόσμια Προβλήματα
Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητισμού
ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε
Εκπαιδευτικό Σενάριο Επιχειρηματικότητας
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Β΄ Γυμνασίου
Σχέδιο Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή
Το κόστος Ποιότητας    
Μαστρανεστάσης A.Ιωάννης Τεχνολόγος Γεωπόνος MSc
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ των ζώων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων όμως σκέφτεται συνεχώς: 1.«Εάν θα έχει πρόωρη άνοιξη» 2.«Εάν θα έχει μικρό-καθυστερημένο και ήπιο χειμώνα» 3.«Εάν θα έχω άνοιξη χωρίς παγωνιές» 4.«Εάν θα έχω ήπιο καλοκαίρι χωρίς καύσωνες» 5.«Εάν θα βρέχει συχνά» 6.«Εάν θα έχω καλή βλάστηση» 7.«Εάν θα καταπολεμήσω τα τρωκτικά» 8. «Εάν θα καταπολεμήσω τα έντομα κυνηγούς» Εν κατακλείδι, τα πολλά «ΕΑΝ» θα αποφασίσουν για τη ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ παραγωγή που θα είναι σε θέση να διαθέσει.

Άριστη προστασία από όλα τα έντομα εδάφους – πτηνά – τρωκτικά - απότομες κλιματολογικές αλλαγές.

Δημιουργία συνθηκών άνοιξης και πρόληψη χειμερινών συνθηκών με αξιοσημείωτη αύξηση περιόδου εκτροφής.

Η ειδική κάλυψη στις ενότητες εμποδίζει κάθε φυγή.

Όλες οι φάσεις διαχείρισης γίνονται σε όρθια θέση. Η απόδοση σε κιλά ανά ώρα του προϊόντος συλλέγεται είναι πολύ μεγαλύτερη (σε σχέση με το ανοιχτό εκτροφείο) με μια αξιοσημείωτη εξοικονόμηση εργασίας. Το προϊόν είναι εύκολα προσδόκιμο και η δουλειά πιο ξεκούραστη. Πολύτιμες παράγωγες και σε περιόδους εκτός εποχής. Εξάλειψη εργασιών του εδάφους σε όλη την έκταση του αγροτεμάχιου.

Εξάλειψη η δραστική μείωση των φαρμάκων - απολυμαντικών κτλ που οφείλεται στις καλύτερες συνθήκες του προστατευμένου περιβάλλοντος. Δυνατότητα εκτροφής σαλιγκαριών με εξαιρετικά οικονομικά ωφελεί ακόμη και σε εδάφη που δεν ενδείκνυνται για σαλιγκαροτροφία. Το ειδικό πανί που καλύπτει τις ενότητες στην αναπαραγωγή εγγυάται μια σταθερή υγρασία και θερμοκρασία του εδάφους μειώνοντας τη περίοδο επώασης των σαλιγκαριών.

H SALIPAP παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια προς τον Νέο εκτροφέα με σκοπό την αξιοποίηση 500 και άνω τετραγωνικών μέτρων γης, σε μία λειτουργική, βιώσιμη και επικερδή επιχείρηση. Μελέτη εγκατάστασης σαλιγκαροτροφείου. Δημιουργία και έκθεση σχεδίου κατασκευής και προετοιμασία εδάφους. Αναλυτική οικονομική μελέτη για το κόστος υλικών. Εγκατάσταση ολοκληρωμένης μονάδας αναπαραγωγής και πάχυνσης. Καθορισμός ατομικού πλάνου διαχείρισης παραγωγής με βάση το χρόνο που ο κάθε παραγωγός προτίθεται να διαθέσει. Παρακολούθηση και καθοδήγηση μονάδας βήμα προς βήμα Τεχνικές συμβουλές για τη μετάδοση της απαιτούμενης τεχνογνωσίας μέσω του Γεωπόνου & Βιολόγου της Εταιρείας. Παραγωγική διαδικασία, βοήθεια εύρεσης και χειρισμού γεννητόρων, χειρισμός ''ενοτήτων'' αναπαραγωγής και πάχυνσης. Αποξηραμένα σιτηρέσια αναπαραγωγής και πάχυνσης τηρώντας συγκεκριμένες αναλογίες στην ανάμιξη και χρήση τους. Υπόδειξη συγκεκριμένων σπόρων για κάθε ενότητα αναπαραγωγής και πάχυνσης. Σταθερή ενημέρωση των συνεργατών μας, σε κάθε πρόοδο και εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας. Υγειονομικός έλεγχος και συστηματικός έλεγχος ποιότητας. Διοργάνωση σεμιναρίων από εκλεκτούς και διακεκριμένους στο χώρο συνεργάτες μας. Παροχή βοήθειας στην απορρόφηση παραγωγής ή και αγορά από την SALIPAP με βάση τη τρέχουσα τιμή και τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς. Οδηγίες για γρήγορη και ασφαλή αδειοδότηση και εγγραφή στα μητρώα εκτροφέων. Εγγραφή στα μητρώα του δικτύου της UNE-ITALY.

Διαδικασία επιχωμάτωσης μιας ενότητας.

Ενότητες με χώμα κατά την κατασκευή, επάνω στα ειδικά στηρίγματα.

Ενότητα αναπαραγωγής

Εσωτερικό αναπαραγωγής

Απόθεση αυγών

Πρώτες γεννήσεις

Πάχυνση

Συγκομιδή

Πώληση