Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να προσαρμόζουμε την κάθε ρακέτα ακριβώς στα μέτρα του κάθε ενός από εσάς που του αρέσει το παιχνίδι της ρακέτας παραλίας. Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε στο εργαστήριο μας και να διαλέξετε την ρακέτα που σας ταιριάζει. ρακετες παραλιας

2 ρακετες Η εταιρεία μας ενεργοποιείται στον χώρο επεξεργασίας ξύλου εδώ και τρεις γενιές. Απασχολεί ιδιαίτερα έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους επαγγελματίες σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Ο σχεδιασμός και η παραγωγική υλοποίηση αποτελεί 100% κάθετη παραγωγή μας επάνω σε πρωτότυπα σχέδια και καινοτόμα προϊόντα. Οι ρακέτες μας έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, χωρίς αντιγραφές και παραποιήσεις άλλων εταιρειών, με κύριο γνώμονα την εργονομία, την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι και την αισθητική.

3 Τα μοντέλα μας συνεχώς εξελίσσονται βάσει της συνεχούς διενέργειας έρευνας και ανάπτυξης που διενεργείται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, κυρίως αθλητές του χώρου, με στόχο τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Η αγάπη μας για το σπορ της ξυλορακέτας αποτελεί προϋπόθεση για κάθε μας βήμα με κύριο μέλημά μας να είναι απολύτως ικανοποιημένοι όσοι επιλέγουν τα προϊόντα μας. Δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό πλάνο αλλά το πάθος μας που θέλουμε να αγαπήσετε. Raketes Paralias

4 ρακετες παραλιας Η ρακέτα JOY είναι το ανερχόμενο αστέρι που θα σας ενθουσιάσει και θα σας μυήσει στον κόσμο του αθλήματος της ξυλορακέτας, όντας ένα επαγγελματικού επιπέδου προϊόν σε μοναδικές τιμές!!!

5 ρακετες παραλιας raketesjoy.com


Κατέβασμα ppt "Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google