Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συνέχεια…  Η ΛΕΞΗ SEX ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.  ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ SEX ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συνέχεια…  Η ΛΕΞΗ SEX ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.  ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ SEX ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4

5 Συνέχεια…

6

7

8

9

10

11  Η ΛΕΞΗ SEX ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.  ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ SEX ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

12 ΑΠΟ:

13

14

15 Aids Ώρα για δράση

16 Τι είναι το AIDS; Τι γνωρίζω; Με αφορά;

17  Αίμα  Σπέρμα  Κολπικά υγρά  Μητρικό γάλα Ο hiv μεταδίδεται με τα βιολογικά υγρά:

18  Σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη  Κοινή χρήση αιχμηρών αντικειμένων  Από την οροθετική μητέρα στο παιδί Τρόποι μετάδοσης:

19 ΔΕΝ μεταδίδεται με την κοινωνική επαφή όπως όταν:  Κάποιος βήξει ή φταρνιστεί κοντά σου  Χρησιμοποιείς τα βιβλία ή τα μολύβια των άλλων  Χρησιμοποιείς ξένη τουαλέτα, ντους ή πετσέτες  Κολυμπάς σε πισίνες  Του σφίγγεις το χέρι  Αγκαλιάζεις κάποιον  Δίνεις ένα απλό φιλί  Μεταχειρίζεσαι ξένα ποτήρια ή πιάτα

20 O ιός του AIDS δεν κάνει διακρίσεις

21 Προσβάλλει ανθρώπους κάθε ηλικίας φυλής εθνικότητας θρησκείας

22

23 ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ

24 Χρησιμοποιώ σωστά και συστηματικά προφυλακτικό  Σε κάθε σεξουαλική επαφή  Από την αρχή και σε όλη τη διάρκειά της

25 Με ξενερώνει Με εκνευρίζει Χαλάει την ατμόσφαιρα Με κόβει Μπορεί να σπάσει Με εμποδίζει να νοιώσω τον άλλον Κι αν δεν το βάλω μια φορά τι θα γίνει Αν είχε κάτι θα μου το έλεγε Είναι άχαρο και κρύο Θα με θεωρήσει εύκολη Άστους να λένε δεν πρόκειται να κολλήσω τίποτα Ντρέπομαι να το ζητήσω Γνωριζόμαστε καλά Δε βαριέσαι τώρα…

26 Την προστατεύω Τον νοιάζομαι Είμαστε υπεύθυνοι Με απελευθερώνει Είναι απαραίτητο στις μέρες μας Τελικά είναι αναγκαίο Χωρίς προφυλακτικό φοβάμαι πολύ Παίρνω τα πράγματα στα χέρια μου Χρωματιστό σκουφάκι Αισθάνομαι ασφάλεια Δεν θέλω να μείνω έγκυος Είναι σαν παιχνίδι Μου δίνει σιγουριά Αυτά με τις γεύσεις έχουν πλάκα Δεν θέλω να κολλήσω τίποτα Με γλιτώνει από το aids

27 Αν νιώθεις ασφαλής, θα απολαύσεις τον έρωτα περισσότερο Είναι ζήτημα προστασίας του εαυτού σου και του συντρόφου σου

28 Δεν κοιτά σεξουαλικές προτιμήσεις ετεροφυλόφιλους ομοφυλόφιλους αμφιφυλόφιλους Δεν ξεχωρίζει

29

30  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

31

32 Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΗ

33

34  www.iatronet.gr  http://www.keelpno.gr  http://www.medlook.net.cy.  Γ. ΚΡΕΑΤΣΑΣ. Σεξουαλική αγωγή και οι σχέσεις των δυο φύλων.  AIDS: Ώρα για δράση. ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.


Κατέβασμα ppt "Συνέχεια…  Η ΛΕΞΗ SEX ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.  ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ SEX ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google