Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας του μπ έ ικον

2 Σενάριο 1.Είστε ένας ελεγκτής, που επισκέπτεστε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής μπέικον σε φέτες συσκευασμένο υπό κενό. Έχετε ολοκληρώσει την εναρκτήρια συνάντηση και πραγματοποιείτε την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις. 2.Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεστε στον τομέα του εργοστασίου, που γίνεται ο τεμαχισμός και η συσκευασία. 3.Στέκεστε δίπλα στις γραμμές παραγωγής. 4.Παρατηρείτε προσεκτικά την εξής σκηνή. Το μπέικον έχει τεμαχιστεί, συσκευαστεί σε κενό και οι συσκευασίες μεταφέρονται με ιμάντες μεταφοράς μέσα από έναν ανιχνευτή μετάλλων και από έναν ζυγό για τον έλεγχο του βάρους τους. Στη συνέχεια επισημαίνονται με την ετικέτα του προϊόντος, χρησιμοποιώντας μελάνι εκτύπωσης jet για την εκτύπωση της ημερομηνίας. ΕΡΩΤΗΜΑ Ποιες απαιτήσεις (κεφάλαια) του Προτύπου ISO 22000, καλείστε να αξιολογήσετε σε αυτό το σημείο της επιτόπου επιθεώρησης της παραγωγής?

3

4 Σχετικές απαιτήσεις του Προτύπου Παρακαλούμε να αναφέρετε ποιες απαιτήσεις ως κεφάλαια και υποκεφάλαια του Προτύπου, καλείστε να αξιολογήσετε:Παρακαλούμε να αναφέρετε ποιες απαιτήσεις ως κεφάλαια και υποκεφάλαια του Προτύπου, καλείστε να αξιολογήσετε:


Κατέβασμα ppt "Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google