Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

2 γυμνάσιο Αγ.Νικολάου ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "2 γυμνάσιο Αγ.Νικολάου ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 2 γυμνάσιο Αγ.Νικολάου ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

2 •Το νερό είναι πηγή ζωής αφού διασφαλίζει την υγεία του ατόμου •Το νερό είναι πηγή ζωής αφού διασφαλίζει την υγεία του ατόμου.

3 Είναι το πιο ουσιώδες συστατικό αφού αντιπροσωπεύει το 50 - 60% του σωματικού βάρους ενός φυσιολογικού ανθρώπου και μεταφέρει θρεπτικές ουσίες στα όργανα και τους ιστούς.

4 Οι άνθρωποι αξιοποιώντας τους φυσικούς πόρους πραγματοποιούν μεγάλες επενδύσεις και παράγουν συσκευασμένα νερά τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.

5 Μέσα από γεωτρήσεις στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου γίνεται άντληση του νερού, το οποίο διοχετεύεται αρχικά σε μια εξωτερική κλειστή δεξαμενή …

6 … και έπειτα το νερό διοχετεύεται σε μια δεύτερη δεξαμενή μέσα στο εργοστάσιο. … και έπειτα το νερό διοχετεύεται σε μια δεύτερη δεξαμενή μέσα στο εργοστάσιο. Η δεύτερη δεξαμενή με τη σειρά της διοχετεύει το νερό στη δεξαμενή του γεμιστικού Η δεύτερη δεξαμενή με τη σειρά της διοχετεύει το νερό στη δεξαμενή του γεμιστικού. Η δεύτερη δεξαμενή με τη σειρά της διοχετεύει το νερό στη δ δ δ δεξαμενή του γεμιστικού.

7 Εκεί μεταφέρονται τα άδεια μπουκάλια από τον τροφοδότη μπουκαλιών και γεμίζονται. Έπειτα ο τροφοδότης πωμάτων τοποθετεί τα καπάκια και… Έπειτα ο τροφοδότης πωμάτων τοποθετεί τα καπάκια και…

8 …διευκολύνει την κίνηση προς την ταινία μεταφοράς.

9 Στην ετικέτα τοποθετούνται οι ετικέτες με το λογότυπο στα μπουκάλια … Στην ετικέτα τοποθετούνται οι ετικέτες με το λογότυπο στα μπουκάλια … και το λέιζερ με το μελάνι τυπώνει την ημερομηνία συσκευασίας και λήξης.

10 Με την ταινία μεταφοράς τα μπουκάλια μεταφέρονται στο συσκευαστικό που πραγματοποιεί συσκευασίες των 6 ή 24 μπουκαλιών…. Με την ταινία μεταφοράς τα μπουκάλια μεταφέρονται στο συσκευαστικό που πραγματοποιεί συσκευασίες των 6 ή 24 μπουκαλιών….

11 Έπειτα τα μπουκάλια πηγαίνουν στη χερουλιέρα που τοποθετεί τις χειρολαβές στις πολυσυσκευασίες των μπουκαλιών.

12 Τέλος οι συσκευασίες μεταφέρονται στο παλετάιζερ που τοποθετεί μεγάλο αριθμό πολυσυσκευασιών πάνω σε παλέτες.

13 Η εταιρία που έχει σεβασμό στον πελάτη της πρέπει να δίνει τεράστια σημασία στον ποιοτικό έλεγχο …. διαθέτοντας σύγχρονα εργαστήρια που στελεχώνονται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Η εταιρία που έχει σεβασμό στον πελάτη της πρέπει να δίνει τεράστια σημασία στον ποιοτικό έλεγχο …. διαθέτοντας σύγχρονα εργαστήρια που στελεχώνονται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

14 Διαθέτει ακόμα αποθηκευτικούς χώρους που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη τροφοδοσία της αγοράς …

15

16 Θα βρείτε περισσότερα… •www.google.gr •www.wikipedia.org •www.zaroswatwr.gr •www.nerorouvas.gr •www.faragi-water.gr •www.avragreen.gr

17


Κατέβασμα ppt "2 γυμνάσιο Αγ.Νικολάου ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google